Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Getapen είπε

Υπέπεσα σε τέτοιο ατόπημα. .. Ντροπή και αηδία 😁

Φίλε δεν έχω απαίτηση σε τεχνολογικό φόρουμ να γνωρίζει κάποιος για τέχνη. Αλλά για αυτούς που έχουν τρέλα με αυτά και ασχολούνται λίγο είναι πραγματικά πολύ αστείο! Να' σαι καλά με έκανες και γέλασα πολύ!

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gianniskks είπε

«Ο Pillonel επίσης αναφέρει πως όποιος συμμετάσχει στη δημοπρασία συμφωνεί να μην επαναφέρουν ή ενημερώσουν την συσκευή, δε θα την ανοίξουν και δε θα την έχουν για καθημερινή χρήση. Τονίζει επίσης πως πρόκειται απλά για ένα πρωτότυπο.»

Άρα μάλλον δεν είναι λειτουργικό το Iphone. 

Αφου λεει επιτρεπεται η μεταφορα δεσομενων

37 λεπτά πριν, anax111 είπε

Φίλε δεν έχω απαίτηση σε τεχνολογικό φόρουμ να γνωρίζει κάποιος για τέχνη. Αλλά για αυτούς που έχουν τρέλα με αυτά και ασχολούνται λίγο είναι πραγματικά πολύ αστείο! Να' σαι καλά με έκανες και γέλασα πολύ!

Ναι γιατι ξερουν απο τεχνολογια

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Δεν είναι βλακεία, δεν είναι πεταμένα λεφτά και ο λόγος είναι ο ίδιος με αυτούς που αγοράζουν τέχνη (πίνακες ζωγραφικής κτλπ) που μοιάζουν να τους ζωγράφισε ένας πίθηκος. Για να δειχθούν και να ξεχωρίσουν από την μάζα.

Μετά τα βασικά αγαθά  άμα τα εξασφαλίσει, θέλει ο άνθρωπος να κάνει τέτοια.

Αυτό θα τρελάνει και αμφότερους.

Βασικά βλακεία είναι. Είναι ανθρώπινη ματαιοδοξία γιατί κάποιοι έχουν πείσει τον κόσμο ότι ο υλισμός και η οικονομική επιτυχία σε κάνει κάποιον ξεχωριστό. 

Ο Picasso, ο Einstein , ο Παπανικολάου , ο Tesla και ένα σωρό άλλοι ήταν ξεχωριστοί γιατί πρόσφεραν κάτι στην ανθρωπότητα. Το να πάρω έναν πίνακα ζωγραφικής ή ένα κλωβό Tesla δεν με κάνει ξεχωριστό στην καλύτερη με κάνει συλλέκτη.

Το συγκεκριμένο τώρα, δεν αποτελεί κανένα είδος τέχνης αλλά ένας «converter» και μάλιστα μη λειτουργικός που λογικά σε κάνα 2 χρόνια θα το βρεις σε όλες τις συσκευές apple. Ήδη υπάρχει στα iPad και Mac.

Καλυτερα να έδιναν τα λεφτά αυτά για να μειωθεί το χάσμα ευμάρειας μεταξύ φτωχών και πλουσίων. Το να ζουν σε ένα χρυσό κλουβί και γύρω τους να καίγεται ο κόσμος δεν το λες και ευτυχία ακόμα και για τους ίδιους.

Το μόνο θέμα που υπάρχει δίκιο είναι ότι ο μόνος τρόπος να μειωθεί η πείνα και η δίψα σε τριτοκοσμικές περιοχές είναι να αυξηθούν τα αποθέματα και η παραγωγή τους και όχι με χρηματα άμεσα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με επένδυση σε σχετικές έρευνες αλλιώς απλά θα ανέβουν οι τιμές.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

O Picasso, ο Einstein , ο Παπανικολάου , ο Tesla και ένα σωρό άλλοι ήταν ξεχωριστοί γιατί πρόσφεραν κάτι στην ανθρωπότητα

Ευτυχώς για αυτούς δεν έζησαν στην σημερινή εποχή. Θα παίζαν με το Instagram και με κρυπτονομισματα τωρα. Θα είχαν αναπαυθεί στην κληρονομιά των προηγούμενων. Άντε ο Αϊνστάιν να έφτιαχνε τίποτα υπερηχητικους πυραύλους  στρατού για μεγάλες εταιρείες με πολύ φράγκο και αιματοβαμμένα χέρια.

Ποιος ξέρει;

Μπορεί και πάλι όπως λες να απείχαν από τα εγκόσμια και να δούλευαν 24/7 στον τομέα τους, φτωχοί και για το καλό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anax111 είπε

Σε καταλαβαίνω φίλε.. Σε πεδία που έχω εντρυφήσει πραγματικά μικρά λάθη στο μυαλό μου μεγεθύνονται. Αν και η ζωγραφική είναι μια από τις τέχνες που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον δεν έχω εμβαθύνει ακόμα. Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες.. Το γέλιο άσχετα με την αφετηρία του τις περισσότερες φορές είναι ωφέλιμο. 😁

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, dimitrisdim14 said:

Λέω κ εγώ, κανένας υπεράνω χρημάτων άπλας δεν θα σχολίαζε την δημοσίευση μου... Να που βρέθηκε.

Καταλαβαίνεις ότι ήταν συμβολικό το παράδειγμα μου, προσπαθώντας να πω ότι με 100.000 ευρώ μπορείς να κάνεις πράγματα χίλιες φορές πιο ουσιώδη ή να αγορασεις κάτι εκατομμύρια φορές πιο ουσιώδη από ένα μη λειτουργικό iPhone απλά με type c. 

αν διαβαζες τι εκανες quote θα καταλαβαινες πως αυτο που προτεινες δεν ηταν πιο ουσιωδες απλα ουτοπικα λαικιστικο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Lomar είπε

Εσύ καμαρώνεις για την σπατάλη ενός ζάμπλουτου & υποθετικού άγνωστου.
Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια.

Μάλλον πρέπει να κάνεις ανασκόπηση στα δικά σου παιδικά χρόνια και τη διαμόρφωση της αντίληψής σου, γιατί κατάλαβες τα ακριβώς αντίθετα.

Επεξ/σία από ΝικήταςΤ
  • Sad 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Ειρωνικε συμφορουμιτη ...δεν είπα ότι θα τα δώσω . Αλλά Αν είχα 100.000€ για πέταμα  , σίγουρα δεν θα τα έδινα σε  αυτή την κοτσανα. Κάτι που και το τεχνικός της γειτονιάς μπορεί να κάνει ... 

Εσύ αν είχες η αν έχεις 100.000€ και τα δώσεις για κάτι τέτοιο , όλα καλά ... Συγχαρητήρια ... Ισως εσπαγες και κανένα ρεκόρ Γκίνες για το deal της χιλιετίας ... ... 

Αν ειχα να δωσω 100.000 ευρω για πατενταρισμενο Iphone θα ειχα κατι δις να με περιμενουν τα τα χαλασω οπου αλλου θελω. Πχ σε πινακες του μαεβιους παχατουριδη.

και αν απορεις γιατι, η απαντηση ειναι απλη, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ.

Δημοσ.
Στις 6/11/2021 στις 11:50 ΠΜ, grgz είπε

Η βλακεία είναι ανίκητη και δυστυχώς είναι η πλειοψηφία. 

Φαντάσου να το ανέβαζε και ως NFT.

Δημοσ.
Στις 6/11/2021 στις 7:42 ΜΜ, dimitrisdim14 είπε

Ειρωνικε συμφορουμιτη ...δεν είπα ότι θα τα δώσω . Αλλά Αν είχα 100.000€ για πέταμα  , σίγουρα δεν θα τα έδινα σε  αυτή την κοτσανα. Κάτι που και το τεχνικός της γειτονιάς μπορεί να κάνει ... 

Εσύ αν είχες η αν έχεις 100.000€ και τα δώσεις για κάτι τέτοιο , όλα καλά ... Συγχαρητήρια ... Ισως εσπαγες και κανένα ρεκόρ Γκίνες για το deal της χιλιετίας ... ... 

Ο τεχνικός της γειτονιάς δεν μπορεί να το κάνει εκει ειναι το θέμα, δεν ξεκόλλησε απλά την θύρα και κόλλησε μια άλλη,  αν μπορούσε να είσαι σίγουρος ότι θα βλέπαμε αγγελίες για μετατροπές iphone σε usbtypeC μιας και ειναι πολύ πιο διαδομένη θύρα... 

Αυτός που το αγόρασε προφανώς και το έκανε επειδή του περισσεύανε δεν ειναι ότι μάζευε λεφτα για να πάρει iphone και διάλεξε το συγκεκριμένο... 

Και το έκανε σαν δωρεά/μπράβο στο παιδι που ασχολήθηκε να το κάνει αυτό για να συνεχίσει με την ενίσχυση αυτή και σε άλλα τέτοια project. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...