airtrelomike13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω σάγχαρο, και ούτε άλλα θέματα υγείας πλην υποθυρεοειδισμού και χαμηλής τεστοστερόνης πρόσφατα Δηλαδή οι τιμές του σαγχάρου μου είναι 75 (70-110) και η Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη HbA1c 5,3% (4,5-6,0) Πρόσφατα έκανα εξετάσεις για το θυρεοειδή και έκανα τεστοστερόνη και κάτι άλλες μαζί και το μόνο πρόβλημα που βρέθηκε ήταν χαμηλή τεστοστερόνη από το μινιμουμ, με αποτέλεσμα να μου γράψει ο ενδοκρινολόγος μου μια σειρά από εξετάσεις που πρέπει να κάνω ( σπερμοδιάγραμμα, υπέρηχο, μαγνητική,) και μεσα σε αυτα ηταν η καμπυλη σαγχάρου. Του είπα γιατρέ δεν έχω σάγχαρο και το είδατε και στις εξετάσεις και μου είπε ότι δεν το κάνει για το σάγχαρο αλλά να δουμε αν συσχετίζονται τα παραπανίσια κιλά που έχω με την ινσουλίνη. Κάτι τέτοιο μου είπε. Δεν το θυμάμαι ακριβώς. Θέλω να ρωτήσω έχει τύχει σε εσάς ή σε κάποιο γνωστός σας να κάνετε καμπύλη σαγχάρου και ο λόγος να ΜΗΝ είναι το σάγχαρο?
marmagia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, airtrelomike13 said: Καλησπέρα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω σάγχαρο, και ούτε άλλα θέματα υγείας πλην υποθυρεοειδισμού και χαμηλής τεστοστερόνης πρόσφατα Δηλαδή οι τιμές του σαγχάρου μου είναι 75 (70-110) και η Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη HbA1c 5,3% (4,5-6,0) Πρόσφατα έκανα εξετάσεις για το θυρεοειδή και έκανα τεστοστερόνη και κάτι άλλες μαζί και το μόνο πρόβλημα που βρέθηκε ήταν χαμηλή τεστοστερόνη από το μινιμουμ, με αποτέλεσμα να μου γράψει ο ενδοκρινολόγος μου μια σειρά από εξετάσεις που πρέπει να κάνω ( σπερμοδιάγραμμα, υπέρηχο, μαγνητική,) και μεσα σε αυτα ηταν η καμπυλη σαγχάρου. Του είπα γιατρέ δεν έχω σάγχαρο και το είδατε και στις εξετάσεις και μου είπε ότι δεν το κάνει για το σάγχαρο αλλά να δουμε αν συσχετίζονται τα παραπανίσια κιλά που έχω με την ινσουλίνη. Κάτι τέτοιο μου είπε. Δεν το θυμάμαι ακριβώς. Θέλω να ρωτήσω έχει τύχει σε εσάς ή σε κάποιο γνωστός σας να κάνετε καμπύλη σαγχάρου και ο λόγος να ΜΗΝ είναι το σάγχαρο? Ναι, ψάχνει για αντίσταση στην ινσουλίνη. Έχω κάνει και τρίωρη και πεντάωρη. Έχω αντίστοιχες τιμές σακχάρου νηστείας αλλά έχω αντίσταση στην ινσουλίνη πραγμα που δεν με κάνει διαβητική αυτή τη στιγμή, αλλά απαιτεί μια προσοχη ως προς το βάρος, τη φυσική κατάσταση κλπ Για σωστές, τεκμηριωμένες και περισσότερε πληροφορίες ωστόσο πρέπει να απευθυνθείς σε. Έναν επαγγελματία υγείας αφού ένα φόρουμ δεν είναι το κατάλληλο μέσο για τέτοιες συζητήσεις Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από marmagia 1
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, marmagia είπε Ναι, ψάχνει για αντίσταση στην ινσουλίνη. Έχω κάνει και τρίωρη και πεντάωρη. Έχω αντίστοιχες τιμές σακχάρου νηστείας αλλά έχω αντίσταση στην ινσουλίνη πραγμα που δεν με κάνει διαβητική αυτή τη στιγμή, αλλά απαιτεί μια προσοχη ως προς το βάρος, τη φυσική κατάσταση κλπ καταρχάς σε ευχαριστώ για την απαντησή σου. Δηλαδή αν μου βρει προβλημα με αυτη την εξεταση θα θεωρουμαι διαβητικός απο τη στιγμη που δεν εχω σαγχαρο ουτε Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη?
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tasanton είπε Σάκχαρο φίλε μου. Έχεις δίκιο με συγχωρείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις