Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω από Αθήνα προς Καλαμπάκα ή και προς Τρίκαλα. Το pc είναι αρκετά βαρύ 13 κιλά και σε ύψος πάνω κάτω 50 20 50

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έκανα σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν να στείλω το PC στο eShop.gr για οτιδήποτε (αλλαγή πάστας, πέρασμα windows, γενικό έλεγχο κλπ κλπ) και μετά τους έλεγα να τον στείλουν στο κοντινότερο eShop point.  Μακράν πιο αξιόπιστη η μεταφορά από το eShop, απ' ότι οποιαδήποτε άλλη μεταφορική στην Ελλάδα.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

ΚΤΕΛ, κόστος περίπου ~15€ αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που έστειλα.
Πηγαίνεις στην αποθήκη(ή ρωτάς στο γκίσε για να στείλεις πακέτο και θα σε κατευθύνουν).
Απλώς πρέπει ο παραλήπτης να πάει στο τοπικό ΚΤΕΛ του να παραλάβει.

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JustGud είπε

ΚΤΕΛ, κόστος περίπου ~15€ αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που έστειλα.
Πηγαίνεις στην αποθήκη(ή ρωτάς στο γκίσε για να στείλεις πακέτο και θα σε κατευθύνουν).
Απλώς πρέπει ο παραλήπτης να πάει στο τοπικό ΚΤΕΛ του να παραλάβει.

πάω στο site κτελ Αθήνας και μιλάει για μικρα δέματα και δεν δείχνει τιμες ή και δρομολογιο προς Τρίκαλα ή Καλαμπακα. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, filip123go είπε

Εγώ αυτό που έκανα σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν να στείλω το PC στο eShop.gr για οτιδήποτε (αλλαγή πάστας, πέρασμα windows, γενικό έλεγχο κλπ κλπ) και μετά τους έλεγα να τον στείλουν στο κοντινότερο eShop point.  Μακράν πιο αξιόπιστη η μεταφορά από το eShop, απ' ότι οποιαδήποτε άλλη μεταφορική στην Ελλάδα.

Με λίγα λόγια οτι γλιτώνεις απο μεταφορικά τα δίνεις στο eshop...(;)

4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το κτελ ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος,οσο και αν ακουγεται περιεργο.
Εχω δοκιμασει τα παντα και πολλες φορες.

+1 για κτελ ή κάποια μεταφορική, νομίζω είναι η πιο οικονομική λύση.

Αν θες να έρθουν να το πάρουν και απο το σπίτι σου πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το κτελ ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος,οσο και αν ακουγεται περιεργο.
Εχω δοκιμασει τα παντα και πολλες φορες.

Καθολου περιεργο !

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ.

ελτα μου λέει 16.5 που είναι φοβερή τιμή αλλα δεν με ρωτάει για το μέγεθος αλλά μόνο για το βάρος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Με λίγα λόγια οτι γλιτώνεις απο μεταφορικά τα δίνεις στο eshop...(;)

Δεν το κάνω για να γλιτώσω μεταφορικά. Το κάνω για να μεταφέρω με ασφάλεια μηχανήματα 2k και 3k . Το eshop σου δίνει και εγγύηση στη μεταφορά. Οτιδήποτε πάθει το pc, υπεύθυνοι είναι αυτοί. Επίσης επειδή όλο το φορτίο του είναι ηλεκτρονικά (και συνήθως ολοκαίνουρια) είναι φουλ προσεκτικοί στη μεταφορά!  

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, zio10 είπε

ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ.

45 λεπτά πριν, Dobyguy είπε

ελτα μου λέει 16.5 που είναι φοβερή τιμή αλλα δεν με ρωτάει για το μέγεθος αλλά μόνο για το βάρος. 

OXI ELTA!!!!

Με τιποτα.

51 λεπτά πριν, nickol-us είπε

+1 για κτελ ή κάποια μεταφορική, νομίζω είναι η πιο οικονομική λύση.

ΜΕταφορικη ομοιως,πολυ καλη λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...