Bezbozny Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, stefstefan είπε Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κει στην Ελβετία τέτοιες κομπίνες τις έχουν για πρωινό. Ποιος δλδ νορμάλ άνθρωπος θα έδινε 100.000 για πειραγμένη συσκευή αμφιβόλου αξιοπιστίας και λειτουργικότητας; Δηλαδή πως ακριβώς το ξεπλένεις το χρήμα αγοράζοντας το συγκεκριμένο iphone? Γιατί να μην αγοράσεις μία ferrari για παράδειγμα; 1
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Εντάξει 100Κ έβγαλα και εγώ τον τελευταίο καιρό με 10Κ επένδυση στο SHIB αν πάνε έτσι τα πράματα με βλέπω και εμένα να αγοράζω 100K το πρώτο iphone που θα έχει hardcoded το logo του shib αντι για το μήλο woof woof 2
dikasths Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θα είναι μάγκας αν βγάλει ένα iPhone με θύρα scart ή vga
Kostasspil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 hours ago, dimitrisdim14 said: Με 100.000€ ταιζεις όλη την Αιθιοπία για μήνες . Λέω κι εγώ, δεν θα λαϊκισει κανένας σε αυτό το thread!? 6
ΝικήταςΤ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Bezbozny είπε Δηλαδή πως ακριβώς το ξεπλένεις το χρήμα αγοράζοντας το συγκεκριμένο iphone? Γιατί να μην αγοράσεις μία ferrari για παράδειγμα; Έλα μου όμως που αυτός που θα το πάρει έχει πιθανότατα 3 ferrari διαφορετικού χρώματος, για να ταιριάζουν με τα ρούχα.... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από ΝικήταςΤ 1
andreww2211 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει κανενα οριο στη χαζομαρα πλεον. 3
jadawin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dieksodo είπε και μετα απο μερικους μηνες η αιθιοπια γυριζει πισω στην πεινα που ειχε πριν και συνειδητοποιεις πως πεταξες τα λεφτα σου τσαμπα ενω αν τα 100 000 τα παρει το παιδι που εκανε την πατεντα και αυριο φτιαξει μια εταιρια ή ενα μαγαζι που πουλαει γατζετς θα βρουν δουλεια μερικες οικογενειες και για τα επομενα χρονια μερικες χιλιαδες πελατες θα κανουν ευκολοτερη τη ζωη τους ... μου έρχονται στο νου τα Κινεζάκια... 1
GoMaR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Το βίντεο είναι απίστευτο. Ένα μπράβο στο παιδί δεν είπαμε όμως για όλη αυτή την μελέτη που έκανε και το επιχείρημα. Χίλια μπράβο του και μαγκιά του που το έβαλε σε δημοπρασία. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Λέω κι εγώ, δεν θα λαϊκισει κανένας σε αυτό το thread!? Λέω κ εγώ, κανένας υπεράνω χρημάτων άπλας δεν θα σχολίαζε την δημοσίευση μου... Να που βρέθηκε. 3 ώρες πριν, dieksodo είπε και μετα απο μερικους μηνες η αιθιοπια γυριζει πισω στην πεινα που ειχε πριν και συνειδητοποιεις πως πεταξες τα λεφτα σου τσαμπα ενω αν τα 100 000 τα παρει το παιδι που εκανε την πατεντα και αυριο φτιαξει μια εταιρια ή ενα μαγαζι που πουλαει γατζετς θα βρουν δουλεια μερικες οικογενειες και για τα επομενα χρονια μερικες χιλιαδες πελατες θα κανουν ευκολοτερη τη ζωη τους Καταλαβαίνεις ότι ήταν συμβολικό το παράδειγμα μου, προσπαθώντας να πω ότι με 100.000 ευρώ μπορείς να κάνεις πράγματα χίλιες φορές πιο ουσιώδη ή να αγορασεις κάτι εκατομμύρια φορές πιο ουσιώδη από ένα μη λειτουργικό iPhone απλά με type c. 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Με 100.000€ ταιζεις όλη την Αιθιοπία για μήνες . Οποτε οταν τα βγαλεις εσυ τα 100κ δωστα εκει.
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οποτε οταν τα βγαλεις εσυ τα 100κ δωστα εκει. Ειρωνικε συμφορουμιτη ...δεν είπα ότι θα τα δώσω . Αλλά Αν είχα 100.000€ για πέταμα , σίγουρα δεν θα τα έδινα σε αυτή την κοτσανα. Κάτι που και το τεχνικός της γειτονιάς μπορεί να κάνει ... Εσύ αν είχες η αν έχεις 100.000€ και τα δώσεις για κάτι τέτοιο , όλα καλά ... Συγχαρητήρια ... Ισως εσπαγες και κανένα ρεκόρ Γκίνες για το deal της χιλιετίας ... ... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από dimitrisdim14 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Bezbozny είπε Δηλαδή πως ακριβώς το ξεπλένεις το χρήμα αγοράζοντας το συγκεκριμένο iphone? Γιατί να μην αγοράσεις μία ferrari για παράδειγμα; Νομιμοποίηση εσόδου, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον πωλητή, όχι για τον αγοραστή. 6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Με 100.000€ ταιζεις όλη την Αιθιοπία για μήνες . 100Κ δεν φτάνουν ούτε για τα μπίζνες κλας εισητήρια ενός μηνός των πρέσβεων καλής θελήσεως της UNICEF από Λος Άντζελες προς Νέα Υόρκη και αντίστροφα.
Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 8 hours ago, anax111 said: 😂😂😂 Έγραψες φίλε διπλό! Ο Καραβάτζιο έζησε ξέρεις τον 16ο αιώνα και δεν είχε καμία σχέση με τον Εξπρεσιονισμό! Κανέναν δεν ενδιαφέρει, όλοι οι υπόλοιποι πιάσαμε το νόημα και μόλις φλέξαρες ότι πιο lame μπορεί να φλεξάρει κανείς. you must be fun at parties. 4 hours ago, ΝικήταςΤ said: Έλα μου όμως που αυτός που θα το πάρει έχει πιθανότατα 3 ferrari διαφορετικού χρώματος, για να ταιριάζουν με τα ρούχα.... Εσύ καμαρώνεις για την σπατάλη ενός ζάμπλουτου & υποθετικού άγνωστου. Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια. 3
nickk0kkav Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Scam πρέπει να είναι. Αδυνατω να πιστέψω ότι υπάρχει τόση βλακεία στο κόσμο 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα