Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΤΕΛ η πιο ασφαλής επιλογή, πάει εκεί αφού το βάλει σε ένα άλλο κουτί με κάποια προστατευτικά μέσα.

Τα ΚΤΕΛ για Τρίκαλα- Καλαμπάκα είναι στην Λιοσιων!

Επεξ/σία από bill987
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill987 είπε

ΚΤΕΛ η πιο ασφαλής επιλογή, πάει εκεί αφού το βάλει σε ένα άλλο κουτί με κάποια προστατευτικά μέσα.

Τα ΚΤΕΛ για Τρίκαλα- Καλαμπάκα είναι στην Λοσιων!

δεν θέλω κτελ τρίκαλα-καλαμπάκα αλλά αθήνα-τρίκαλα ή και αθήνα-καλαμπακα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dobyguy είπε

δεν θέλω κτελ τρίκαλα-καλαμπάκα αλλά αθήνα-τρίκαλα ή και αθήνα-καλαμπακα

Αυτό σου λέω, τα κτελ στην Αθήνα για Τρίκαλα - Καλαμπάκα βρίσκονται στην Λιοσίων !

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill987 είπε

Αυτό σου λέω, τα κτελ στην Αθήνα για Τρίκαλα - Καλαμπάκα βρίσκονται στην Λιοσίων !

χαχα σορρυ

Δημοσ.

για ετσι ποσο πληρωνεις το εισιτηρειο πας με κτελ το παιρνεις ή το δινεις και επιστρεφεις στην βαση σου...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dobyguy είπε

Θέλω από Αθήνα προς Καλαμπάκα ή και προς Τρίκαλα. Το pc είναι αρκετά βαρύ 13 κιλά και σε ύψος πάνω κάτω 50 20 50

Ψάξε το τηλέφωνο των ΚΤΕΛ για Καλαμπάκα ή Τρίκαλα και ρώτησε για τα δρομολόγια.

Δίπλα στο σημείο που αναχωρεί το λεωφορείο είναι η αποθήκη του πρακτορείου.

Είναι ίσως η φθηνότερη λύση αλλά πρέπει να πάτε και οι δύο να παραδώσετε/παραλάβετε το πακέτο.

Κανείς καλό αμπαλάζ και εξηγείς στον υπάλληλο στην αποθήκη ότι είναι εύθραυστο.

Αν πας το δέμα λίγο πριν την αναχώρηση τότε το φορτώνεις και ο ίδιος στο λεωφορείο για ποιο σιγουριά αν θες. (παλιά γινόταν, δεν ξέρω τώρα).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, forgotten είπε

για ετσι ποσο πληρωνεις το εισιτηρειο πας με κτελ το παιρνεις ή το δινεις και επιστρεφεις στην βαση σου...

κάτσε πρέπει να είμαι στο κτελ?? νόμιζα πως απλά το δίνεις και αυτή το πάνε στο αντίστοιχο κτελ του προορισμού

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dobyguy είπε

κάτσε πρέπει να είμαι στο κτελ?? νόμιζα πως απλά το δίνεις και αυτή το πάνε στο αντίστοιχο κτελ του προορισμού

το κτελ στο στελνει στον προορισμο σου με αντικαταβολη,ωστοσο προσωπικα πιστευω οτι καλυτερα να κανεις την συναλλαγη εσυ ο ιδιος...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Ψάξε το τηλέφωνο των ΚΤΕΛ για Καλαμπάκα ή Τρίκαλα και ρώτησε για τα δρομολόγια.

Δίπλα στο σημείο που αναχωρεί το λεωφορείο είναι η αποθήκη του πρακτορείου.

Είναι ίσως η φθηνότερη λύση αλλά πρέπει να πάτε και οι δύο να παραδώσετε/παραλάβετε το πακέτο.

Κανείς καλό αμπαλάζ και εξηγείς στον υπάλληλο στην αποθήκη ότι είναι εύθραυστο.

Αν πας το δέμα λίγο πριν την αναχώρηση τότε το φορτώνεις και ο ίδιος στο λεωφορείο για ποιο σιγουριά αν θες. (παλιά γινόταν, δεν ξέρω τώρα).

ο παραλήπτης πρέπει να είναι εκεί την στιγμή που φτάνει το κτελ ή το κρατάνε κάπου μέχρι να το ζητήσει

Μόλις τώρα, forgotten είπε

το κτελ στο στελνει στον προορισμο σου με αντικαταβολη,ωστοσο προσωπικα πιστευω οτι καλυτερα να κανεις την συναλλαγη εσυ ο ιδιος...

πρέπει να πληρώσω εισιτήριο για το δέμα και φόρο αντικαταβολής?

Δημοσ.

Η πιο ασφαλης και σχετικα οικονομικη λυση ειναι το κτελ.

Η πιο φτηνη λυση ειναι η μεταφορικη, δε θα σου παει πανω απο 10 ευρω, και πολλα λεω. Αλλα εχει ενα μικρο βαθμο επικινδυνοτητας εαν δεν ειναι πολυ καλα συσκευασμενο το μηχανημα, καθως ολα στακαρονται σε παλετες.

Παρ'ολα αυτα εχω και μια ασχετη ερωτηση, θα παραλαβεις μηχανημα τετοιας αξιας στα τυφλα;;; Δε σε αγχωνει καθολου; Εγω στη θεση σου, αν μιλαγαμε για τετοια αξια, θα επαιρνα το κτελ, θα πηγαινα εκει, θα τσεκαρα το μηχανημα, και μετα θα το επαιρνα αγκαλια και θα εφευγα παλι πισω με το κτελ. Θα σου φαει 1 μερα και 20-30 ευρω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

• Like 2
Δημοσ.

Τον πωλητή τον ρώτησες αν στο στέλνει με ΚΤΕΛ  Η ΕΛΤΑ γιατί και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να το παει εκει για να στο στείλει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sunlight2030 είπε

Τον πωλητή τον ρώτησες αν στο στέλνει με ΚΤΕΛ  Η ΕΛΤΑ γιατί και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να το παει εκει για να στο στείλει

τον ρώτησα ναι αλλά δεν ξέρω άμα το κτελ έχει όριο αντικαταβολής

10 ώρες πριν, lector είπε

Η πιο ασφαλης και σχετικα οικονομικη λυση ειναι το κτελ.

Η πιο φτηνη λυση ειναι η μεταφορικη, δε θα σου παει πανω απο 10 ευρω, και πολλα λεω. Αλλα εχει ενα μικρο βαθμο επικινδυνοτητας εαν δεν ειναι πολυ καλα συσκευασμενο το μηχανημα, καθως ολα στακαρονται σε παλετες.

Παρ'ολα αυτα εχω και μια ασχετη ερωτηση, θα παραλαβεις μηχανημα τετοιας αξιας στα τυφλα;;; Δε σε αγχωνει καθολου; Εγω στη θεση σου, αν μιλαγαμε για τετοια αξια, θα επαιρνα το κτελ, θα πηγαινα εκει, θα τσεκαρα το μηχανημα, και μετα θα το επαιρνα αγκαλια και θα εφευγα παλι πισω με το κτελ. Θα σου φαει 1 μερα και 20-30 ευρω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

δεν μπορώ να βρω μια ολόκληρη μέρα να το κάνω αυτό είναι το θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη εχω στειλει πραγματα με σχεδον ολες τις μεθοδους...και τα κτελ ειναι επικινδυνα για σπασιμο...παρακολουθησα οταν εστειλα κατι με κτελ οτι το ντανιασανε πανω σε καροτσι με ροδες μαζι με πραγματα αλλονων απο τον γκισε προς το λεωφορειο για φορτωση...δεν ξερω αν επιτρεπεται να το φορτωνεις μονος σου...και παλι στο ξεφορτωμα... με καροτσι θα τα πανε μεσα στον γκισε και δεν θα εισαι παρων οταν φτασει το λεωφορειο για να το ξεφορτωσεις

Η μονη λυση οπως και να στειλεις pc ειναι το αψογο μονωμενο πακεταρισμα  αν ειναι δυνατον στο κουτι που ειχε ο πυργος οταν αγορασες το case 

αν στειλεις οθονη μονο με την οριτζιναλ συσκευασια της με τα αφρολεξ θα φτασει ασπαστη

και παντα απο εξω αυτοκολλητο <<εθραυστο>>  μπας και ο υπαλληλος που θα τα μεταφερει το δει και ειναι πιο προσεκτικος

Επεξ/σία από agap
Δημοσ.
13 hours ago, Dobyguy said:

ο παραλήπτης πρέπει να είναι εκεί την στιγμή που φτάνει το κτελ ή το κρατάνε κάπου μέχρι να το ζητήσει

Το δέμα μένει στην αποθήκη και το παίρνεις απο εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...