Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, plasTOST είπε

Να έχεις στον νού σου ότι αυτά τα μοντέλα την ακούνε και στο φλοτέρ που έχει το ντεπόζιτο και δείχνουν λάθος ένδειξη στην στάθμη βενζίνης. 

👍

8 ώρες πριν, Kikhnt είπε

Είμαι άνεργη προς το παρόν. Και καινούργια στο θέμα τον συνεργείων. Ξέρω πως πρεπει να γίνει άμεσα μια επίσκεψη σε συνεργείο αλλά είναι αδύνατον. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει μπροστά και τότε απλά μόλις μπορέσω θα το φτιάξω. Το μόνο που ελπίζω είναι αυτή η μικρό ζημιά να μην προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Μακάρι να είναι immobilizer γιατί κάτι άκουσα και για αντλία βενζίνης για αισθητήρα στροφαλου κτλ. Αυτός ο ήχος την στιγμή που παίρνει μπρος με ανησυχεί πιο πολύ... Ένας μικρός ήχος για 2 δευτερόλεπτα σαν τύπου γρανάζι. Που προηγουμένος μάστορας είχε πει πως είναι θέμα μηχανής και δεν συμφέρει να κατεβάσεις μηχανή πιο πολύ συμφέρει να πάρει άλλη.

ίσως είναι και καρβουνάκια μίζας ... επίσης η μπαταρία φορτίζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2021 στις 11:33 ΠΜ, Kikhnt είπε

Είμαι άνεργη προς το παρόν. Και καινούργια στο θέμα τον συνεργείων. Ξέρω πως πρεπει να γίνει άμεσα μια επίσκεψη σε συνεργείο αλλά είναι αδύνατον. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει μπροστά και τότε απλά μόλις μπορέσω θα το φτιάξω. Το μόνο που ελπίζω είναι αυτή η μικρό ζημιά να μην προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Μακάρι να είναι immobilizer γιατί κάτι άκουσα και για αντλία βενζίνης για αισθητήρα στροφαλου κτλ. Αυτός ο ήχος την στιγμή που παίρνει μπρος με ανησυχεί πιο πολύ... Ένας μικρός ήχος για 2 δευτερόλεπτα σαν τύπου γρανάζι. Που προηγουμένος μάστορας είχε πει πως είναι θέμα μηχανής και δεν συμφέρει να κατεβάσεις μηχανή πιο πολύ συμφέρει να πάρει άλλη.

Το μόλις μπορέσετε να το φτιάξετε ......... αρκεί να καταλαβαίνετε πως ο ήχος μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι άλλο ...... όπου όταν μπορέσετε να πάτε ..... οι ήχοι να γίνουν περισσότεροι ....... εσείς ξέρετε καλύτερα βέβαια .

Για το ζήτημα του κινητήρα και εφόσον αποδειχθεί ότι εκεί βρίσκεται το ζήτημα , αν και σας έδωσαν ήδη άλλες αιτίες , ούτε αντικατάσταση , ούτε επισκευή , με την λογική πως είναι οικονομικά ασύμφορες λύσεις με αμφίβολα αποτελέσματα . Και δεν μιλάμε για τυπική επισκευή , όπως μία φλάντζα η μία αντλία . Αυτοί που σας πρότειναν την αλλαγή κινητήρα , είναι οι ίδιοι που στην συνέχεια θα πηγαίνετε σ' αυτούς για τα περαιτέρω που θα βγάλει ο " νέος " κινητήρας . Με τον ίδιο τρόπο θα πηγαίνετε στους " άλλους " που σας πρότειναν να τον επισκευάσετε . 

Ξαναλέω , αν αποδειχθεί πως είναι στον κινητήρα το ζήτημα και φυσικά όχι αν πρόκειται για τυπικό θέμα όπως μία φλάντζα ας πούμε . 

Φεύγει το αυτοκίνητο , όπως είναι , με συνοπτικές διαδικασίες .

Στις 8/11/2021 στις 11:33 ΠΜ, Kikhnt είπε

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχει θεμα στην μηχανη απλα δεν αξιζει να πειραξεις τιποτα γιατι θα πληρωσεις μια περιουσια και παλι δεν θα ειναι αξιοπιστο..εκτος αν εχεις καλο μαστορα τον οποιον εμπιστευεσαι απολυτα.

Η πρωην μου ειχε αυτο το αμαξι, το ειχε στουκαρει μετωπικη , το εφτιαξε παλι πενα και αλλαξε και την μηχανη που ειχε θεματα. Το πρωτο διαστημα ολα ηταν κομπλε ..μετα απο κανα μηνα αρχισε να αναβει το λαμπακι του λαδιου. Καθε μηνα στην καλυτερη επρεπε να συμπληρωνει λαδι και εννοειται το αμαξι ηταν ταφος.

Εννοειται το συνεργειο που το εφτιαξε πουλαγε παραμυθι μετα!

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
Στις 6/11/2021 στις 11:07 ΜΜ, Kikhnt είπε

Όταν το αυτοκίνητο έχει να χρησιμοποιηθεί ώρα δεν παίρνει μπροστά ποτέ με την πρώτη. Πρέπει να κλείσω διακόπτη και θα πάρει με την δεύτερη και ίσως και με την τρίτη.

Θα μπορούσε να είναι η παροχή καυσίμου. Από ρελέ αντλίας και τρομπάκι αντλίας, μέχρι φιλτρο βενζίνης και βαλβίδα αντεπιστροφής.
Γιατί όχι;...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...