Προς το περιεχόμενο

Hack password progs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Παιδιά έχασα έναν κωδικό από αρχείο txt καθώς το διέγραψα από λάθος και πλέον δεν έχω πρόσβαση σε ενα λογαριασμό μου.

Έβαλα κάποια recovery progs αλλά δυστυχώς δεν βρήκαν το αρχείο

Υπάρχει κάποιο δυνατό prog για hack password ? Θα κάνει τίποτα λέτε ? Έχω αλλες επιλογές ? (Δοκίμασα και επαναφορά συστήματος)

Δημοσ.

Είχες ένα αρχείο κειμένου με κωδικούς και το είχες μόνο σε ένα μέρος. Μετά, από εκεί έσβησες έναν κωδικό κατά λάθος και έσωσες το αρχείο με σβησμένο τον κωδικό. Τώρα τι θέλεις ακριβώς; Να βρεις το παλιό αρχείο με τον κωδικό ή να βρεις τρόπο να χακάρεις κάποιον λογαριασμό σου;

Δοκίμασες να κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο->Ιδιότητες και να πας στην καρτέλα Προηγούμενες εκδόσεις, μπας και όλος τυχαίως είχες ενεργοποιήσει τα αντίγραφα ασφαλείας και δεν το θυμάσαι ή είχε αποθηκευτεί κάποια έκδοση στα αντίγραφα ασφαλείας;

Τι λογαριασμός είναι αυτός που έχασες τα στοιχεία σύνδεσης; Αν είναι ιντερνετικός, δεν είναι αποθηκευμένα τα στοιχεία σε κανέναν browser; Δεν έχει τρόπο ανάκτησης κωδικών;

Δημοσ.

Το λοιπόν, διέγραψα το αρχείο txt που είχα τον κωδικό μέσα.Το γράφω ξεκάθαρα ότι έκανα προσπάθεια να ανακτησω το αρχείο χωρίς επιτυχία.

Οπότε αυτό που θέλω είναι κάποιο πρόγραμμα να χακαρω το password μου, είναι τύπου software offline όχι ιντερνετικό.

Δημοσ.

Για προηγούμενες εκδόσεις είδες; Δεν έχει σχέση με την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων. Θα έπρεπε όμως να είχες ενεργοποιήσει από πριν την δυνατότητα αυτήν.

Όσο για το software που λες, δε νομίζω να βρεις τίποτα. Τα password crack προγράμματα είναι περισσότερο για συμπιεσμένα αρχεία. Υπάρχουν και λύσεις όπως το Kali Linux που θεωρείτε εργαλείο για hackers. Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει πάνω σε αυτό που θέλεις αλλά πιστεύω ότι θα χρειαστεί και κάποιες βαθύτερες γνώσεις. Δεν είναι δηλαδή πατάω το κουμπί και μου σπάει τους κωδικούς, αλλά περιλαμβάνει τα εργαλεία για να μπορέσει κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του στο hacking.

Πάντως, για οποιοδήποτε password cracking θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια χαρακτηριστικά  του κωδικού π.χ. μέγεθος, αν περιλαμβάνει μικρά, μεγάλα γράμματα, νούμερα, ειδικά σύμβολα κτλ γιατί αν το πας brute forcing, δηλαδή "ξεκίνα από το 0 και δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς μέχρι τα 14 ψηφία, αλλά δεν ξέρω αν και πόσα γράμματα μικρά ή κεφαλαία έχει και αν έχει ή όχι ειδικά σύμβολα !@#$%^&*()_-+=<.,<>/?[{]}\|" τότε δε θα σου φτάσει όλη σου η ζωή μέχρι να βρεθεί ο κωδικός.

Επίσης, αν γνωρίζεις ότι π.χ. ο κωδικός είναι 8 χαρακτήρες με 4 νούμερα, 3 μικρά γράμματα και 1 ειδικό σύμβολο, το θαυμαστικό ή ότι είναι μόνο νούμερα και είναι 10 χαρακτήρες, τότε ίσως μπορέσεις να σπάσεις γρήγορα τον κωδικό.

Ένα παράδειγμα για το Kali στο παρακάτω βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ευχαριστώ 

Δυστυχώς ίσως χρειαστεί χρόνια για να βρεθεί γιατί ήταν δύσκολος κοντά στους 10 αριθμούς με σύμβολα και διάφορα 😕.Το kali Linux έχω ακουστα,ίσως το δοκιμάσω αν καταφέρω να το δουλέψω αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Αυτό το software δεν το διαχειρίζεται κάποιος ή κάποια εταιρεία ώστε να σου μηδενίσει τον κωδικό; Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να μην υπάρχει κάποιος τρόπος.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Για προηγούμενες εκδόσεις είδες; Δεν έχει σχέση με την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων. Θα έπρεπε όμως να είχες ενεργοποιήσει από πριν την δυνατότητα αυτήν.

Πως το κάνουμε αυτό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό το software δεν το διαχειρίζεται κάποιος ή κάποια εταιρεία ώστε να σου μηδενίσει τον κωδικό; Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να μην υπάρχει κάποιος τρόπος.

Όχι είναι μόνο στο δικό μου Pc και έχω μόνο ο ίδιος πρόσβαση..Πες πως έδωσες κωδικό σε ένα αρχείο για ασφάλεια και το χάσεις.. τέλος

Μόνο αν βρω το αρχείο από ανάκτηση,αυτό προσπαθώ

Δημοσ.

Αν το password αυτο δεν ειναι κάποιο κλειδί κρυπτογράφησης και απλά σου δίνει access σε offline software, ένας έμπειρος cracker θα μπορεί να στο κανονίσει (να το σπάσει δηλαδή για να παρακάμπτει το password check).

Αλλιώς αν γνωρίζεις αρκετά στοιχεία για το password κάνοντας λογικές υποθέσεις βάσει των password που βάζεις γενικότερα (πόσους χαρακτήρες έχει, τι είδους χαρακτήρες, κάποια γνωστά patterns που τα επαναχρησιμοποιείς κλπ), και αν επιδέχεται brute forcing το εν λόγω software, ίσως μπορείς να φτιάξεις μια λογικού μεγέθους λίστα με πιθανά passwords και να αρχίσεις να την ταίζεις στο πρόγραμμα. Και πολύ καιρό να πάρει, δε χάνεις κάτι να το στήσεις και να δουλεύει όσο ψάχνεις άλλους τρόπους. Πρόσεξε ότι θες 2 προγράμματα - ένα για να φτιάξει τη λίστα και ένα άλλο για να τη δοκιμάσει το πρόγραμμα. Προφανή υποψήφια είναι το crunch και το autoit , ανάλογα με την περίπτωση ίσως υπάρχουν και καταλληλότερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mezger είπε

Αν το password αυτο δεν ειναι κάποιο κλειδί κρυπτογράφησης και απλά σου δίνει access σε offline software, ένας έμπειρος cracker θα μπορεί να στο κανονίσει (να το σπάσει δηλαδή για να παρακάμπτει το password check).

Αλλιώς αν γνωρίζεις αρκετά στοιχεία για το password κάνοντας λογικές υποθέσεις βάσει των password που βάζεις γενικότερα (πόσους χαρακτήρες έχει, τι είδους χαρακτήρες, κάποια γνωστά patterns που τα επαναχρησιμοποιείς κλπ), και αν επιδέχεται brute forcing το εν λόγω software, ίσως μπορείς να φτιάξεις μια λογικού μεγέθους λίστα με πιθανά passwords και να αρχίσεις να την ταίζεις στο πρόγραμμα. Και πολύ καιρό να πάρει, δε χάνεις κάτι να το στήσεις και να δουλεύει όσο ψάχνεις άλλους τρόπους. Πρόσεξε ότι θες 2 προγράμματα - ένα για να φτιάξει τη λίστα και ένα άλλο για να τη δοκιμάσει το πρόγραμμα. Προφανή υποψήφια είναι το crunch και το autoit , ανάλογα με την περίπτωση ίσως υπάρχουν και καταλληλότερα.

Ευχαριστώ φίλε χρήσιμα αυτά που προτείνεις θα τα δοκιμάσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη από απλή περιέργεια, ποιο ακριβώς είναι το Software, το οποίο είναι offline και χρειάζεται κωδικό για να έχεις πρόσβαση;

Θέλω να πω αν είναι κάποιο λογισμικό που δεν έχει πρόσβαση στο Internet, τότε το password storing το κάνει τοπικά. Που σημαίνει ότι θα είναι και πολύ πιο εύκολο να βρεθεί.

Επεξ/σία από .:Cabal:.
Δημοσ.

GUI crypto wallet είναι. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεις τον κωδικό σου, εκτός αν είχε πολύ απλή μορφή.

Ελπίζω να μην είχες αρκετά crypto μέσα στο wallet.

Δημοσ.

Ε πα  θα παρει 5-10 χρονια μονο..😆😆
Ειχα 100 coins
Γιαυτο το ψαχνω με recovery,το κουλο ειναι οτι μονο το txt αυτο δεν βρισκει...μεχρι και αρχεια απο ασχετους βρηκα,ειναι μεταχειρισμένος ο σκληρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...