Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει να ενεργοποιήσει κανείς αυτό το χαρακτηριστικό στην εφαρμογή Google Messages ; 

Είναι στην ουσία η προσπάθεια της Google μαζί με τους εκάστοτε παρόχους να ανταγωνιστεί το iMessage της Apple. 

Μπορεί και στέλνει φωτογραφίες χωρίς να κόβει σε ποιότητα όπως άλλες υπηρεσίες τύπου Viber κλπ και δουλεύει μέσω data. 

Όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία και στον άλλο , αντί να σου δείξει στο Send την ένδειξη SMS ,έχει απλά Send και έτσι ξέρεις ότι και ο άλλος το έχει ενεργοποιημένο. 

Δημοσ.

Υπαρχει μηνες αυτο 🤔

Συμπεριλαμβανει το RCS communication και πρεπει να το εχουν ενεργοποιησει και τα δυο μερη της συνομιλιας.

Δημοσ.

Οκ υπάρχει λόγος μετά να χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη εφαρμογή τύπου messenger/Viber κλπ ; Εφ όσον μιλάμε για ενσωματωμένη λύση, χωρίς περικοπές στην εικόνα και με επιλογή βιντεοκλήσης. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Οκ υπάρχει λόγος μετά να χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη εφαρμογή τύπου messenger/Viber κλπ ; Εφ όσον μιλάμε για ενσωματωμένη λύση, χωρίς περικοπές στην εικόνα και με επιλογή βιντεοκλήσης. 

Δυστυχώς δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα όλοι όσοι έχουν Android τηλέφωνα. Και η ίδια η Google δεν το έχει διαφημίσει όσο θα έπρεπε. Επίσης πολλοί δεν έχουν καν κατεβάσει το Google Messages. Άλλοι το έχουν στα τηλέφωνά τους αλλά δεν έχουν ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη λειτουργία. Τα Samsung έχουν το Samsung Messages που ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που το υποστήριξαν (εγώ το είχα ενεργοποιήσει στο Galaxy S7 μου από το 2018) και το είχαν σαν επιλογή, αλλά κι εκεί πολλοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια πάντως όποιος εγκαθιστά (ή απλά χρησιμοποιεί) το Google Messages για πρώτη φορά στο τηλέφωνό του, του βγαίνει μήνυμα που τον προτρέπει να ενεργοποιήσει το RCS. Αν έχω καταλάβει σωστά, σε καμία εφαρμογή από όσες το υποστηρίζουν δεν είναι by default ενεργοποιημένο.
Επίσης πολλές 3rd party SMS εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν ακόμα. Βάλε και τη δύναμη της συνήθειας που υπάρχει κυρίως με τη χρήση του Whatsapp έξω και του Viber στη χώρα μας, οπότε δεν το βλέπω να απογειώνεται anytime soon το RCS.

p.s. το RCS θα απογειωνόταν πραγματικά μόνο αν δεχόταν να το κάνει implement και η Apple στην εφαρμογή μηνυμάτων της και γενικότερα στο iOS. Κατι που θεωρείται απίθανο. Ίσως τόσο απίθανο όσο και το να αφήσει ποτέ και το πρωτόκολλο του iMessage να λειτουργεί στο Android OS.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα για κάποιο λόγο είναι συνεχώς εκτός σύνδεσης, μου γράφει "Κατάσταση : Σύνδεση..."  και όχι Συνδεμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...