Jackv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Έχω αρκετούς δίσκους samsung ssd σε διάφορα συστήματα Σε ένα μόνο απο αυτά ο ένας ssd δεν αναγνωρίζεται σωστά απο το magician Δεν εμφανίζει drive healt κτλ Είναι πάνω απο χρόνο έτσι(απο τότε που μπήκε δηλ) απλά δεν έχω ασχοληθεί Παραθέτω 2 screenshot με ένα δίσκο που είναι οκ και με αυτόν που δεν είναι Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Jackv
ultraex2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Jackv είπε Καλησπέρα σας Έχω αρκετούς δίσκους samsung ssd σε διάφορα συστήματα Σε ένα μόνο απο αυτά ο ένας ssd δεν αναγνωρίζεται σωστά απο το magician Δεν εμφανίζει drive healt κτλ Είναι πάνω απο χρόνο έτσι(απο τότε που μπήκε δηλ) απλά δεν έχω ασχοληθεί Παραθέτω 2 screenshot με ένα δίσκο που είναι οκ και με αυτόν που δεν είναι Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ελεγξε τον δισκο με το sentinel για αρχη επισης δοκιμασες με αλλο καλωδιο/ αλλη θεση σατα η σε σε αλλον υπολογιστη αν κανει τα ιδια; https://www.hdsentinel.com/
Jackv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με άλλο καλώδιο έχω δοκιμάσει όπως και σε άλλη θέση.Σε άλλο σύστημα δεν θα ασχοληθώ να δοκιμάσω... Ο δίσκος αν δεν κάνω λάθος μια χαρά δε φαίνεται; Οι άλλοι 2 δείχνουν 98% υγεία.Πότε αλλάζουμε ssd; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Jackv
ultraex2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Jackv είπε Με άλλο καλώδιο έχω δοκιμάσει όπως και σε άλλη θέση.Σε άλλο σύστημα δεν θα ασχοληθώ να δοκιμάσω... Ο δίσκος αν δεν κάνω λάθος μια χαρά δε φαίνεται; Οι άλλοι 2 δείχνουν 98% υγεία.Πότε αλλάζουμε ssd; Σωστός φαίνεται μήπως το magisian έχει θέμα ; έχεις τους τελευταίους drives από samsung περάσει επισης και το magisian είναι η τελευταία έκδοση;
duffyduck Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Κατεβασε το τελευταιο Samsung Magician 7.0.0.510 https://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Samsung-SSD-Magician.shtml 1
Jackv Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δε με αφήνει να κάνω update τους drivers το magician στο συγκεκριμένο δίσκο γιατί δε τον αναγνωρίζει σωστα. Όταν μέσω του προγράμματος δοκίμασα να κάνω update μου έλεγε πως έχω την τελευταία εκδοση Δεν είχα ξαναψαξει. Έχουν αρκετοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα. Εδώ έχει μερικές λύσεις. Θα δω αν όντως έχω τη τελευταία έκδοση του magician οπως μου είπες και συ. Ένα τυχαίο site απο όσα διάβασα https://appuals.com/fix-samsung-magician-doesnt-recognize-ssd/ Το 98% υγεία που έχουν οι άλλοι 2 δίσκοι είναι ανησυχητικό; σε τι ποσοστό αλλάζουμε τον ssd;
Dark_Nightfall Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Jackv είπε Το 98% υγεία που έχουν οι άλλοι 2 δίσκοι είναι ανησυχητικό; σε τι ποσοστό αλλάζουμε τον ssd; Αγνόησέ το δεν είναι πρόβλημα , αν έχεις μπλε οθόνες παγώματα κτλ το ψάχνεις αν δεν έχεις τίποτα και το μηχάνημα δουλεύει άψογα ΔΕΝ έχεις κανένα πρόβλημα.
snbblp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Jackv είπε Καλησπέρα σας Έχω αρκετούς δίσκους samsung ssd σε διάφορα συστήματα Σε ένα μόνο απο αυτά ο ένας ssd δεν αναγνωρίζεται σωστά απο το magician Δεν εμφανίζει drive healt κτλ Είναι πάνω απο χρόνο έτσι(απο τότε που μπήκε δηλ) απλά δεν έχω ασχοληθεί Παραθέτω 2 screenshot με ένα δίσκο που είναι οκ και με αυτόν που δεν είναι Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος Εάν αυτή που έχεις είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος, ο δίσκος σου είναι μαϊμού.
Jackv Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Αγνόησέ το δεν είναι πρόβλημα , αν έχεις μπλε οθόνες παγώματα κτλ το ψάχνεις αν δεν έχεις τίποτα και το μηχάνημα δουλεύει άψογα ΔΕΝ έχεις κανένα πρόβλημα. Το pc πάει σφαίρα χωρίς κανένα θεμα. Το magician του δείχνει με υγεία 100% . Το sentinel τους έβγαλε 98%. Γενικά υπάρχει καποιος "χρονικος κανονας"( η κάτι αλλο) για τους ssd ώστε να προλάβουμε πιθανές περιπέτειες; 4 ώρες πριν, snbblp είπε Εάν αυτή που έχεις είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος, ο δίσκος σου είναι μαϊμού. Μαιμου; Τι εννοείς; Να μην είναι samsung; Έχω ακούσει διάφορα για hdd όμως και φλασακια. Αλλα εκεί δεν είναι σωστές οι χωρητικότητες ούτε οι ταχύτητες. Εδώ δεν έχω κανένα θεμα και από ότι είδα είχαν αρκετοί παρόμοιο πρόβλημα. Θα ελέγξω και έκδοση magician και θα σας ενημερωσω Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Jackv
BadBoy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Κάνε έναν έλεγχο αν ο σειριακός που δίνει το Magician είναι ο ίδιος με αυτόν πάνω στο αυτοκόλλητο του δίσκου. Επίσης έλεγξε αν το αυτοκόλλητο επάνω στο δίσκο έχει τις κλασικές χαραγματιές στις γωνίες, όπως σε όλους τους γνήσιους Samsung.
duffyduck Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την λύση την έδωσα, τι περιμένεις? Βαλε το νεο Magician να τελειωνουμε (θα κανει λογικα upgrade). Ποσταρα και download link. Μπορεις να κάνεις update και μεσα απο το παλιο σου Magician. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από duffyduck 1
Jackv Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις ασχολήθηκα ξανά.Κατέβασα την έκοση 7.Είχα τη 4.5 και όταν επέλεγα να δει αν υπάρχει update μου έλεγε πως το πρόγραμμα είναι στην τελευταία έκδοση.Τώρα διαβάζει κανονικά και αυτό το δίσκο.Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα