Προς το περιεχόμενο

Cosmote FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχουν περάσει εδώ και 1 μήνα καινούρια καλωδίωση στην πολυκατοικία (οπτική υποθέτω) η οποία έχει σε κάθε όροφο και ένα κουτί!

Ήρθαν πριν 1 εβδομάδα και μου πέρασαν οπτική μέσα στο σπίτι έπειτα από τηλέφωνο για να την αναβαθμίσω, και τώρα περιμένω όπως μου είπαν να συνδέσουν ένα 2ο κουτί δίπλα από αυτό που έβαλαν λογικά για να μετατρέψει την οπτική σε κανονική γραμμή! Έβαλα 100 στα ίδια χρήματα που πλήρωνα για 24MBPS. Έχω τα εξής ερωτήματα:

1ο θα πιάνω 100, παραπάνω η παρακάτω; εσείς που έχετε βάλει ήδη τι βλέπετε; μπορεί με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις να πάει και παραπάνω η με άλλο ρουτερ; (όχι ότι δεν μου είναι αρκετά από τα 13 που έχω τωρα απλά ρωτάω)

2ο να φανταστώ θα μου φέρουν καινούριο ρουτερ διότι αυτό το έχω σίγουρα 4 χρόνια και νομίζω έχει χάσει αρκετά το σήμα σε εμβέλεια (Speedport 2i entry έχω)

3ο αν ισχύει το δεύτερο ερώτημα από σήμα πως θα πηγαίνει το καινούριο χειρότερα η καλύτερα; 

4ο στην 100 φέρνουν και δώρο το extender για το σήμα;

Πείτε και καμιά άποψη γενικά τι να προσέξω τι να βελτιώσω αν παίρνει κάτι!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!

Δημοσ.
2 minutes ago, Dalaboum said:

1ο θα πιάνω 100, παραπάνω η παρακάτω; εσείς που έχετε βάλει ήδη τι βλέπετε; μπορεί με κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις να πάει και παραπάνω η με άλλο ρουτερ; (όχι ότι δεν μου είναι αρκετά από τα 13 που έχω τωρα απλά ρωτάω)

100 και κάτι ψιλά.

3 minutes ago, Dalaboum said:

2ο να φανταστώ θα μου φέρουν καινούριο ρουτερ διότι αυτό το έχω σίγουρα 4 χρόνια και νομίζω έχει χάσει αρκετά το σήμα σε εμβέλεια (Speedport 2i entry έχω)

3ο αν ισχύει το δεύτερο ερώτημα από σήμα πως θα πηγαίνει το καινούριο χειρότερα η καλύτερα; 

Το Speedport Plus κατά πάσα πιθανότητα. Απ' όσο ξέρω είναι καλύτερο από το Entry γενικά.

3 minutes ago, Dalaboum said:

4ο στην 100 φέρνουν και δώρο το extender για το σήμα;

Στην 200άρα που δίνουν το Speedport Smart.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε

100 και κάτι ψιλά.

Το Speedport Plus κατά πάσα πιθανότητα. Απ' όσο ξέρω είναι καλύτερο από το Entry γενικά.

Στην 200άρα που δίνουν το Speedport Smart.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Ελπίζω να δούμε άσπρη μέρα γιατί το upload είναι για κλάματα 0.60mbps και στις καλές του 0.70! 😄😄

Δημοσ.

Καλά, και στις FTTH με το σταγονόμετρο το δίνουν ακόμα, αλλά ναι, και πάλι, 10 με 0.7 έχει τεράστια διαφορά και θα το καταλάβεις κι εσύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...