stelrp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στα μακαρόνια βαζετε λεμονι? Με ροσμπίφ παει , με κιμά δεν ..
vorlon68 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μπορεις να φτιάξεις παγάκια απο μπύρα. Όπως παγάκια απο καφε.
AristidisZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μπορεις να φτιάξεις παγάκια απο μπύρα. Όπως παγάκια απο καφε. Άμα παγώσει η μπίρα όμως είναι σαν νερόπλυμα όταν ξεπαγώσει Θα μου πεις καλύτερα από το νερό αλλά και πάλι δεν την λυπάστε ; Εγω όταν την θέλω παγωμένη υπολογίζω ένα 15-20 λεπτο στην κατάψυξη (έχω πάντα κρύες στο ψυγείο) και βγαίνουν στο παρα δυο πριν τον πάγο
Xvipes Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν ζεσταθεί η μπύρα βάζω λίγη κρύα μπύρα και είναι μια χαρά πάλι.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 20 minutes ago, AristidisZ said: Άμα παγώσει η μπίρα όμως είναι σαν νερόπλυμα όταν ξεπαγώσει Θα μου πεις καλύτερα από το νερό αλλά και πάλι δεν την λυπάστε ; Εγω όταν την θέλω παγωμένη υπολογίζω ένα 15-20 λεπτο στην κατάψυξη (έχω πάντα κρύες στο ψυγείο) και βγαίνουν στο παρα δυο πριν τον πάγο βρέξε χαρτί κουζίνας και τύλιξε το κουτάκι/μπουκάλι, 5 λεπτά κατάψυξη και είσαι έτοιμος 2
AristidisZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Xvipes είπε Αν ζεσταθεί η μπύρα βάζω λίγη κρύα μπύρα και είναι μια χαρά πάλι. Αν ζεσταθεί η μπίρα σημαίνει ότι κάτι δε κάνεις καλά 6
magictoboggan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ούτε το έχω ξανακούσει.
Raylan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ελάτε παιδιά υπερβολές, μια χαρά είναι η μπύρα με πάγο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, απλά δεν είναι συνηθισμένο, αν αύριο βγουν δυο τρεις influencer στο instagram και κάνα σελέμπριτι και το κάνουν όλοι με πάγο θα ζητάνε.. Εγω που βάζω πάγο χρόνια τώρα, μια χαρά γευστική είναι, ούτε αλλοιώνει την γεύση ούτε νερουλιάζει ουτε τίποτα τέτοιο… 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 28 minutes ago, Raylan said: Εγω που βάζω πάγο χρόνια τώρα, μια χαρά γευστική είναι, ούτε αλλοιώνει την γεύση ούτε νερουλιάζει ουτε τίποτα τέτοιο… Αν πίνεις περιπτερόμπυρες, λογικό. 5 2
d3v4st4tor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Εγώ που είμαι macho άντρας την πίνω κατευθείαν από το μπουκάλι/κουτάκι.
apostolosapok Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μπορείς να φτιάξεις παγάκια από μπύρα και να τα βάλεις μετά στη μπύρα. 1
giwfys Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πολλες φορες βαζω το καλοκαιρι. Ειδικα σε μπιτς μπαρ καλοκαιρια που δουλευα σχεδον ολοι στο μπαρ βαζαμε 2/3 παγακια γιατι λιγο να την αφησεις την μπυρα εχει γινει ζεστο ξεπλυμα Ταιριαζει χωρις πλακα, ειδικα στις ελαφριες μπυρες Αν και δεν ειμαι γενικα φαν της μπυρας, ενα ανουσιο ξεπλυμα με λιγο αλκοολ χωρις κανενα νοημα. Μονο καποιες μαυρες και γενικα σκουρες εχουν ενδιαφερον
StamTheMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε βρέξε χαρτί κουζίνας και τύλιξε το κουτάκι/μπουκάλι, 5 λεπτά κατάψυξη και είσαι έτοιμος Αυτο πηγαινα να γραψω. Ισχυει,το κανω πολυ συχνα,ειδικα οταν δεν εχω κρυα κοκα κολα. Αλλα εδω λεμε για αλλη ανωμαλια,τους αρεσει η γευση,δεν την θελουν πιο κρυα
NTC Labs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, filipN είπε - «Ιεροσυλία» η χρήση Κεκραμένου οίνου και όχι Άκρατου; Αντιθέτως, τις παλαιότερες και λαμπρότερες εποχές η πόση «άκρατου» οίνου (ανέρωτο κρασί) προσλαμβανόταν ως βαρβαρότητα. - Επίσης οι πρόγονοί μας «νέρωναν» το κρασί τους και για να το ψύξουν, περισσότερα εδώ: https://www.tovima.gr/2008/11/24/opinions/giati-oi-arxaioi-ebazan-nero-sto-krasi-toys/ Οι προγονοι μας κανα και αλαξοκωλιες πρεπει να κανουμε και εμεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις