Kikhnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα ρε παιδιά.. καινούργια εδώ μέσα.. Έχω ένα Hyundai Getz 1300 cc 2004. Μόλις μου το έδωσε ο πατέρας μου. Έκανε όσες αλλαγές μπορούσε όπως λάστιχα Toyo, ευθυγράμμιση, Μπαταρία, τακάκια- σιαγόνες , μπουζί μπουζοκαλωδια, φούσκες αμορτισέρ, ντιζακια βάσης μηχανής, ψυγείο θερμοστάτη παραφλου, Λίγο διάστημα τώρα όμως έχει 2 θέματα. Όταν το αυτοκίνητο έχει να χρησιμοποιηθεί ώρα δεν παίρνει μπροστά ποτέ με την πρώτη. Πρέπει να κλείσω διακόπτη και θα πάρει με την δεύτερη και ίσως και με την τρίτη. Και δεύτερον την στιγμή που παίρνει μπρος ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα ένας ήχος τύπου σαν γρανάζι. Είχε ρωτήσει παλιότερα μάστορα γ για αυτό του είχε πει ότι έχει να κάνει με την μηχανή μάλλον κάτι με τον στρόφαλο. Και ότι δεν συμφέρει να κατεβάσει μηχανή να κάνει ρεκτιφιε. Αλλά πιο πολύ να αλλάξει μηχανή. Μια βοήθεια;;
Nabuko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Μια βοήθεια;; Στο διαδίκτυο λένε ότι ευθύνεται η κεραία του immobilizer. Ξεκίνα να ελέγξεις πρώτα αυτό που είναι το πιο φθηνό και μετά κοιτάς και άλλες αιτίες
Fordakias7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν είναι κάτι τόσο σοβαρό που δεν νομιζω απλά ζεις με αυτό αν το κάνει μόνο 2 Δευτέρα στο ρελαντί. Πήγαινε και σε κάνα καλύτερο συνεργείο να πάρεις μια γνώμη από εδώ ότι και να σου πούνε δεν είναι σίγουρο..
Kikhnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Παίζει να είναι η αντλία βενζίνης;;; Είναι προτιμότερο να βρω μεταχειρισμένο κινητήρα παρά να κατεβάσει μηχανή... Ο στρόφαλος δεν αλλάζει;; Δεν επισκευάζεται;;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Σαν γρανάζι; Για μίζα που κολλάει μου ακούγεται 1
Kikhnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ένα γγρρρ αν μπορώ να περιγράψω... Κ ο μάστορας αναφέρθηκε στον στρόφαλο... Όσο για το άναμμα;; Αν ήταν immobilizer δεν θα άναβε το λαμπάκι με το κλειδί κ το αυτοκίνητο;;
Joshua21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Καλησπέρα ρε παιδιά.. καινούργια εδώ μέσα.. Έχω ένα Hyundai Getz 1300 cc 2004. Μόλις μου το έδωσε ο πατέρας μου. Έκανε όσες αλλαγές μπορούσε όπως λάστιχα Toyo, ευθυγράμμιση, Μπαταρία, τακάκια- σιαγόνες , μπουζί μπουζοκαλωδια, φούσκες αμορτισέρ, ντιζακια βάσης μηχανής, ψυγείο θερμοστάτη παραφλου, Λίγο διάστημα τώρα όμως έχει 2 θέματα. Όταν το αυτοκίνητο έχει να χρησιμοποιηθεί ώρα δεν παίρνει μπροστά ποτέ με την πρώτη. Πρέπει να κλείσω διακόπτη και θα πάρει με την δεύτερη και ίσως και με την τρίτη. Και δεύτερον την στιγμή που παίρνει μπρος ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα ένας ήχος τύπου σαν γρανάζι. Είχε ρωτήσει παλιότερα μάστορα γ για αυτό του είχε πει ότι έχει να κάνει με την μηχανή μάλλον κάτι με τον στρόφαλο. Και ότι δεν συμφέρει να κατεβάσει μηχανή να κάνει ρεκτιφιε. Αλλά πιο πολύ να αλλάξει μηχανή. Μια βοήθεια;; Τα συμπτώματα που αναφέρεις παραπέμπουν σε μίζα, πήγαινε να το δει ηλεκτρολόγος.
Kikhnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα συμπτώματα που αναφέρεις παραπέμπουν σε μίζα, πήγαινε να το δει ηλεκτρολόγος. Και για τα 2 εννοείς; Και τον ήχο και το άναμμα;;
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Kikhnt είπε 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τα συμπτώματα που αναφέρεις παραπέμπουν σε μίζα, πήγαινε να το δει ηλεκτρολόγος. Και για τα 2 εννοείς; Και τον ήχο και το άναμμα;; Ναι, για αυτό έγραψα συμπτώματα και όχι σύμπτωμα.
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Υπόψιν ως πρώτο σύμπτωμα αντιλαμβάνομαι ότι δεν καταφέρνει να γυρίσει η μίζα, και όχι ότι γυρνάει κανονικά.
babisskg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 11:07 ΜΜ, Kikhnt είπε Καλησπέρα ρε παιδιά.. καινούργια εδώ μέσα.. Έχω ένα Hyundai Getz 1300 cc 2004. Μόλις μου το έδωσε ο πατέρας μου. Έκανε όσες αλλαγές μπορούσε όπως λάστιχα Toyo, ευθυγράμμιση, Μπαταρία, τακάκια- σιαγόνες , μπουζί μπουζοκαλωδια, φούσκες αμορτισέρ, ντιζακια βάσης μηχανής, ψυγείο θερμοστάτη παραφλου, Λίγο διάστημα τώρα όμως έχει 2 θέματα. Όταν το αυτοκίνητο έχει να χρησιμοποιηθεί ώρα δεν παίρνει μπροστά ποτέ με την πρώτη. Πρέπει να κλείσω διακόπτη και θα πάρει με την δεύτερη και ίσως και με την τρίτη. Και δεύτερον την στιγμή που παίρνει μπρος ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα ένας ήχος τύπου σαν γρανάζι. Είχε ρωτήσει παλιότερα μάστορα γ για αυτό του είχε πει ότι έχει να κάνει με την μηχανή μάλλον κάτι με τον στρόφαλο. Και ότι δεν συμφέρει να κατεβάσει μηχανή να κάνει ρεκτιφιε. Αλλά πιο πολύ να αλλάξει μηχανή. Μια βοήθεια;; Ασύμφορα και τα δύο , αλλαγή και ρεκτιφιε στον κινητήρα . Πριν φτάσει εκεί η δουλειά , όπου το προτιμότερο θα είναι να φύγει από τα χέρια σου το αυτοκίνητο , βρες μήπως πρόκειται για κάτι πιο απλό πχ μίζα ........ λέμε τώρα . Θα πήγαινα και θα πλήρωνα την επίσκεψη σε πρώτη ευκαιρία είτε στην Hyundai όπου γνωρίζουν το αυτοκίνητο , εναλλακτικά σε κάποιον αποδεδειγμένα γνώστη μηχανικό για το συγκεκριμένο . Καλή επιτυχία .
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 η κεραια του immobilizer ειναι μια πιθανοτητα, εχει χρειαστει να αλλαξω τετοια (πανευκολο ειναι) σε getz της οικογενειας που ενιοτε δυσκολευοταν να παρει μπροστα και μετα δουλευε ρολοι. 1
plasTOST Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Για το θέμα που δεν παίρνει μπρος είναι όπως είπαν τα παιδιά το immobilizer. Αν θυμάμαι καλά κόστος κάπου 70€. Προσοχή γιατί μπορεί να τύχει μετά από καιρό να μην μπορείς να το βάλεις καθόλου μπροστά.
Kikhnt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Είμαι άνεργη προς το παρόν. Και καινούργια στο θέμα τον συνεργείων. Ξέρω πως πρεπει να γίνει άμεσα μια επίσκεψη σε συνεργείο αλλά είναι αδύνατον. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει μπροστά και τότε απλά μόλις μπορέσω θα το φτιάξω. Το μόνο που ελπίζω είναι αυτή η μικρό ζημιά να μην προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Μακάρι να είναι immobilizer γιατί κάτι άκουσα και για αντλία βενζίνης για αισθητήρα στροφαλου κτλ. Αυτός ο ήχος την στιγμή που παίρνει μπρος με ανησυχεί πιο πολύ... Ένας μικρός ήχος για 2 δευτερόλεπτα σαν τύπου γρανάζι. Που προηγουμένος μάστορας είχε πει πως είναι θέμα μηχανής και δεν συμφέρει να κατεβάσεις μηχανή πιο πολύ συμφέρει να πάρει άλλη.
plasTOST Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Να έχεις στον νού σου ότι αυτά τα μοντέλα την ακούνε και στο φλοτέρ που έχει το ντεπόζιτο και δείχνουν λάθος ένδειξη στην στάθμη βενζίνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα