PerChi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Έχω ψάξει παντού να βρω από Ελλάδα μια βάση γραφείου για να τοποθετήσω ένα 21' monitor από πάνω από το standard monitor μου. Έχετε δει κάτι πουθενά που μου έχει ξεφεύγει ?
triplex1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, PerChi είπε Καλησπέρα. Έχω ψάξει παντού να βρω από Ελλάδα μια βάση γραφείου για να τοποθετήσω ένα 21' monitor από πάνω από το standard monitor μου. Έχετε δει κάτι πουθενά που μου έχει ξεφεύγει ? κοιτα αυτη αν σε κανει 1
PerChi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Σε τοιχίο αλλά δεν θέλω να ανοίξω τρύπες
PerChi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, triplex1 είπε κοιτα αυτη αν σε κανει Είναι κοντή δυστυχώς
papajohn87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 12:24 ΜΜ, PerChi είπε Καλησπέρα. Έχω ψάξει παντού να βρω από Ελλάδα μια βάση γραφείου για να τοποθετήσω ένα 21' monitor από πάνω από το standard monitor μου. Έχετε δει κάτι πουθενά που μου έχει ξεφεύγει ? το monitor που θες να βάλεις από επάνω είναι ίδιο με το άλλο που έχεις σαν main μονιτορ? Έστω ίντσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα