Xvipes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δε ξέρω για εσάς αλλά πολλές φορές έχω αυτή την απορία. Συνήθως ψάχνω στο youtube για διάφορα reviews από παιχνίδια που με ενδιαφέρουν ή μέσω του steam με διάφορους συνδιασμούς φίλτρων αλλά σπάνια βρίσκω κάτι αξιόλογο. Οπότε είπα να φτιάξω ένα thread που να λέμε τον καημό μας μπας και υπάρξει κάποιος συμφορουμίτης να μας προτείνει κάτι καλό. Προσωπικά αυτό τον καιρό ψάχνω ένα action rpg αλλά όχι point and click(Diablo style) ή Soul like games που να παίζεται με controller και να μην είναι στο κλασικό βαρετό pattern του Assassin creed. Κάτι που να έχει level up, gear και skill tree αλλά να παίζετε και με controller και μόνο όχι με keyboard mouse. Κάποια που μου άρεσαν σε αυτό το στυλ ήταν το Victor Vran και το Van Helsing αλλά τα τερμάτισα σχετικά εύκολα και δεν είχαν πολύ βάθος ή σοβαρά mechanics. Μπορούμε να κρατήσουμε και το παρακάτω format. Criteria: - Genre: Action RPG - Exclude: Diablo style point and click arpg, Soul like games - Must have: Controller support, level up, gear και skill tree - Similar titles: Victor Vran, Van Helsing Spoiler Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, αν ναι ας κλειδωθεί. 🙈 1
Greygore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 16 hours ago, Xvipes said: --- Criteria: - Genre: Action RPG - Exclude: Diablo style point and click arpg, Soul like games - Must have: Controller support, level up, gear και skill tree - Similar titles: Victor Vran, Van Helsing Hide contents Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, αν ναι ας κλειδωθεί. 🙈 Κάτσε, τα Victor Vran/Van Helsing δεν θεωρούνται "Diablo-style" (πέρα του point & click); That being said, αν δεν σε πειράζει να πάς σε κάποιο πιο παλιό (το οποίο έχει και co-op, μια και αναφέρεις Victor Vran) δες λίγο το Dungeon Siege 3 - καμία σχέση με τα παλιά DS (ειδικά στο hack&slash κομμάτι "πάσχει" συγκριτικά) αλλά παίζει σε αρκετά χαμηλές τιμές συχνά, γεμίζει άνετα 15~ ώρες (και λίγες παραπάνω αν πάρεις και το DLC) και έχει ένα ενδιαφέρον σύστημα voting στο co-op για τα story-based κομμάτια (αν και είναι αρκετά restrictive το ότι κρατά save file μόνο για τον host). Εναλλακτικά υπάρχουν αρκετά low(er)-budget alternatives όπως Darksiders: Genesis (αν σε ενδιαφέρει το lore της σειράς, δεν το έχω παίξει ακόμη αλλά απο άποψη gameplay ακούγονται γενικά καλά λόγια), τα δύο DeathSpank παιχνίδια (παλαιότερα indies απο τις εποχές του XBLA με κάπως... ιδιαίτερο χιούμορ, αν και αρκετά μικρά σε διάρκεια) ή το Grim Dawn (δεν το έχω παίξει αλλά έχει αρκετά καλές κριτικές) 1
NickTG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δεν θα έλεγα ότι μοιάζουν με τα άλλα όμως μπορείς να δεις: Kingdoms of Amalur The Outer Worlds The Ascent 1
Xvipes Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 7 hours ago, Greygore said: Κάτσε, τα Victor Vran/Van Helsing δεν θεωρούνται "Diablo-style" (πέρα του point & click); That being said, αν δεν σε πειράζει να πάς σε κάποιο πιο παλιό (το οποίο έχει και co-op, μια και αναφέρεις Victor Vran) δες λίγο το Dungeon Siege 3 - καμία σχέση με τα παλιά DS (ειδικά στο hack&slash κομμάτι "πάσχει" συγκριτικά) αλλά παίζει σε αρκετά χαμηλές τιμές συχνά, γεμίζει άνετα 15~ ώρες (και λίγες παραπάνω αν πάρεις και το DLC) και έχει ένα ενδιαφέρον σύστημα voting στο co-op για τα story-based κομμάτια (αν και είναι αρκετά restrictive το ότι κρατά save file μόνο για τον host). Εναλλακτικά υπάρχουν αρκετά low(er)-budget alternatives όπως Darksiders: Genesis (αν σε ενδιαφέρει το lore της σειράς, δεν το έχω παίξει ακόμη αλλά απο άποψη gameplay ακούγονται γενικά καλά λόγια), τα δύο DeathSpank παιχνίδια (παλαιότερα indies απο τις εποχές του XBLA με κάπως... ιδιαίτερο χιούμορ, αν και αρκετά μικρά σε διάρκεια) ή το Grim Dawn (δεν το έχω παίξει αλλά έχει αρκετά καλές κριτικές) Έχεις δίκαιο για το Diablo style εννοούσα περισσότερο να μην έχει αυτό το point n click για να σημαδέψεις. Darksiders: Genesis (αν και δεν έχει loot gear με stats) και Grim Dawn τα έχω ήδη και τα προτείνω και εγώ. Θα δω το Dungeon Siege 3 μιας και κάποτε έπαιζα το 2 αν και βλέπω στο steam δε παίρνει και τις καλύτερες κριτικές. 55 minutes ago, NickTG said: Δεν θα έλεγα ότι μοιάζουν με τα άλλα όμως μπορείς να δεις: Kingdoms of Amalur The Outer Worlds The Ascent Ωραίο φαίνεται το Kingdoms of Amalur και το The Ascent που το είχα και στην wishlist αν και δε ξέρω πως θα είναι το targeting με controller. Let me know αν το έχεις δοκιμάσει. Thanks both 1
NickTG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 44 minutes ago, Xvipes said: αν και δε ξέρω πως θα είναι το targeting με controller. Let me know αν το έχεις δοκιμάσει. Το παίζω αυτή την περίοδο στο Xbox. Κανένα θέμα δεν έχω. 1
Despotas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 To Ascent το παίζω μια χαρά με mouse-keyboard αν σε βολεύει. Στην ουσία είναι isometric shooter με στοιχεία RPG. Έχει και co-op μέχρι 4 άτομα που το κάνει ακόμη καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Μπορείς να το δοκιμάσεις και στο Gamepass με 1€ που έχει προσφορά αυτή τη στιγμή. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Και 'μεις το Αcsent το τερματίσαμε με controller σε co-op χωρίς κανένα θέμα. Ειδικά όταν πάρεις το όπλο που κάνει auto-aim μπαίνεις σε easy-mode... Για μένα αξίζει με τα χίλια, αρκεί να το παίξεις co-op αλλιώς χάνεις το ενδιαφέρον σου σύντομα. 1
peterako Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 5/11/2021 στις 9:08 ΜΜ, Xvipes είπε Δε ξέρω για εσάς αλλά πολλές φορές έχω αυτή την απορία. Συνήθως ψάχνω στο youtube για διάφορα reviews από παιχνίδια που με ενδιαφέρουν ή μέσω του steam με διάφορους συνδιασμούς φίλτρων αλλά σπάνια βρίσκω κάτι αξιόλογο. Οπότε είπα να φτιάξω ένα thread που να λέμε τον καημό μας μπας και υπάρξει κάποιος συμφορουμίτης να μας προτείνει κάτι καλό. Προσωπικά αυτό τον καιρό ψάχνω ένα action rpg αλλά όχι point and click(Diablo style) ή Soul like games που να παίζεται με controller και να μην είναι στο κλασικό βαρετό pattern του Assassin creed. Κάτι που να έχει level up, gear και skill tree αλλά να παίζετε και με controller και μόνο όχι με keyboard mouse. Κάποια που μου άρεσαν σε αυτό το στυλ ήταν το Victor Vran και το Van Helsing αλλά τα τερμάτισα σχετικά εύκολα και δεν είχαν πολύ βάθος ή σοβαρά mechanics. Μπορούμε να κρατήσουμε και το παρακάτω format. Criteria: - Genre: Action RPG - Exclude: Diablo style point and click arpg, Soul like games - Must have: Controller support, level up, gear και skill tree - Similar titles: Victor Vran, Van Helsing Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, αν ναι ας κλειδωθεί. 🙈 λοιπον, εχουμε και λεμε: -Το πρώτο mass effect(το 2 και το 3 δεν είναι RPG). -Alpha protocol -Stories the path of destinies -Deus ex 1 -Οποιοδήποτε mount and blade -Kingdom come deliverance -Rogue legacy -Remnant from ashes -Jade empire -Οποιοδήποτε Witcher Ελπίζω να σε κάλυψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα