Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κέρδισα ένα εμπορικό δικαστήριο (εναντίον μου) καθώς και την έφεση στο πρωτοδικείο και μου έχουν επιδικαστεί να λαβαίνω δικαστικά έξοδα πάνω απο 3 χιλιάδες ευρώ. Ο οφειλέτης δεν θέλει να πληρώσει..πρέπει να παω πάλι δικαστικώς για να τα πάρω και αν ναι παίρνει χρόνο και χρήμα αυτή η διαδικασία? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει.. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από Alkispap
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Alkispap είπε Κέρδισα ένα εμπορικό δικαστήριο (εναντίον μου) καθώς και την έφεση στο πρωτοδικείο και μου έχουν επιδικαστεί να λαβαίνω δικαστικά έξοδα πάνω απο 3 χιλιάδες ευρώ. Ο οφειλέτης δεν θέλει να πληρώσει..πρέπει να παω πάλι δικαστικώς για να τα πάρω και αν ναι παίρνει χρόνο και χρήμα αυτή η διαδικασία? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει.. Δεν είχες δικηγόρο;Τον ρώτησες; 2
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ναι πάλι δικαστήριο θα κάνεις. Ρώτα τον δικηγόρο σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 6 hours ago, Alkispap said: Κέρδισα ένα εμπορικό δικαστήριο (εναντίον μου) καθώς και την έφεση στο πρωτοδικείο και μου έχουν επιδικαστεί να λαβαίνω δικαστικά έξοδα πάνω απο 3 χιλιάδες ευρώ. Ο οφειλέτης δεν θέλει να πληρώσει..πρέπει να παω πάλι δικαστικώς για να τα πάρω και αν ναι παίρνει χρόνο και χρήμα αυτή η διαδικασία? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει.. Όχι, δεν χρειάζεσαι δικαστήριο. Ρώτα τον δικηγόρο σου να σε πληροφορήσει για τη διαδικασία (επιταγή προς εκτέλεση που συνκοινοποιείται με απόγραφο για τα δικαστικά έξοδα) αντί να ρωτάς εδώ και να λαμβάνεις απαντήσεις ό,τι να’ναι. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .Θα μιλήσω και με δικηγόρο Στις 6/11/2021 στις 6:23 ΠΜ, paredwse είπε Όχι, δεν χρειάζεσαι δικαστήριο. Ρώτα τον δικηγόρο σου να σε πληροφορήσει για τη διαδικασία (επιταγή προς εκτέλεση που συνκοινοποιείται με απόγραφο για τα δικαστικά έξοδα) αντί να ρωτάς εδώ και να λαμβάνεις απαντήσεις ό,τι να’ναι. Σ´ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα