Bakxos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα. Έχω το ipad pro 11 2021 και έχω δύο θέματα. 1.οταν το συνδέω σε εξωτερικό monitor δεν μπορώ να έχω full screen. Δηλαδή έχω δεξιά αριστερά μαυρο στην εξωτερική οθόνη. Πως γίνεται να έχω full screen στο μονιτορ; γίνεται; 2. Δεν έχω ήχο στο ipad. Ότι και να κάνω δεν ακούγεται τπτ. Υπάρχει λύση γι αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά
ksessalonikios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 για το 1 δεν γίνεται να κανείς κάτι (εκτός κι αν το συνδέσεις σε 4:3 μόνιτορ για να ταιριάζει στην αναλογία του iPad 😉 )
Tasos19s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bakxos είπε Καλημέρα. Έχω το ipad pro 11 2021 και έχω δύο θέματα. 1.οταν το συνδέω σε εξωτερικό monitor δεν μπορώ να έχω full screen. Δηλαδή έχω δεξιά αριστερά μαυρο στην εξωτερική οθόνη. Πως γίνεται να έχω full screen στο μονιτορ; γίνεται; 2. Δεν έχω ήχο στο ipad. Ότι και να κάνω δεν ακούγεται τπτ. Υπάρχει λύση γι αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά Άλλαξε από τις ρυθμίσεις του monitor για να δεις εάν κάτι σε βολέψει Πάντως αυτό που βλέπεις αυτό είναι το σωστό σύμφωνα με τις αναλογίες των συσκευών που συνδέσεις Οτιδηποτε άλλο πειράξεις δεν θα είναι προς το καλύτερο
Ribopaido Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 H λύση στο πρόβλημα ειναι αυτη https://www.shiftscreen.app
Bakxos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Κοινώς από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει λύση σε τπτ από τα δύο. Και μπορεί να λέτε ότι αυτό είναι το σωστό και η αναλογία αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τι οποίο θα διαμορφωνε την αναλογία ανάλογα με την οθόνη που του συνδέεις και εφόσον έχεις off την οθόνη του ipad
atheatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 https://www.ezcast.com/product/ezcastwire Υπάρχει λύση μέσο casting. Το παραπάνω είναι μια από τις συσκευές που μπορεί να κάνει αυτό που θες αλλά επειδή χρησιμοποίει και το WiFi αν δεν έχεις data plan καλό δεν στο συνιστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα