logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2021 στις 12:14 ΠΜ, nikangel είπε Καλά μην τρελενεστε. Κακή ως κάκιστη μπαταρία λόγω 5g , ενοχλητικό και λάθος εργονομικά το δακτυλικό αποτέλεσμα στο πλάι που πατιεται συνεχώς καθώς το κρατάς και πολύ μέτριες φωτογραφίες. Συνεχές πρόβλημα το miui 12 με τις άμεσες ενημερώσεις στο Facebook και αρκετά κολλήματα. Αν προσθέσω και την μέτρια για amoled οθόνη τότε μόνο ευκαιρία δεν το λες... Ο,τι να'ναι ε; Στις 10/11/2021 στις 8:20 ΜΜ, Arkin είπε Δεν εχω εγω poco f3 εχει ομως φιλος εδω και αρκετους μηνες και το εχω δουλεψει. Το μονο θεμα ειναι οτι καποιες φορες δεν ερχονται αμεσως οι ειδοποιησεις απο facebook/messenger. Περα απο αυτο δεν εχουμε δει διαφημισεις και γενικα παει αψογα η συσκευη χωρις προβληματα ουτε διαφημισεις. Για την τιμη που εχει δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο. Για να τελειώνει το θέμα με τις ειδοποιήσεις στο miui που όντως είναι απαράδεκτο στις default ρυθμίσεις μπορείς πολύ απλά να μπεις στα permissions της κάθε εφαρμογής που σε ενδιαφέρει (πχ Viber/messenger) ενεργοποιείς το autostart και σου έρχονται κανονικά άμεσα οι ειδοποιήσεις Επίσης όσα μοντέλα μπορεί να έχουν διαφημίσεις υπάρχει τρόπος να κλείσει Στο google είναι όλα, ας μην βαριέται ο κόσμος Επίσης γελάω με τον άλλο τύπο από πάνω που παραπονιέται για το μάλλον καλύτερο αισθητήρα αποτυπωμάτων που μπορείς να πάρεις σε συσκευή με επιδόσεις ναυαρχίδας. Προερχόμενος από αισθητρα σε οθόνη δεν θέλω να ξαναδώ κάτι τέτοιο και δυστυχώς η πλάτη είναι άβολη Και επίσης γελάω και με την μέτρια amoled όταν όλη μέρα έχω μπροστα μου iPhone 12 pro max Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από logistoulis 1 1
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 8:02 ΠΜ, Galaxy είπε Εγώ ΔΕΝ είμαι προγραμματιστής - επαγγελματιας φωτογραφος κτλ κτλ . Αλλά είχα 2 χρονια το F1 και ήταν καταπληκτικο VFM . Έχω κανα 6μηνο το F3 και συνεχίζω να είμαι ευχαριστημένος διότι . Δεν κολλάει - δεν αργεί - τέλειο για εξωμείωση - τρομερή οθόνη σε ήλιο κτλ αρκετά ορατή . Τιμή 300 για τρελά πράματα . Proximity senson ο οποίος με 2 προγραμματάκια έστρωσε . Κάμερες αρκετά καλές με macro -gcam γίνεται δουλίτσα - φυσικά δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή κτλ αλλά το ξέραμε αυτό . Κάτι iphone των 600++ που είναι ακόμα με ips οθόνες τα γλεντάει άνετα σχεδόν σε όλα ! Στέρεο δυνατά ηχεία - ir nfc . Μπαταρία που σε μένα κρατάει 1-2 μέρες με νορμάλ χρήση βεβαια . Εντάξει όποιος θέλει καλύτερο πάει σε xiaomi 11 πλεον σε άλλα λεφτά φυσικά . Στο miui δεν είχα κανένα κόλλημα καμια επανεκίννηση κτλ ποτε . 5g δεν έχει η περιοχη και δεν ξέρω τι γίνεται - πιθανός με έντονη χρήση καλοκαίρι με hot spot κτλ να ζεσταίνεται . Σήμα σε wifi πολύ καλό . Εμφάνιση με γυαλί και λεπτό . Οσοι δεν το έχεται και μιλάτε απο φιλο φιλη ξαδερφο γειτονα - συνεχίζεται τις αερολογίες ακαταπαυστα !!! Ε όποιος θέλει να κάνει και φραπέ ας παρει κάτι αλλο - επιτέλους ^^ Όλοι εκτός θέματος ! Το κάναμε Poco F3 VS ALL = 1 - 0 5g δεν έχει η περιοχή σου αλλά έχεις άποψη για το αν υπερθερμένεται το κινητό.. ο,τι να ναι. 1
nikangel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Κουκουρούκου οι περισσότεροι στα σχόλια. Σας αναφέρουμε υπαρκτά προβλήματα χρήσης και χαϊδεύετε τα αυτακια σας πως πιάσατε κοροϊδα τους Κινέζους και πήρατε ναυαρχίδα στα 300. Το κινητό είναι μέτριο στα δικά μου μάτια και προσωπικά δεν με ικανοποιεί. Άλλος μπορεί να το βλέπει μαγικό γιατί ποτέ μπορεί να μην ασχολήθηκε με κινητό πάνω από 200 ευρώ. Ο αισθητήρας είναι εργονομικά χάλια στα δικά μου μάτια. Άλλος μπορεί να νοιώθει χαρούμενος που είναι σε εκείνο το σημείο. Τέλος το μήνυμα υπερθέρμανσης συντρόφευε κάθε σοβαρή μου χρήση με το κινητό όλο το καλοκαίρι. Με γειά το νεο τηλέφωνο σε όποιον το πήρε και ας μας πει σε 6 μήνες την εμπειρία του. 7 λεπτά πριν, nikangel είπε Κουκουρούκου οι περισσότεροι στα σχόλια. Σας αναφέρουμε υπαρκτά προβλήματα χρήσης και χαϊδεύετε τα αυτακια σας πως πιάσατε κοροϊδα τους Κινέζους και πήρατε ναυαρχίδα στα 300. Το κινητό είναι μέτριο στα δικά μου μάτια και προσωπικά δεν με ικανοποιεί. Άλλος μπορεί να το βλέπει μαγικό γιατί ποτέ μπορεί να μην ασχολήθηκε με κινητό πάνω από 200 ευρώ. Ο αισθητήρας είναι εργονομικά χάλια στα δικά μου μάτια. Άλλος μπορεί να νοιώθει χαρούμενος που είναι σε εκείνο το σημείο. Τέλος το μήνυμα υπερθέρμανσης συντρόφευε κάθε σοβαρή μου χρήση με το κινητό όλο το καλοκαίρι. Με γειά το νεο τηλέφωνο σε όποιον το πήρε και ας μας πει σε 6 μήνες την εμπειρία του.
naruto14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Έχω το κινητό στη κατοχή μου περίπου 7 μήνες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκτός από 2 σημεία. Το ένα είναι ο αισθητήρας για τις κλήσεις που σβήνει η οθόνη. Κάπου είχα διαβάσει ότι μάλλον δεν έχει καν τέτοιο αισθητήρα και η οθόνη σβήνει στις κλείσεις ανάλογα με το accelerometer του κινητού. Ότι και να ισχύει, σίγουρα αυτό το κομματι είναι πολύ προβληματικό και είναι σε hardware επίπεδο. Το δεύτερο πολύ ενοχλητικό κομμάτι ήταν η MIUI. Άντεξα 5 μηνες. Μετά τη ξήλωσα και είμαι μόνιμα με custom roms και η εμπειρία είναι αισθητή ανώτερη. Για τα συγκεκριμένα χρήματα αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλος ανταγωνιστής που να κοντράρει στα ίσια το F3 για πιο vfm πρόταση. 1 2
Galaxy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε 5g δεν έχει η περιοχή σου αλλά έχεις άποψη για το αν υπερθερμένεται το κινητό.. ο,τι να ναι. Εσύ τώρα αυτό κατάλαβες οτι είπα . Ρε εχουμε γεμίσει τρολ εδώ μέσα που θέλουν να θάψουν κάτι χωρίς να το έχουν και να ξέρουν . Το τι είπα και το τι έχω φαίνεται απο την υπογραφή και το ιστορικό . Το έχεται κάνει VS το θέμα . Παντε πάρτε τα iprone των 1000 για να νιώσεται καλύτερα και αφήστε εμας να κάνουμε δουλίτσα με το πύραυλο F3 . 12 ώρες πριν, nikangel είπε Κουκουρούκου οι περισσότεροι στα σχόλια. Σας αναφέρουμε υπαρκτά προβλήματα χρήσης και χαϊδεύετε τα αυτακια σας πως πιάσατε κοροϊδα τους Κινέζους και πήρατε ναυαρχίδα στα 300. Το κινητό είναι μέτριο στα δικά μου μάτια και προσωπικά δεν με ικανοποιεί. Άλλος μπορεί να το βλέπει μαγικό γιατί ποτέ μπορεί να μην ασχολήθηκε με κινητό πάνω από 200 ευρώ. Ο αισθητήρας είναι εργονομικά χάλια στα δικά μου μάτια. Άλλος μπορεί να νοιώθει χαρούμενος που είναι σε εκείνο το σημείο. Τέλος το μήνυμα υπερθέρμανσης συντρόφευε κάθε σοβαρή μου χρήση με το κινητό όλο το καλοκαίρι. Με γειά το νεο τηλέφωνο σε όποιον το πήρε και ας μας πει σε 6 μήνες την εμπειρία του. Ναι καταλάβαμε οτι δεν σου άρεσε για Χ , Υ λόγους . Ακριβως αυτο σου μιλάνε κάποιοι που το έχουν 6 μηνες και εσυ συνεχίζεις το ιδιο βιολι . Κουρασες. Μην μπερδέυεται το κινητο με την .... Για την χρήση που κάνω εγώ ξαναλέω είναι άψογο και τα θέματακια με αισθητηρες κτλ τα έχω λυσει με 2 apk . Τώρα έαν θελει κάποιος επαγγελματικη χρήση ..... ας πάρει κάτι καλύτερο . Παρόλα αυτά επίσης εκτος θέματος μια που σαν προσφορά δεν αντιλέγει κανείς απο τα Τρολ τι συμφέρει σε αυτην την τιμή απλά λέτε κουκουρουκου οτι ναναι εκτος του θέματος . Υγεία λοιπον και σε οποιον το πήρε και σε οποιον δεν το πηρε 😉 1
Rattlehead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Έχω το κινητό στη κατοχή μου περίπου 7 μήνες. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκτός από 2 σημεία. Το ένα είναι ο αισθητήρας για τις κλήσεις που σβήνει η οθόνη. Κάπου είχα διαβάσει ότι μάλλον δεν έχει καν τέτοιο αισθητήρα και η οθόνη σβήνει στις κλείσεις ανάλογα με το accelerometer του κινητού. Ότι και να ισχύει, σίγουρα αυτό το κομματι είναι πολύ προβληματικό και είναι σε hardware επίπεδο. Το δεύτερο πολύ ενοχλητικό κομμάτι ήταν η MIUI. Άντεξα 5 μηνες. Μετά τη ξήλωσα και είμαι μόνιμα με custom roms και η εμπειρία είναι αισθητή ανώτερη. Για τα συγκεκριμένα χρήματα αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλος ανταγωνιστής που να κοντράρει στα ίσια το F3 για πιο vfm πρόταση. Αφού δεν ξέρεις καν αν έχει proximity sensor πως λες ότι έχει πρόβλημα; φυσικά και έχει και φυσικά μπορείς να κάνεις και τεστ. Διαβάστε πριν κάνετε αναβαθμίσεις αν δημιουργούν προβλήματα ή λύνουν προβλήματα. Φυσικα το λογισμικό της xiaomi είναι για σκουπίδια. Εξάλλου το λογισμικό περιορίζει και την δυνατότητα της κάμερας. 12 ώρες πριν, nikangel είπε Κουκουρούκου οι περισσότεροι στα σχόλια. Σας αναφέρουμε υπαρκτά προβλήματα χρήσης και χαϊδεύετε τα αυτακια σας πως πιάσατε κοροϊδα τους Κινέζους και πήρατε ναυαρχίδα στα 300. Το κινητό είναι μέτριο στα δικά μου μάτια και προσωπικά δεν με ικανοποιεί. Άλλος μπορεί να το βλέπει μαγικό γιατί ποτέ μπορεί να μην ασχολήθηκε με κινητό πάνω από 200 ευρώ. Ο αισθητήρας είναι εργονομικά χάλια στα δικά μου μάτια. Άλλος μπορεί να νοιώθει χαρούμενος που είναι σε εκείνο το σημείο. Τέλος το μήνυμα υπερθέρμανσης συντρόφευε κάθε σοβαρή μου χρήση με το κινητό όλο το καλοκαίρι. Με γειά το νεο τηλέφωνο σε όποιον το πήρε και ας μας πει σε 6 μήνες την εμπειρία του. Πες μας την κατάσταση κατά την οποία υπερθερμαινεται το κινητό. Έτσι γενικά δεν μας λέει κάτι. Με ανοιχτές εφαρμογές; κάτω από ήλιο; γιατί λες καλοκαίρι. Τώρα το κάνει; Το κινητό σαν τον προκάτοχό του F1 είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Με ανοιχτο το 5G tethering και full χρηση δικτυου εχει βρασει αρκετα γρηγορα ... Επισης κατω απο τον καλοκαιρινο ηλιο αλλα οχι και τελειως να το βαραει μπουμ - μηνυμα υπερθερμανσης 1
Rattlehead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Με ανοιχτο το 5G tethering και full χρηση δικτυου εχει βρασει αρκετα γρηγορα ... Επισης κατω απο τον καλοκαιρινο ηλιο αλλα οχι και τελειως να το βαραει μπουμ - μηνυμα υπερθερμανσης Tethering Οποίο κινητό και οποίο Tablet και να χρησιμοποιήσεις, το ίδιο ακριβώς θα είναι το αποτέλεσμα. Κατά τα λοιπά για τον ήλιο απολύτως φυσιολογικά. Αν δεν σου εμφανίζει τώρα πρόβλημα υπερθερμανσης, δεν υπάρχει θέμα ΚΑΝ. Και ας έχεις liquid cooling
Amaretos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε Tethering Οποίο κινητό και οποίο Tablet και να χρησιμοποιήσεις, το ίδιο ακριβώς θα είναι το αποτέλεσμα. Κατά τα λοιπά για τον ήλιο απολύτως φυσιολογικά. Αν δεν σου εμφανίζει τώρα πρόβλημα υπερθερμανσης, δεν υπάρχει θέμα ΚΑΝ. Και ας έχεις liquid cooling Εγω πάντως το καλοκαίρι δούλευα 2 μήνες με tethering από το κινητό 8+ ώρες την ημέρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Βέβαια ήμουν σε δωμάτιο με air-condition. Xiaomi Mi Mix 2
Rattlehead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγω πάντως το καλοκαίρι δούλευα 2 μήνες με tethering από το κινητό 8+ ώρες την ημέρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Βέβαια ήμουν σε δωμάτιο με air-condition. Xiaomi Mi Mix 2 Το WiFi tether ζεσταίνει το κινητό γιατί ταυτόχρονα δουλεύουν 4g και WiFi. Είναι φυσιολογικό. Το usb tether είναι το πιο αποτελεσματικό χωρίς υπερθέρμανση. 1
nikangel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Rattlehead είπε Αφού δεν ξέρεις καν αν έχει proximity sensor πως λες ότι έχει πρόβλημα; φυσικά και έχει και φυσικά μπορείς να κάνεις και τεστ. Διαβάστε πριν κάνετε αναβαθμίσεις αν δημιουργούν προβλήματα ή λύνουν προβλήματα. Φυσικα το λογισμικό της xiaomi είναι για σκουπίδια. Εξάλλου το λογισμικό περιορίζει και την δυνατότητα της κάμερας. Πες μας την κατάσταση κατά την οποία υπερθερμαινεται το κινητό. Έτσι γενικά δεν μας λέει κάτι. Με ανοιχτές εφαρμογές; κάτω από ήλιο; γιατί λες καλοκαίρι. Τώρα το κάνει; Το κινητό σαν τον προκάτοχό του F1 είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Για να το κλείσουμε το θέμα από την δική μου πλευρά. Στην ηλικία μου δεν έχω χρόνο για χάσιμο ούτε έχω χρόνο να κάνω το τρολ στα νήματα του insomnia. Διάβασα για την προσφορά στην συγκεκριμένη συσκευή και παρέθεσα τα προβλήματα που αντιμετώπισα γιατί και εγώ την πάτησα από τα σχόλια στα forums πως είναι η καλύτερη συσκευή VFM Τηλέφωνα σε καλοκαιρινή περίοδο και ειδικά smartphone χρησιμοποιώ από το 2008. Η χρήση που τους γίνεται είναι η εξής. Ανοιχτά δεδομένα πάντα για συνεχές ίντερνετ και ομιλία ή τράβηγμα βίντεο υπό σκιά πάντα γιατί δεν κάθομαι ποτέ στον ήλιο. Με την συγκεκριμένη συσκευή λοιπόν αντιμετώπισα δεκάδες φορές το πρόβλημα του μηνύματος της υπερθέρμανσης σε σημείο που το έβγαλα και screenshot που ανέβασα στο προηγούμενο μηνυμα μου. Για tethering δεν το συζητώ καθώς χωρίς να το βλέπει ο ήλιος μέσα σε σπίτι αναγκάστηκα να το βάλω μπροστά σε ανεμιστήρα να χτυπάει απευθείας μπας και μπορέσω να κάνω για λίγο την δουλειά μου με τα απεριόριστα GB που είχε το καλοκαίρι η Cosmote. Με την θερμοκρασία λοιπόν να είναι ανεβασμένη το καλοκαίρι κάθε φορά που τραβούσα βίντεο και είχα ανοιχτά τα δεδομένα, έβγαζε το μήνυμα υπερθέρμανσης με αποτέλεσμα να μου περιορίζει την κάμερα και τα δεδομένα. Μια φορά λοιπόν τον Ιούλιο θυμάμαι χαρακτηριστικά πως δεν μπόρεσα να καταγράψω μια πολύ σημαντική επαγγελματική στιγμή ένα μεσημέρι σε εξωτερικό χώρο υπό σκιά γιατί πέταγε σφάλμα και έσβηνε την κάμερα. Αναγκάστηκα να πάρω ένα παγακι να κρυωσω λίγο την συσκευή στην πλάτη μπας και καταφέρω να καταγράψω! Κωμικοτραγικές καταστάσεις απλά. Αυτό με τα μηνύματα υπερθέρμανσης σταμάτησε να το κάνει τον Οκτώβριο. Είναι η πρώτη συσκευή της Xiaomi /poco που το κάνει αυτό και ας έχω αλλάξει αρκετές της συγκεκριμένης εταιρείας. Κατανοώ πως η μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ των κινητών σε συνδυασμό με τα 5g modem θα αυξάνουν την θερμοκρασία των συσκευών αλλά αυτό στο ελληνικό καλοκαίρι καθιστά την συγκεκριμένη συσκευή άχρηστη. Δεν είμαι υπέρμαχος των iPhone και έχω να πιάσω τηλέφωνο της συγκεκριμένης εταιρείας από το 2012 Το κινητό όμως αυτό όσο και αν έχει στα χαρτιά επιδόσεις ναυαρχίδας σε προσιτή τιμή κάπου το έχασε. Μην αναφέρουμε πάλι τα εργονομικά και λειτουργικά προβληματικά χαρακτηριστικά γιατί θα κουράσουμε. Πολύ θα ήθελα και εγω να έχω πάρει μια συσκευή σε αυτά τα λεφτά και να καυχιεμαι πως έκανα την αγορά του αιώνα αλλά... δεν. Φυσικά έχω και εγώ το πρόβλημα με τον αισθητήρα στο αυτί και μόλις κάνω την κλήση μου μαυρίζει την οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τερματίσω άμεσα την κλήση με οτι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Καλή απόλαυση με το κινητό όποιος το έχει και μακάρι στην επόμενη του έκδοση να έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα ώστε να πάρουμε ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο χωρίς να πληρώσουμε ένα νεφρό...
Sotosgl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Btw μιας και μιλατε για υπερθερμανσεις. Oneplus 9 Pro Samsung Galaxy S21 Ultra iPhone 12 Pro Max Δικα μου και στην παρεα το καλοκαιρι ακριβως τα ιδια θεματα Με το S21 μαλιστα να σβηνει τελειως και να θελει κανενα 10λεπτο να αναψει ξανα ενω τα αλλα κλασικα μηνυματα "απενεργοποιω tethering,ριχνω φωτεινοτητα" και αλλα αντιστοιχα μηνυματα. Ακομα και σε απλα "θελω να τραβηξω 4K/60Fps Video σεναρια" και οχι να λιωνω κανενα βαρυ παιχνιδι χωρις aircondition. Και περυσι με τα προηγουμενα μοντελα σε extreme συνθηκες θερμοκρασιας τα αντιστοιχα Oneplus 8 Pro κλπ το ιδιο θεμα ειχαν σε βεβαια πολυ μικροτερο βαθμο εκτος απο τα Exynos μας. Αν υπαρχει γκρινια για τον 870 φαντασου να ειχες καμια ακριβοπληρωμενη ναυαρχιδα με 888 να εδινες τα τριπλασια χρηματα+ για το ease of mind/εχω το κεφαλι μου ησυχο και καλα και εκει να δεις σεντονια τοτε Βεβαια δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να δοκιμασουν και να δουν πως συμπεριφερονται ολες οι ναυαρχιδες οποτε λογικο ολο το βαρος να πεφτει σε ενα κινητο που πηραμε 250 και 300€ και σου προσφερει επεξεργαστικη ισχυ ναυαρχιδας εστω και 9 μηνες του χρονου (δεν αναφερω φυσικα αυτους που προσπαθουν να προστατευσουν την επενδυση τους και το κανουν αβαβα και λενε ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ στα ακριβοτερα κινητα). Θελουμε 5G,θελουμε μεγαλυτερες GPU και και και αλλα δεν ερχονται χωρις μειονεκτηματα και οσο και να πεσει η λιθογραφια δεν θα λυσει μαγικα καπως ολα τα προβληματα. Φετος ηταν παντως πιο εμφανες το προβλημα σε ολα γενικα τα κινητα. Για Miui Proximity Sensors (Quick TuneUp Phone Calibration) κλπ οτι γουσταρει ο καθενας 6 2
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω διαβάσει και από άλλους θέματα για υπερθέρμανση και προσωπικά αν και δεν είχα ποτέ με τα πάντα ανοιχτά και ενώ γνωρίζω το θέμα καθώς το είχα σε άλλες συσκευές έχω καταλήξει ότι ίσως απλά κάποιοι ήταν άτυχοι με τις συσκευές τους και ενδεχομένως είναι και λαχείο αν θα σου κάτσει καλή συσκευή για την περίπτωση που η xiaomi/Poco δεν έχουν σταθερή ποιότητα. Πχ στο παρελθόν θυμάμαι ίδιο μοντέλο συσκευής να έχω το ένα δίπλα στο άλλο και να έχουν αρκετά διαφορετικές οθόνες. Εγώ προσωπικά ήμουν τυχερός σε αυτό το κομμάτι και η ψύξη δουλεύει όπως πρέπει Το μόνο υπαρκτό θέμα για όλουςείναι του proximity sensor και το πώς είναι φτιαγμένος που κάπως έχει σστρώσε στην τελευταία αναβάθμιση, αλλά αυτό το θέμα το είχα με όλα τα xiaomi που πέρασαν από τα χέρια μου και ευτυχώς πλέον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα καθώς είτε μιλάω σε ανοικτή ακρόαση είτε με buds τις περισσότερες φορές Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από logistoulis
dimzi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το poco f3 8/256 προσφορά στα 299 ευρώ απο το γερμανικό amazon. To χτύπησα, και με τον Ελληνικό φπα βγαίνει στα 312 περίπου συν 8 ευρω μεταφορικά. Poco F3 5G Smartphone and Headphones : Amazon.de: Electronics & Photo Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 1
9-11 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, dimzi είπε Το poco f3 8/256 προσφορά στα 299 ευρώ απο το γερμανικό amazon. To χτύπησα, και με τον Ελληνικό φπα βγαίνει στα 312 περίπου συν 8 ευρω μεταφορικά. Γενναία έκπτωση πλην όμως δεν μας το επιτρέπει το budget - We’re short three hundred Euros 🤐 Η πλάκα είναι πως η κατηγορία αυτή θεωρείται mid range!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα