Petros Electron Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Ψαχνω την κάτωθι γραμματοσειρά σε Ελληνική η unicode. Ανήκει στην οικογένεια του "Revue". Αν την εχει κάποιος φίλος η αν ξέρει πως την ονομάζουν (ισως στα Ελληνικά να εχει άλλο όνομα) και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Παίζει να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/εφαρμογή που να αναγνωρίζει γραμματοσειρές? Πχ να εισάγω μια εικόνα με ένα κείμενο και να την βρει όπως κάνει το shazam
infin1tyGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 https://www.google.com/search?q=identify+font
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από Mrs. Hyde
Petros Electron Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:26 μμ (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2022 στις 10:47 ΜΜ, pxl είπε πολυ πιθανον να μην υπαρχει... Και όμως υπάρχει!, αλλιώς δεν θα το ζήταγα.. το ειχα παλιά 🙂 Ξεθάβω το θεμα μετά απο χρόνια γιατί το βρήκα (εγω το ειχα ευτυχώς σε εναν παλιο δίσκο του desktop μου, απλα ειχα ξεχασει οτι μπορει να είναι εκει). Μεχρι που έφαγα σημερα την αναλαμπή! 😝 Σκέψου οτι το ειχα σε windows XP! Είναι το AG-Aircraft_B-NPln με εκδοσή από το μακρινό 1994 Το εχω μονο σε italic, αλλα οκ ειναι αυτο που έψαχνα. Αν κάποιος το θελει ας μου στείλει ενα PM να του το στείλω. Το εβαλα σε Ubuntu , δεν χρησιμοποιώ πλέον τα windows Topic closed: Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:37 μμ από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα