Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στην μπύρα πάντα βάζω πάγο, παραμένει δροσερή και απολαυστική, διαφορετικά χωρίς πάγο δεν πίνετε!! Σε όλους φέρεται περίεργο, ακόμα και στους σερβιτόρους, δεν μπορώ να καταλάβω..

  • Like 1
  • Confused 5
  • Sad 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πάντα πάγο σε κρασί,ούζο,τσίπουρο και ΠΑΝΩ απ' όλα σε premium ουίσκι έτσι από αντίδραση θα λες 😛

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kage είπε

πάντα πάγο σε κρασί,ούζο,τσίπουρο και ΠΑΝΩ απ' όλα σε premium ουίσκι έτσι από αντίδραση θα λες 😛

Πες τα φίλε μου, χωρίς πάγο δεν πίνονται. Εγώ στο πάω ένα βήμα πιο πέρα, στον ελληνικό καφέ βάζουμε πάντα ενα παγακι για να μην καιγόμαστε, και στην μπύρα τουλάχιστον πέντε με έξι για να παραμένει δροσερή… :P 

Επεξ/σία από Raylan
  • Moderators
Δημοσ.

Oχι κοιτα, ακομα κι εγω που εχω αμφιβολου ποιοτητας γευστικα γουστα, αυτο δεν το κανω :lol: 

Μερικοι το κανουν και στο κρασι, η τρισμεγιστη ιεροσυλια imo.

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

1_JPHFLLfstsLTwL1gV4Y6nA.png.a63f90d612a2caad58a208b262d3d461.png

Όσο πιο χάλια γεύση έχει η μπύρα, τόσο πιο κρύα πρέπει να την πίνεις. 😛

  • Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν θες παγωμένη μπύρα, πέρνα αυτήν (ή το ποτήρι που θα την βάλεις) από την κατάψυξη για λίγη ώρα. Παγάκια στην μπύρα ποτέ

  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...