XghosT7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περιμένω αρκετό καιρό να πέσει η τιμή στην Ελλάδα στο συγκικριμένο μόντελο του Poco F3 256GB 8GB Ram και μόλις έγινε! είναι δύο καταστήματα αυτή την στιγμή που το έχουν σε τόσο καλή τιμή για Ελλάδα αλλά δυστιχώς στο Locoss τελείωσε το απόθεμα, όποιος γουστάρει να το αγόρασει είναι διαθέσιμο στο Dotpower, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. https://www.skroutz.gr/s/28587389/Xiaomi-Poco-F3-256GB-Arctic-White.html?from=index_recently_viewed Edit: Τελείωσαν τα αποθέματα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από XghosT7 2 1
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πολύ καλή τιμή , αλλά το θέμα είναι να μην πέσουν άκυρα ...
xaratsi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, bill987 είπε Πολύ καλή τιμή , αλλά το θέμα είναι να μην πέσουν άκυρα ... Με τα μαγαζια που βλεπω πανω πανω μεχρι και refurbished σκαει και σε αγνωστο χρονο παραδοσης/εγγυησεων (κριτικες γκουγκλ)
ifaist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πριν κανα 2μηνο (?) Πηρα το 6gb , 128gb στα 254€ (εξωτερικο). Ευχαριστημένος χρηστης. 😁
bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε το προιόν δε βρέθηκε Λάθος συστήματος θα πουν!!! Επειδή και εγώ λέω να το πάρω, περιμένουμε black firday Αmazon, θεωρώ ότι θα παίξει στα ~ 300,00€, αγορά με τιμολόγιο και τέλος ! 1
XghosT7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, bill987 είπε Πολύ καλή τιμή , αλλά το θέμα είναι να μην πέσουν άκυρα ... Υπάρχει αυτή η περίπτωση γιατί μου τώρα που μπήκε και 3ο Site (beboo) είδα ότι έκανε Price Matching για να κάνει Undercut την Locoss με 0,1 cent ώστε να φένεται πιο πάνω. Μάλλον χρησιμοποιούν Bots για να γίνετε αυτό. Η Locoss ήταν το πρώτο κατάστημα που έβαλε αυτή την προσφορά οπότε δεν πιστέυω να έγινε λάθος σε αυτούς. Θα ενημερώσω Δευτερά εδώ και παρακαλώ όποιος πρόλαβε να παραγγείλη στο Dotpower και του το ακυρώσουν να ενημερώσει! 8 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε το προιόν δε βρέθηκε Τελείωσαν όλα τα αποθέματα. 15 λεπτά πριν, xaratsi είπε Με τα μαγαζια που βλεπω πανω πανω μεχρι και refurbished σκαει και σε αγνωστο χρονο παραδοσης/εγγυησεων (κριτικες γκουγκλ) Μπορώ να κάνω vouch μόνο για Locoss εφόσων έχω πάρει δυο κινητά στο παρελθών και όλα ήταν άψογα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από XghosT7
aGka8l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θα έρθει bf σε 3 βδομάδες θα τα βγάλει το αμαζον σε καλή τιμή όσα επιστρεφηκαν λόγω green tint και του θέματος με τον proximity sensor
nikangel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλά μην τρελενεστε. Κακή ως κάκιστη μπαταρία λόγω 5g , ενοχλητικό και λάθος εργονομικά το δακτυλικό αποτέλεσμα στο πλάι που πατιεται συνεχώς καθώς το κρατάς και πολύ μέτριες φωτογραφίες. Συνεχές πρόβλημα το miui 12 με τις άμεσες ενημερώσεις στο Facebook και αρκετά κολλήματα. Αν προσθέσω και την μέτρια για amoled οθόνη τότε μόνο ευκαιρία δεν το λες... 2
4four Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Γενικά καλή χρυσή η Xiaomi στα midrange απο άποψη χαρακτηριστών στις τιμές που πουλάει, αλλά το MIUI είναι ότι πιο απαράδεκτο υπάρχει σε λειτουργικό.. Μην πω ότι σε σε κάθε βήμα έχεις και διαφήμιση.. Πραγματικά σε λίγο θα πας να τραβήξεις φωτογραφία και θα σε πετάει 5 δευτερόλεπτα διαφήμιση για να τραβήξεις η 10 για βίντεο!! Υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο mid range κομμάτι μακρία απο Xiaomi εκτός άμα ασχολήθέιτε και πάτε σε custom rom αλλά εκεί αντίο ασφάλεια! 2
deadp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Έχω Mi Note 10 lite, ακόμη δεν έχω δει διαφήμιση όταν δουλεύω με το λειτουργικό…. Αυτό ισχύει μόνο για τα Poco και τα Redmi μήπως;
batatoudis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περιμένοντας να κλείσει το θέμα καθώς τέλειωσε η προσφορά, και για να μην μπερδεύονται οι υποψήφιοι αγοραστές, εγώ απενεργοποίησα (πριν καν δω πόσες έχει) τις διαφημίσεις στο Poco X3 Pro ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες στο youtube, έχοντας ορίσει adguard dns και χρησιμοποιώντας opera browser (ίσως να μην χρειαζόταν όλα αυτά μαζί). Δίχως root, δίχως απεγκατάσταση εφαρμογών, δίχως σύνδεση στον υπολογιστή για κάποιο advanced debloat, απλώς με επιλογές μέσα στο ίδιο το λογισμικό. Σημειώνω απλως ότι δεν χρησιμοποιώ καθόλου facebook στο κινητό, είτε σε app είτε μέσω browser, και δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από batatoudis 1
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, bill987 είπε Λάθος συστήματος θα πουν!!! Επειδή και εγώ λέω να το πάρω, περιμένουμε black firday Αmazon, θεωρώ ότι θα παίξει στα ~ 300,00€, αγορά με τιμολόγιο και τέλος ! Γίνεται αγορά από Amazon με τιμολόγιο? Διαδικασία? 19 ώρες πριν, nikangel είπε Καλά μην τρελενεστε. Κακή ως κάκιστη μπαταρία λόγω 5g , ενοχλητικό και λάθος εργονομικά το δακτυλικό αποτέλεσμα στο πλάι που πατιεται συνεχώς καθώς το κρατάς και πολύ μέτριες φωτογραφίες. Συνεχές πρόβλημα το miui 12 με τις άμεσες ενημερώσεις στο Facebook και αρκετά κολλήματα. Αν προσθέσω και την μέτρια για amoled οθόνη τότε μόνο ευκαιρία δεν το λες... Είμαι χρήστης εδώ και αρκετούς μήνες. Χρησιμοποιώ 4g+, αρκετά καλή μπαταρία, καλύτερη από ότι περίμενα. Το δακτυλικό απλά συνήθεια θέλει, και εγώ είχα συνηθίσει τον σενσορα στο πίσω μέρος και δεν μου πήρε πολύ να συνηθίσω και αυτό. Φωτογραφίες και βίντεο ενώ έβλεπα σχόλια όπως το δικό σου με εξέπληξαν ευχάριστα, πολύ τίμιο, αρκετά καλύτερο από ακριβότερα που έχουν περάσει ανα καιρούς από τα χέρια μου. Άμεσες ενημερώσεις απεμεγοποιεις εύκολα. Οθόνη άψογη. 15 ώρες πριν, 4four είπε Γενικά καλή χρυσή η Xiaomi στα midrange απο άποψη χαρακτηριστών στις τιμές που πουλάει, αλλά το MIUI είναι ότι πιο απαράδεκτο υπάρχει σε λειτουργικό.. Μην πω ότι σε σε κάθε βήμα έχεις και διαφήμιση.. Πραγματικά σε λίγο θα πας να τραβήξεις φωτογραφία και θα σε πετάει 5 δευτερόλεπτα διαφήμιση για να τραβήξεις η 10 για βίντεο!! Υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο mid range κομμάτι μακρία απο Xiaomi εκτός άμα ασχολήθέιτε και πάτε σε custom rom αλλά εκεί αντίο ασφάλεια! Δεν είχα ποτέ διαφήμιση με poco f3. Ούτε ad guard δεν του έχω περάσει. Τόσο καλά. 1
bill987 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Γίνεται αγορά από Amazon με τιμολόγιο? Διαδικασία? Είμαι χρήστης εδώ και αρκετούς μήνες. Χρησιμοποιώ 4g+, αρκετά καλή μπαταρία, καλύτερη από ότι περίμενα. Το δακτυλικό απλά συνήθεια θέλει, και εγώ είχα συνηθίσει τον σενσορα στο πίσω μέρος και δεν μου πήρε πολύ να συνηθίσω και αυτό. Φωτογραφίες και βίντεο ενώ έβλεπα σχόλια όπως το δικό σου με εξέπληξαν ευχάριστα, πολύ τίμιο, αρκετά καλύτερο από ακριβότερα που έχουν περάσει ανα καιρούς από τα χέρια μου. Άμεσες ενημερώσεις απεμεγοποιεις εύκολα. Οθόνη άψογη. Δεν είχα ποτέ διαφήμιση με poco f3. Ούτε ad guard δεν του έχω περάσει. Τόσο καλά. Δεν την θυμάμαι ακριβώς, έχω χρόνια που το έχω κάνει, αν έχεις αφμ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές δίνεις τα στοιχεία σου (σε κάποιο σημείο που λέει για επαγγελματίες) και αυτόματα σου αφαιρεί το ΦΠΑ!!! Μόνο για τα προϊόντα που πωλητής είναι το Amazon. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από bill987
Galaxy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2021 στις 12:14 ΠΜ, nikangel είπε Καλά μην τρελενεστε. Κακή ως κάκιστη μπαταρία λόγω 5g , ενοχλητικό και λάθος εργονομικά το δακτυλικό αποτέλεσμα στο πλάι που πατιεται συνεχώς καθώς το κρατάς και πολύ μέτριες φωτογραφίες. Συνεχές πρόβλημα το miui 12 με τις άμεσες ενημερώσεις στο Facebook και αρκετά κολλήματα. Αν προσθέσω και την μέτρια για amoled οθόνη τότε μόνο ευκαιρία δεν το λες... Στις 7/11/2021 στις 4:03 ΠΜ, 4four είπε Γενικά καλή χρυσή η Xiaomi στα midrange απο άποψη χαρακτηριστών στις τιμές που πουλάει, αλλά το MIUI είναι ότι πιο απαράδεκτο υπάρχει σε λειτουργικό.. Μην πω ότι σε σε κάθε βήμα έχεις και διαφήμιση.. Πραγματικά σε λίγο θα πας να τραβήξεις φωτογραφία και θα σε πετάει 5 δευτερόλεπτα διαφήμιση για να τραβήξεις η 10 για βίντεο!! Υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο mid range κομμάτι μακρία απο Xiaomi εκτός άμα ασχολήθέιτε και πάτε σε custom rom αλλά εκεί αντίο ασφάλεια! Το έχω κανα 6 μηνο το 6/128 στα 300 απο gooboo και οτι αναφερεται παραπάνω σε μένα δεν ισχύει . Καμία διαφήμιση τρομερη οθόνη 120 HZ και σε φωτεινότητα απιαστη - μπαταρια που κρατάει και 2 μέρες αλλά σίγουρα 1 και Miui 12 χωρις κανένα κόλλημα με τον 870 αλλωστε πως θα είχε κόλλημα .... Σαφής ανάβάθμιση απο το F1 που είχα επίσης και κάμερα αξιοπρεπέστατη την ημέρα και με Gcam γίνεται η δουλειά μια χαρά . Παίζει τα παιχνίδια του Switch με εξωμείωση σε τιμή λιγότερη απο switch 😉 Απλά η συνεχείς αερολογίες ας πάψουν . 😉 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Galaxy 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα