Tasos19s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια εχω ενα macbook pro 2014 η μπαταρια του εχει 550 κυκλους οταν ειμαι σε περιβαλλον mac os και παω να κανω κατι που θελει ενεργεια εαν εχω μπαταρια πχ 50-60% μπορει να κλεισει εχω βαλει windows με boot camp και οταν ειμαι στα windows το μηχανημα δουλευει κανονικα μεχρι τα χαμηλα ποσοστα μπαταριας γνωριζει κανενας τι παιζει? σκεφτομουν να ψαξω για μπαταρια αλλα πως γινεται το ιδιο μηχανημα με αλλο λειτουργικο να δουλευει σωστα? εννοειται οτι η αυτονομια του υπολογιστη ειναι και κατα πολυ μεγαλυτερη με τα windows Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Tasos19s
epinki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πήγαινε Προτιμήσεις συστήματος > Μπαταρία > Μπαταρία > Υγεία μπαταρίας. Στο "Κατάσταση μπαταρίας", τι αναφέρει ;.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Tasos19s είπε σκεφτομουν να ψαξω για μπαταρια αλλα πως γινεται το ιδιο μηχανημα με αλλο λειτουργικο να δουλευει σωστα? Τι έκδοση Mac OS εχεις;
Tasos19s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, natural_sgf είπε Τι έκδοση Mac OS εχεις; 11.6.1 έβαλα μόλις σήμερα 6 ώρες πριν, epinki είπε Πήγαινε Προτιμήσεις συστήματος > Μπαταρία > Μπαταρία > Υγεία μπαταρίας. Στο "Κατάσταση μπαταρίας", τι αναφέρει ;. δεν αναφέρει υγεία μπαταρίας στο σημείο που μου είπες
epinki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από epinki
Tasos19s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, epinki είπε Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο δικό μου υπολογιστή ή έχεις πιο καινούργιο λογισμικό ή έχεις κάποιο πιο καινούργιο Mac που έχει την επιλογή αυτήν
epinki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πήγαινε > Πληροφορίες γι' αυτό το Mac > Αναφορά συστήματος > Υλισμικό > Ισχύς > Πληροφορίες μπαταρίας > Πληροφορίες υγείας, όπου θα δεις την αναφορά.
Tasos19s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, epinki είπε Πήγαινε > Πληροφορίες γι' αυτό το Mac > Αναφορά συστήματος > Υλισμικό > Ισχύς > Πληροφορίες μπαταρίας > Πληροφορίες υγείας, όπου θα δεις την αναφορά. 519 κύκλοι κατάσταση> κανονικά δεν έχει σημασία αυτό στο πρόβλημα μου με το ένα λογισμικό έχω θεμα με το άλλο δεν έχω θεμα η μπαταρία δεν είναι για πέταμα ακόμα
epinki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μια χαρά είναι η μπαταρία, απλά έπρεπε να ελεγχθεί, ποτέ δεν ξέρεις. Φαίνεται ότι κάτι παρεμβαίνει στο macOS και προκαλεί το θέμα. Εικάζω ότι δεν τρέξεις antivirus, internet security scannres και συναφή utilities. Όπως και να έχει τρέξε το μηχάνημα σε ασφαλή λειτουργία, ώστε να μην φορτωθεί ότι ανοίγει κατά το login. Αν το θέμα δεν προκύψει, θα ξέρουμε τι φταίει και θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για εντοπισμό του. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποιο σφάλμα στο power management.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tasos19s είπε 11.6.1 έβαλα μόλις σήμερα Είναι γνωστό issue με Big Sur. Το έχουν αναφέρει αρκετοί. Ένας λόγος που δεν έχω κάνει update το OS.
Tasos19s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, epinki είπε Μια χαρά είναι η μπαταρία, απλά έπρεπε να ελεγχθεί, ποτέ δεν ξέρεις. Φαίνεται ότι κάτι παρεμβαίνει στο macOS και προκαλεί το θέμα. Εικάζω ότι δεν τρέξεις antivirus, internet security scannres και συναφή utilities. Όπως και να έχει τρέξε το μηχάνημα σε ασφαλή λειτουργία, ώστε να μην φορτωθεί ότι ανοίγει κατά το login. Αν το θέμα δεν προκύψει, θα ξέρουμε τι φταίει και θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για εντοπισμό του. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποιο σφάλμα στο power management. Δεν έχω τίποτα μέσα Πριν 10 μέρες το έκανα επαναφορά και δεν έχω βάλει έξτρα εφαρμογές 25 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Είναι γνωστό issue με Big Sur. Το έχουν αναφέρει αρκετοί. Ένας λόγος που δεν έχω κάνει update το OS. Κι εγώ εκεί φαντάζομαι ότι είναι το πρόβλημα Θα περιμένω τότε με αναβαθμίσεις να στρώσει Στα windows όλα καλά λειτουργούν Επίσης νόμιζα ότι το δεξιά μου ηχείο παίζει λίγο χειρότερα Στα windows όμως παίζει κανονικά
Tasos19s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 να επανελθω λιγο στο θεμα της μπαταριας στο macbook. οσοι χρησιμοποιειται windows στο μηχανημα παρατηρειτε διαφορα στην αυτονομια της συσκευης? εγω παντως παρατηρω μεγαλυτερη αυτονομια πανω απο 20-30% προς το καλυτερο με windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα