NickTG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 14 minutes ago, Galaxy said: Παίζει τα παιχνίδια του Switch με εξωμείωση σε τιμή λιγότερη απο switch Με ποια εφαρμογή?
Galaxy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NickTG είπε Με ποια εφαρμογή? Χειριστήριο + egg ns 😛 1
NickTG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 19 minutes ago, Galaxy said: Χειριστήριο + egg ns 😛 Διαβάζω πως έχει κλέψει κώδικα από αλλού ενώ από τα 80+ παιχνίδια που υποστηρίζει τα 70+ κρασαρουν. Επίσης διαβάζω παίζει μόνο με συγκεκριμένο χειριστήριο. Έχουν αλλάξει αυτά?
Galaxy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Είπαμε θέλει χειριστηριο συγκεκριμένο . Στα άλλα καθημερινά βελτιώνονται και το 70+ που το διάβασες .... Παίζουν εκατοντάδες παιχνίδια της Νιντι και βαριά πλεόν στο απλό Poco F3 . Εχω και τα 2 .
NickTG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 25 minutes ago, Galaxy said: Είπαμε θέλει χειριστηριο συγκεκριμένο . Στα άλλα καθημερινά βελτιώνονται και το 70+ που το διάβασες .... Παίζουν εκατοντάδες παιχνίδια της Νιντι και βαριά πλεόν στο απλό Poco F3 . Εχω και τα 2 . Σε τυχαία άρθρα που βρήκα έγραφε για την υποστήριξη. Ήταν βέβαια από το καλοκαίρι για αυτό και ρώτησα να δω πως είναι τώρα. 1
XghosT7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Λοιπόν μίλησα με Locoss που έκανα την πρώτη παραγγελεία και τελικά η τιμή ΔΕΝ ήταν λάθος και μου έχουν στείλη το κινητό στα 316,70 ευρώ μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή. Έχουν 2 χρόνια εγγυήση καταστημάτος οπότε είναι η τέλεια αγορά για εμένα ειδικά σε αυτή την τιμή για ΕΛΛΑΔΑ. Λόγω επειδή ψάχνω το κινητό αρκετό καιρό σε καλή τίμη, πρόλαβα να κάνω και 2η παραγγελεία στο DotPower σε περίπτωση που η Locoss μου ρίξει άκυρο και ενημερώθηκα και από εκεί ότι δεν ήταν λάθος η τιμή και ότι παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση καταστημάτος. Μου έχουν δεσμεύσει την παραγγελεία για 24 ώρες από σήμερα στα 315,58 ευρώ με μεταφορικά και αντικαταβολή και εφόσων εγώ θα παραλάβω από Locoss σκέφτηκα μήπως και θέλει το κινητό κάποιος συμφορουμίτης, φάση να πάρω τηλέφωνο και να αλλάξω τα στοιχεία παραγγελείας στα στοιχεία του συμφορουμίτη και να το παραλάβει, δεν ξέρω αν γίνετε κάτι τέτοιο εφόσων δεν το έχω κάνει ποτέ.Επίσεις αν απλά ακυρώσω την παραγγελεία δεν πρόκειτε να το βάλουν στην ίδια τιμή, θα μπει στα 400+ ευρώ με μεταφορικά. Αν αυτό είναι εναντίων στα rules του φόρουμ η αρκέτα άτομα θεωρήτε ότι είναι "ηλίθιο" και δεν πρόκειτε κάποιος να δώσει στοιχεία του σε ξένο άτομο το ακυρώνω αμέσως, απλά ήθελα να προσφέρω σε κάποιον που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλει το κινητό να πάρει την άσπρη έκδοση 256GB στα 315,58 απο ΕΛΛΑΔΑ και όχι στα 410 ευρώ Skroutz, 390+ ευρώ Aliexpress,banggood,amazon.de,amazon.fr. 1
nikangel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δεν γράφω καμία αερολογια. Αερολογιες γράφουν αυτοί που εντυπωσιάζονται από τα specs χωρίς να δοκιμάσουν τα κινητά στην πράξη. Το τηλέφωνο 64gb το έχω στα χέρια μου αρκετούς μήνες ως main. Το πήρα καθαρά για τα "υπέροχα" χαρακτηριστικά που διάβασα και το 5g. Το χρησιμοποιώ μόνο ως 5g. Το κινητό έχει καλή αυτονομία μόνο αν το έχεις στην τσέπη διακοσμητικό. 1 ημέρα με χρήση δεν βγάζεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. H amoled δεν προκαλεί κανέναν θαυμασμό δυστυχώς. Το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι δεν είναι θέμα συνήθειας είναι θέμα λάθους εργονομίας. Το κινητό κρατιέται από εκεί και ο δακτυλικός σενσορας μην μπορώντας να ενεργοποιηθεί παράγει δόνηση και ήχους σφάλματος. Η οθόνη είναι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις 120hz όχι σε όλες. Μάλιστα αν έχεις ενεργοποιημένη αυτή την λειτουργία καταπίνει την μπαταρία ακόμη περισσότερο. Τέλος και σημαντικότερο όλων, σχεδόν όλο το καλοκαίρι το κινητό ήταν "άχρηστο" σε βαριά χρήση 5g data σερφαρισμα ή τράβηγμα βίντεο γιατί μου έβγαζε συνεχώς σφάλμα υπερθέρμανσης συσκευής. Σε σημείο να μην μπορώ να κάνω οποιαδήποτε εργασία σωστά. Άλλαξα μέχρι και θήκη να μην ζεσταίνει την πλάτη. Τα ίδια όμως, με καμία διαφορά. Έχω αλλάξει δεκάδες τηλέφωνα στην ζωή μου android κυρίως. Είναι το 7ο Xiaomi που έχω. Ποτέ δεν συνάντησα πιο δυσλειτουργικό τηλέφωνο. Απογοητεύτηκα πλήρως.
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, nikangel είπε Δεν γράφω καμία αερολογια. Αερολογιες γράφουν αυτοί που εντυπωσιάζονται από τα specs χωρίς να δοκιμάσουν τα κινητά στην πράξη. Το τηλέφωνο 64gb το έχω στα χέρια μου αρκετούς μήνες ως main. Το πήρα καθαρά για τα "υπέροχα" χαρακτηριστικά που διάβασα και το 5g. Το χρησιμοποιώ μόνο ως 5g. Το κινητό έχει καλή αυτονομία μόνο αν το έχεις στην τσέπη διακοσμητικό. 1 ημέρα με χρήση δεν βγάζεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. H amoled δεν προκαλεί κανέναν θαυμασμό δυστυχώς. Το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι δεν είναι θέμα συνήθειας είναι θέμα λάθους εργονομίας. Το κινητό κρατιέται από εκεί και ο δακτυλικός σενσορας μην μπορώντας να ενεργοποιηθεί παράγει δόνηση και ήχους σφάλματος. Η οθόνη είναι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις 120hz όχι σε όλες. Μάλιστα αν έχεις ενεργοποιημένη αυτή την λειτουργία καταπίνει την μπαταρία ακόμη περισσότερο. Τέλος και σημαντικότερο όλων, σχεδόν όλο το καλοκαίρι το κινητό ήταν "άχρηστο" σε βαριά χρήση 5g data σερφαρισμα ή τράβηγμα βίντεο γιατί μου έβγαζε συνεχώς σφάλμα υπερθέρμανσης συσκευής. Σε σημείο να μην μπορώ να κάνω οποιαδήποτε εργασία σωστά. Άλλαξα μέχρι και θήκη να μην ζεσταίνει την πλάτη. Τα ίδια όμως, με καμία διαφορά. Έχω αλλάξει δεκάδες τηλέφωνα στην ζωή μου android κυρίως. Είναι το 7ο Xiaomi που έχω. Ποτέ δεν συνάντησα πιο δυσλειτουργικό τηλέφωνο. Απογοητεύτηκα πλήρως. Δεν υπαρχει poco f3 στα 64gb. Σε 128 και 256 βγαινει μονο.
nikangel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν υπαρχει poco f3 στα 64gb. Σε 128 και 256 βγαινει μονο. Το 128 έχω εκ παραδρομής έγραψα το 64 από την δεύτερη συσκευή μου. Αυτό όμως δεν αλλάζει την ουσία των προβλημάτων. Έχεις αντίστοιχη εμπειρία;
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, nikangel είπε Το 128 έχω εκ παραδρομής έγραψα το 64 από την δεύτερη συσκευή μου. Αυτό όμως δεν αλλάζει την ουσία των προβλημάτων. Έχεις αντίστοιχη εμπειρία; Δεν εχω εγω poco f3 εχει ομως φιλος εδω και αρκετους μηνες και το εχω δουλεψει. Το μονο θεμα ειναι οτι καποιες φορες δεν ερχονται αμεσως οι ειδοποιησεις απο facebook/messenger. Περα απο αυτο δεν εχουμε δει διαφημισεις και γενικα παει αψογα η συσκευη χωρις προβληματα ουτε διαφημισεις. Για την τιμη που εχει δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο. 1
nikangel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Το τηλέφωνο το πήρα ως εργαλείο δουλειάς κυρίως αλλιώς θα βολευομουν με καποιο πιο low entry της Xiaomi. Οι φωτογραφίες που βγάζει στα δικά μου μάτια είναι υποδεέστερες από το Sony κινητό που είχα το 2016! Επίσης, επειδή το Facebook το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους το να αργεί να έρθει η ειδοποίηση είναι μεγάλο πρόβλημα. Οι διαφημίσεις που πετάει δεν με απασχολούν. Με απασχολούν όμως όλα τα άλλα που ανέφερα παραπάνω με την εργονομία, την μπαταρία και την συνεχή υπερθέρμανση! Για άλλους είναι λιγότερο σημαντικά και για άλλους περισσότερο. Για να το αγοράσω αρκέστηκα στα καλά σχόλια και στα σούπερ χαρακτηριστικά που διάβαζα. Αυτό που θέλω να τονίσω λοιπόν είναι οι υποψήφιοι αγοραστές να κάνουν καλύτερη έρευνα αγοράς για ένα σούπερ τηλέφωνο που θέλουν να αγοράσουν και να μην πέφτουν στην παγίδα των χαρακτηριστικών μόνο (πυρήνες/οθόνη/ram rom) γιατί τελικά ένα σούπερ τηλέφωνο μπορεί να αποδειχθεί λιγότερο χρηστικό από κάποιο άλλο.
XghosT7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, nikangel είπε Το τηλέφωνο το πήρα ως εργαλείο δουλειάς κυρίως αλλιώς θα βολευομουν με καποιο πιο low entry της Xiaomi. Οι φωτογραφίες που βγάζει στα δικά μου μάτια είναι υποδεέστερες από το Sony κινητό που είχα το 2016! Επίσης, επειδή το Facebook το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους το να αργεί να έρθει η ειδοποίηση είναι μεγάλο πρόβλημα. Οι διαφημίσεις που πετάει δεν με απασχολούν. Με απασχολούν όμως όλα τα άλλα που ανέφερα παραπάνω με την εργονομία, την μπαταρία και την συνεχή υπερθέρμανση! Για άλλους είναι λιγότερο σημαντικά και για άλλους περισσότερο. Για να το αγοράσω αρκέστηκα στα καλά σχόλια και στα σούπερ χαρακτηριστικά που διάβαζα. Αυτό που θέλω να τονίσω λοιπόν είναι οι υποψήφιοι αγοραστές να κάνουν καλύτερη έρευνα αγοράς για ένα σούπερ τηλέφωνο που θέλουν να αγοράσουν και να μην πέφτουν στην παγίδα των χαρακτηριστικών μόνο (πυρήνες/οθόνη/ram rom) γιατί τελικά ένα σούπερ τηλέφωνο μπορεί να αποδειχθεί λιγότερο χρηστικό από κάποιο άλλο. Παίζει να έπαισες σε ελατωματικό κινητό, θα επανέλθω για το συγκικριμένο σχόλειο μόλις το χρησιμοποιήσω για ~2 μήνες, το παρέλαβα σήμερα και ακόμα δεν το έχω βγάλει από το κουτί του λόγω δουλειάς. Το επάγγελμα μου είναι προγραμματιστής οπότε γνωρίζω 5 πράγματα και γενικά χρησιμοποιώ πολύ την τεχνολογία. Πριν να προβώ σε οποιαδήποτε αγορά προσωπικά έκατσα και είδα διάφορα Reviews στο Youtube και μπήκα σε Discord με άτομα που έχουν αγοράσει το POCO F3 και πήρα πληροφορίες, το ~90% των Reviews ήταν θετικά και το ~80% τον χρήστων στο Discord είχαν αγαπήσει το κινητό, ειδικά εκείνη που έχουν ανοίξει το Bootloader και έχουν περάσει ARROW OS / Xiaomi.EU Custom ROM. Κάποια αρνητικά σχόλεια που μάζεψα ήταν τα εξής: - Υπάρχει πρόβλημα στον Proximity Sensor, όταν μιλάς ανοιγοκλείνη η οθόνη με αποτέλεσμα το αυτί σου να κλίνει κλίσεις η να της βάζει σε σίγαση. Πολλή λένε βελτιώθηκε αισθητά πριν λίγες ημέρες. - Υπάρχει πρόβλημα σε αρκετούς με την οθόνη να δείχνη μια πράσινη απόχρωση όταν έχεις κατεβασμένοι την φωτεινότητα και χρησιμοποιείς Dark Mode. - Πολύ λίγη είχαν πρόβλημα με την μπαταρία η οποία βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό πρόσφατα. Αυτά είναι τα βασικά προβλήματα που έχουν/είχαν η πλειοψηφία, για υπερθέρμανση δεν είδα κάτι αλλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα καιγόμασταν οπότε δεν ξέρω. Προσωπικά είμαι τη άποψης ότι και να πάρεις, πάντα θα υπάρχουν αρνητικά μαζί με τα θετικά, εκτώς αν σκάσεις 600+ ευρώ, εκεί αλλάζει αλλά μην ξεχνάμε Πιθανότητα έκρηξης μπαταρίας σε Galaxy Note 7. Μιας που έχεις αγοράσει πολλά κινητά Android, πιο θα πρότεινες για σχετικά βαριά χρήση και 5G με ~310 ευρώ? προσωπικά νομίζω είναι μονόδρομος το Poco F3 (υπάρχει το Realme GT 5G αλλά είναι 100 ευρώ ακριβότερο + με comparisons που έχουν γίνει από καλούς Youtubers με F3 πάντα έχανε το Realme σε συνεχόμενα Antutu Benchmarks επειδή ανέβαζε τρελή θερμοκρασία ο SD888 και έκανε throttling.). 1
Galaxy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ ΔΕΝ είμαι προγραμματιστής - επαγγελματιας φωτογραφος κτλ κτλ . Αλλά είχα 2 χρονια το F1 και ήταν καταπληκτικο VFM . Έχω κανα 6μηνο το F3 και συνεχίζω να είμαι ευχαριστημένος διότι . Δεν κολλάει - δεν αργεί - τέλειο για εξωμείωση - τρομερή οθόνη σε ήλιο κτλ αρκετά ορατή . Τιμή 300 για τρελά πράματα . Proximity senson ο οποίος με 2 προγραμματάκια έστρωσε . Κάμερες αρκετά καλές με macro -gcam γίνεται δουλίτσα - φυσικά δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή κτλ αλλά το ξέραμε αυτό . Κάτι iphone των 600++ που είναι ακόμα με ips οθόνες τα γλεντάει άνετα σχεδόν σε όλα ! Στέρεο δυνατά ηχεία - ir nfc . Μπαταρία που σε μένα κρατάει 1-2 μέρες με νορμάλ χρήση βεβαια . Εντάξει όποιος θέλει καλύτερο πάει σε xiaomi 11 πλεον σε άλλα λεφτά φυσικά . Στο miui δεν είχα κανένα κόλλημα καμια επανεκίννηση κτλ ποτε . 5g δεν έχει η περιοχη και δεν ξέρω τι γίνεται - πιθανός με έντονη χρήση καλοκαίρι με hot spot κτλ να ζεσταίνεται . Σήμα σε wifi πολύ καλό . Εμφάνιση με γυαλί και λεπτό . Οσοι δεν το έχεται και μιλάτε απο φιλο φιλη ξαδερφο γειτονα - συνεχίζεται τις αερολογίες ακαταπαυστα !!! Ε όποιος θέλει να κάνει και φραπέ ας παρει κάτι αλλο - επιτέλους ^^ Όλοι εκτός θέματος ! Το κάναμε Poco F3 VS ALL = 1 - 0 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από Galaxy 3 1
kallonos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, nikangel είπε Το τηλέφωνο το πήρα ως εργαλείο δουλειάς κυρίως αλλιώς θα βολευομουν με καποιο πιο low entry της Xiaomi. Οι φωτογραφίες που βγάζει στα δικά μου μάτια είναι υποδεέστερες από το Sony κινητό που είχα το 2016! Επίσης, επειδή το Facebook το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους το να αργεί να έρθει η ειδοποίηση είναι μεγάλο πρόβλημα. Οι διαφημίσεις που πετάει δεν με απασχολούν. Με απασχολούν όμως όλα τα άλλα που ανέφερα παραπάνω με την εργονομία, την μπαταρία και την συνεχή υπερθέρμανση! Για άλλους είναι λιγότερο σημαντικά και για άλλους περισσότερο. Για να το αγοράσω αρκέστηκα στα καλά σχόλια και στα σούπερ χαρακτηριστικά που διάβαζα. Αυτό που θέλω να τονίσω λοιπόν είναι οι υποψήφιοι αγοραστές να κάνουν καλύτερη έρευνα αγοράς για ένα σούπερ τηλέφωνο που θέλουν να αγοράσουν και να μην πέφτουν στην παγίδα των χαρακτηριστικών μόνο (πυρήνες/οθόνη/ram rom) γιατί τελικά ένα σούπερ τηλέφωνο μπορεί να αποδειχθεί λιγότερο χρηστικό από κάποιο άλλο. Έχω εγώ το 256, για να έρχονται ειδοποιήσεις πρέπει στις πληροφορίες εφαρμογής να ανοίξει την αυτόματη έναρξη, για να μην το κλείνει η εξοικονόμηση ενέργειας του miui. Το μόνο μείον για εμένα που το έχω εδώ και 6 μήνες (αγορά από αμαζον στα 299) είναι ο proximity sensor, δεν δουλεύει 100% σωστά. Αν και με το τελευταίο update έστρωσε αρκετά. Τώρα για τη μπαταρία που λεει ένας φίλος παραπάνω μου βγάζει άνετα μέρα, με νορμάλ χρήση. Αν τώρα παίζεις όλη μέρα λογικό είναι να μην σου βγάζει την μέρα. Επίσης έχω πάντα ανοιχτά δεδομένα Bluetooth. Οι διαφημίσεις είναι όλες απενεργοποιημένες από τις ρυθμίσεις του συστήματος. 1
ipal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Έψαξα και εγώ αν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης, μόνο στο GT έχουν αναφερθεί καποια και πάλι όχι τίποτα τρελό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα