Προς το περιεχόμενο

Δικαστικά έξοδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κέρδισα ένα εμπορικό δικαστήριο (εναντίον μου) καθώς και την έφεση  στο πρωτοδικείο και μου έχουν επιδικαστεί να λαβαίνω  δικαστικά έξοδα πάνω απο  3 χιλιάδες ευρώ.

Ο οφειλέτης δεν θέλει να πληρώσει..πρέπει να παω πάλι δικαστικώς για να τα πάρω και αν ναι παίρνει χρόνο και χρήμα αυτή η διαδικασία?

Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει..

Επεξ/σία από Alkispap
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alkispap είπε

Κέρδισα ένα εμπορικό δικαστήριο (εναντίον μου) καθώς και την έφεση  στο πρωτοδικείο και μου έχουν επιδικαστεί να λαβαίνω  δικαστικά έξοδα πάνω απο  3 χιλιάδες ευρώ.

Ο οφειλέτης δεν θέλει να πληρώσει..πρέπει να παω πάλι δικαστικώς για να τα πάρω και αν ναι παίρνει χρόνο και χρήμα αυτή η διαδικασία?

Δεν είχες δικηγόρο;Τον ρώτησες;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, Alkispap said:

Όχι, δεν χρειάζεσαι δικαστήριο. Ρώτα τον δικηγόρο σου να σε πληροφορήσει για τη διαδικασία (επιταγή προς εκτέλεση που συνκοινοποιείται με απόγραφο για τα δικαστικά έξοδα) αντί να ρωτάς εδώ και να λαμβάνεις απαντήσεις ό,τι να’ναι. 

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .Θα μιλήσω και με δικηγόρο 

Στις 6/11/2021 στις 6:23 ΠΜ, paredwse είπε

Όχι, δεν χρειάζεσαι δικαστήριο. Ρώτα τον δικηγόρο σου να σε πληροφορήσει για τη διαδικασία (επιταγή προς εκτέλεση που συνκοινοποιείται με απόγραφο για τα δικαστικά έξοδα) αντί να ρωτάς εδώ και να λαμβάνεις απαντήσεις ό,τι να’ναι. 

Σ´ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...