Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θέλω από Αθήνα προς Καλαμπάκα ή και προς Τρίκαλα. Το pc είναι αρκετά βαρύ 13 κιλά και σε ύψος πάνω κάτω 50 20 50
filip123go Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Εγώ αυτό που έκανα σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν να στείλω το PC στο eShop.gr για οτιδήποτε (αλλαγή πάστας, πέρασμα windows, γενικό έλεγχο κλπ κλπ) και μετά τους έλεγα να τον στείλουν στο κοντινότερο eShop point. Μακράν πιο αξιόπιστη η μεταφορά από το eShop, απ' ότι οποιαδήποτε άλλη μεταφορική στην Ελλάδα. 3 3
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, fuz10n είπε κτελ; πως θα δούλευε αυτό.
stathis97 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν ταξιδευει καποιος γνωστος σου να το παρει ως αποσκευη με τα κτελ,κοστος 10€ για τον κοπο του. 1
JustGud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 ΚΤΕΛ, κόστος περίπου ~15€ αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που έστειλα. Πηγαίνεις στην αποθήκη(ή ρωτάς στο γκίσε για να στείλεις πακέτο και θα σε κατευθύνουν). Απλώς πρέπει ο παραλήπτης να πάει στο τοπικό ΚΤΕΛ του να παραλάβει. 3
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, JustGud είπε ΚΤΕΛ, κόστος περίπου ~15€ αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που έστειλα. Πηγαίνεις στην αποθήκη(ή ρωτάς στο γκίσε για να στείλεις πακέτο και θα σε κατευθύνουν). Απλώς πρέπει ο παραλήπτης να πάει στο τοπικό ΚΤΕΛ του να παραλάβει. πάω στο site κτελ Αθήνας και μιλάει για μικρα δέματα και δεν δείχνει τιμες ή και δρομολογιο προς Τρίκαλα ή Καλαμπακα.
StamTheMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Το κτελ ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος,οσο και αν ακουγεται περιεργο. Εχω δοκιμασει τα παντα και πολλες φορες. 5
nickol-us Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, filip123go είπε Εγώ αυτό που έκανα σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν να στείλω το PC στο eShop.gr για οτιδήποτε (αλλαγή πάστας, πέρασμα windows, γενικό έλεγχο κλπ κλπ) και μετά τους έλεγα να τον στείλουν στο κοντινότερο eShop point. Μακράν πιο αξιόπιστη η μεταφορά από το eShop, απ' ότι οποιαδήποτε άλλη μεταφορική στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια οτι γλιτώνεις απο μεταφορικά τα δίνεις στο eshop...(;) 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το κτελ ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος,οσο και αν ακουγεται περιεργο. Εχω δοκιμασει τα παντα και πολλες φορες. +1 για κτελ ή κάποια μεταφορική, νομίζω είναι η πιο οικονομική λύση. Αν θες να έρθουν να το πάρουν και απο το σπίτι σου πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το κτελ ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος,οσο και αν ακουγεται περιεργο. Εχω δοκιμασει τα παντα και πολλες φορες. Καθολου περιεργο ! 1
hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Dobyguy είπε Το pc είναι αρκετά βαρύ 13 κιλά και σε ύψος πάνω κάτω 50 20 50 Spoiler 1
Dobyguy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, zio10 είπε ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ. ελτα μου λέει 16.5 που είναι φοβερή τιμή αλλα δεν με ρωτάει για το μέγεθος αλλά μόνο για το βάρος.
filip123go Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, nickol-us είπε Με λίγα λόγια οτι γλιτώνεις απο μεταφορικά τα δίνεις στο eshop...(;) Δεν το κάνω για να γλιτώσω μεταφορικά. Το κάνω για να μεταφέρω με ασφάλεια μηχανήματα 2k και 3k . Το eshop σου δίνει και εγγύηση στη μεταφορά. Οτιδήποτε πάθει το pc, υπεύθυνοι είναι αυτοί. Επίσης επειδή όλο το φορτίο του είναι ηλεκτρονικά (και συνήθως ολοκαίνουρια) είναι φουλ προσεκτικοί στη μεταφορά! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από filip123go 2
StamTheMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, zio10 είπε ΚΤΕΛ ή ΕΛΤΑ. 45 λεπτά πριν, Dobyguy είπε ελτα μου λέει 16.5 που είναι φοβερή τιμή αλλα δεν με ρωτάει για το μέγεθος αλλά μόνο για το βάρος. OXI ELTA!!!! Με τιποτα. 51 λεπτά πριν, nickol-us είπε +1 για κτελ ή κάποια μεταφορική, νομίζω είναι η πιο οικονομική λύση. ΜΕταφορικη ομοιως,πολυ καλη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα