Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stefstefan είπε

Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κει στην Ελβετία τέτοιες κομπίνες τις έχουν για πρωινό. Ποιος δλδ νορμάλ άνθρωπος θα έδινε 100.000 για πειραγμένη συσκευή αμφιβόλου αξιοπιστίας και λειτουργικότητας;

Δηλαδή πως ακριβώς το ξεπλένεις το χρήμα αγοράζοντας το συγκεκριμένο iphone? Γιατί να μην αγοράσεις μία ferrari για παράδειγμα;

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει 100Κ έβγαλα και εγώ τον τελευταίο καιρό με 10Κ επένδυση στο SHIB :P αν πάνε έτσι τα πράματα με βλέπω και εμένα να αγοράζω 100K το πρώτο iphone που θα έχει hardcoded το logo του shib αντι για το μήλο :P  woof woof 

61795c0338046100183ee143?format=jpeg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Bezbozny είπε

Δηλαδή πως ακριβώς το ξεπλένεις το χρήμα αγοράζοντας το συγκεκριμένο iphone? Γιατί να μην αγοράσεις μία ferrari για παράδειγμα;

Έλα μου όμως που αυτός που θα το πάρει έχει πιθανότατα 3 ferrari διαφορετικού χρώματος, για να ταιριάζουν με τα ρούχα....

Επεξ/σία από ΝικήταςΤ
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dieksodo είπε

και μετα απο μερικους μηνες η αιθιοπια γυριζει πισω στην πεινα που ειχε πριν και συνειδητοποιεις πως πεταξες τα λεφτα σου τσαμπα

ενω αν τα 100 000 τα παρει το παιδι που εκανε την πατεντα και αυριο φτιαξει μια εταιρια ή ενα μαγαζι που πουλαει γατζετς θα βρουν δουλεια μερικες οικογενειες και για τα επομενα χρονια μερικες χιλιαδες πελατες θα κανουν ευκολοτερη τη ζωη τους 

... μου έρχονται στο νου τα Κινεζάκια...

• Like 1
Δημοσ.

Το βίντεο είναι απίστευτο.

Ένα μπράβο στο παιδί δεν είπαμε όμως για όλη αυτή την μελέτη που έκανε και το επιχείρημα.  

Χίλια μπράβο του και μαγκιά του που το έβαλε σε δημοπρασία.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Λέω κι εγώ, δεν θα λαϊκισει κανένας σε αυτό το thread!? 

Λέω κ εγώ, κανένας υπεράνω χρημάτων άπλας δεν θα σχολίαζε την δημοσίευση μου... Να που βρέθηκε.

3 ώρες πριν, dieksodo είπε

και μετα απο μερικους μηνες η αιθιοπια γυριζει πισω στην πεινα που ειχε πριν και συνειδητοποιεις πως πεταξες τα λεφτα σου τσαμπα

ενω αν τα 100 000 τα παρει το παιδι που εκανε την πατεντα και αυριο φτιαξει μια εταιρια ή ενα μαγαζι που πουλαει γατζετς θα βρουν δουλεια μερικες οικογενειες και για τα επομενα χρονια μερικες χιλιαδες πελατες θα κανουν ευκολοτερη τη ζωη τους 

Καταλαβαίνεις ότι ήταν συμβολικό το παράδειγμα μου, προσπαθώντας να πω ότι με 100.000 ευρώ μπορείς να κάνεις πράγματα χίλιες φορές πιο ουσιώδη ή να αγορασεις κάτι εκατομμύρια φορές πιο ουσιώδη από ένα μη λειτουργικό iPhone απλά με type c. 

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Με 100.000€ ταιζεις όλη την Αιθιοπία για μήνες . 

Οποτε οταν τα βγαλεις εσυ τα 100κ δωστα εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οποτε οταν τα βγαλεις εσυ τα 100κ δωστα εκει.

Ειρωνικε συμφορουμιτη ...δεν είπα ότι θα τα δώσω . Αλλά Αν είχα 100.000€ για πέταμα  , σίγουρα δεν θα τα έδινα σε  αυτή την κοτσανα. Κάτι που και το τεχνικός της γειτονιάς μπορεί να κάνει ... 

Εσύ αν είχες η αν έχεις 100.000€ και τα δώσεις για κάτι τέτοιο , όλα καλά ... Συγχαρητήρια ... Ισως εσπαγες και κανένα ρεκόρ Γκίνες για το deal της χιλιετίας ... ... 

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bezbozny είπε

Νομιμοποίηση εσόδου, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον πωλητή, όχι για τον αγοραστή.

6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Με 100.000€ ταιζεις όλη την Αιθιοπία για μήνες . 

100Κ δεν φτάνουν ούτε για τα μπίζνες κλας εισητήρια ενός μηνός των πρέσβεων καλής θελήσεως της UNICEF από Λος Άντζελες προς Νέα Υόρκη και αντίστροφα.

Δημοσ.
8 hours ago, anax111 said:

😂😂😂 Έγραψες φίλε διπλό! Ο Καραβάτζιο έζησε ξέρεις τον 16ο αιώνα και δεν είχε καμία σχέση με τον Εξπρεσιονισμό!

Κανέναν δεν ενδιαφέρει, όλοι οι υπόλοιποι πιάσαμε το νόημα και μόλις φλέξαρες ότι πιο lame μπορεί να φλεξάρει κανείς.

you must be fun at parties.

4 hours ago, ΝικήταςΤ said:

Έλα μου όμως που αυτός που θα το πάρει έχει πιθανότατα 3 ferrari διαφορετικού χρώματος, για να ταιριάζουν με τα ρούχα....

Εσύ καμαρώνεις για την σπατάλη ενός ζάμπλουτου & υποθετικού άγνωστου.
Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια.

• Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...