Drunkard Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ανίχνευση εμποδίων στα 200 μέτρα ? Εντυπωσιακό μηχανημα 1
dikasths Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Το dji mavic 4 λογικά θα χτυπάει στα ίσα τα Μπαϊρακταρ του ερντογαν 1
lefrouki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Έχω στη κατοχή μου το DJI Air 2S full combo. Θα πω πως η τιμή αγοράς ήταν 1300€ και να πω επίσης ότι είναι όντως ένα εργαλείο που αν είσαι έξυπνος θα βγάλεις λεφτά (και καλά λεφτά, με την κάμερα που έχει και σαν μηχάνημα που είναι θα στα δώσει πίσω και με το παραπάνω), εγώ όμως που το πήρα γιατί απλά μου αρέσουν τα RC και γενικά τα Drones είμαι πολύ ευχαριστημένος για όλα. Περίμενα πως και πως να πάω πάρω το νέο αυτό Drone αλλά η τιμή με ξεπερνάει και με βάση τα χαρτ που έχει δικαιολογείται στο Full. Να τονίσω πως δεν είμαι κανένας ειδικός, λέω την άποψη μου ξεκάθαρα με αυτά που είχα στο παρελθόν και με αυτά που έχω τώρα και με αυτό που θα πάρω στο μέλλον. Για κάποιον τα 4.5Κ για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι τίποτα, μπορεί να το δει και σαν επένδυση, για εμάς που δεν μπορούμε να καταλάβουμε την αξία του και δεν θα το αξιοποιήσουμε σωστά ας δούμε κάτι άλλο . Εγώ προσωπικά αν μου περίσσευαν, θα το είχα αγοράσει χωρίς δεύτερη σκέψη (πρώην κάτοχος του DJI mini, DJI Telo, DJI Mavic Air). 4
dkstopo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όποιον αγαπά να πετά, το κάνει επάγγελμα άνετα πλέον με τις δυνατότητες που δίνουν τα σημερινά drone. δείτε τι κάνει και η ευρωπαϊκή εκδοχή https://www.parrot.com/en/drones/anafi-ai Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από dkstopo 1
panther_512 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, ironrinzler είπε Ακούω εδώ και πολλές μέρες γκρίνια κυρίος απο τους απλούς χρήστες. Θα προσπαθήσω να ειμαι οσο ποιο συνοπτικός γίνεται Το Drone αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ . Δεν κάνει ούτε για εμένα που ειμαι βιντεογράφος που η main μου δουλειά ειναι γάμοι βαπτίσεις και διαφημιστικά. Θεωρητικά ειναι κινηματογραφικού επιπέδου (ε όχι και Hollywood Είσαι κατά το ήμισυ σωστός. Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται είτε σε επαγγελματίες είτε σε παντελως άσχετους. Έχοντας τεράστια εμπειρία με drones (άνω των 2 ωρών με το dji Tello), θεωρώ το συγκεκριμένο μοντέλο την επόμενη αγορά μου.
jimse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν είναι τόσο cine όσο λέει τότε θα τα αξίζει τα λεφτά του στο κοινό που απευθύνετε. Βασικά κάποια πλάνα που έπρεπε να σηκώσεις ελικόπτερο για να τα πάρεις, τώρα πλέον μπορεί να τα κάνει και ένας χομπίστας με κόστος 1-2-3 χιλιάρικα.Δεν είχα στην κατοχή μου ποτέ drone αλλά πάντα με εντυπωσιάζουν. 2
surveyor81 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Ξέρουμε πότε περίπου θα έρθει στην Ελλάδα;
lawlezz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 θα σχολιάσω κ εγώ σαν επαγγελματίας βιντεογραφος το ντρον αυτό δεν κάνει για τους χομπίστες είναι cinematic ακόμα η απλή έκδοση απλά δεν δικαιολογούν την τεράστια αύξηση του cine δλδ από 2100 στα 5000 ένα ένα να τα βάλεις δεν φτάνει η τιμή εκεί πάνω το καλύτερο ντρον αγοράς για όλους ακόμα κ για έναν επαγγελματία είναι το air2s μακράν
Questioner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μου αρέσει τόσο η πολιτική της DJI ως προς την ονοματοδοσία. Με raw δεδομένα έχεις την σειρά mavic που από το 2 στο 3 διπλασίασε την τιμή της. Αν όντως αλλάζει κατηγορία και από το mid επαγγελματικό πάει σε αμιγώς επαγγελματικό μοντέλο, ας του έδινε άλλη ονομασία ή ας το πήγαινε στην σειρά Pro. Δεν είμαι ειδικός (ούτε θα γίνω) απλά σαν καταναλωτή μου δημιουργεί ένα μπέρδεμα όλο αυτό. Εκτός κι αν χάνω κάτι σε όλο αυτό. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Questioner 1
Chocobo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ironrinzler είπε Ακούω εδώ και πολλές μέρες γκρίνια κυρίος απο τους απλούς χρήστες. Θα προσπαθήσω να ειμαι οσο ποιο συνοπτικός γίνεται Το Drone αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ . Δεν κάνει ούτε για εμένα που ειμαι βιντεογράφος που η main μου δουλειά ειναι γάμοι βαπτίσεις και διαφημιστικά. Θεωρητικά ειναι κινηματογραφικού επιπέδου (ε όχι και Hollywood) Γράφει ο ΄΄αρθρογράφος΄΄ Εντύπωση προκαλεί η τιμολογιακή πολιτική της DJI . Ωραία να το δίνουμε δώρο με μια τυρόπιτα? Για συγκεντρωθείτε λίγο... Ειναι ενα επαγγελματικό μηχάνημα, ανάλογη θα ειναι και η τιμή του φυσικά και λόγο specs. Κλασσικό σχόλιο κάτω απο Χ τεχνολογικό προιόν για να μαζέψει likes απο τους fans της εκάστοτε εταιρίας.. Πάμε λίγο να δούμε τα πράγματα καθαρά. Δεν φταίει ο ρθρογράφος όταν η DJI τα έχει κάνει σαλάτα όσον αφορά τα μοντέλα. Εαν ξεκαθάριζε ποια κατηγορία έρχεται να καλύψει το εν λόγω δεν θα υπήρχε σύγχυση.Να προσθέσω στο official site της DjI το Mavic 3 είναι στην κατηγορία ''Consumer Drone'' και όχι ''Professional Drones'' ούτε ''Enterprise'' Οπότε το επαγγελματικό το λές εσύ...Βάση τον δικών σου αναγκών είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο. Στα consumer drones λοιπόν η DJi στην αγορά έχει Μini , Air , Pro με τα αντιστοιχα νέα και πρόσθετα μοντέλα τύπου zoom, s κλπ. Μιλάμε όμως για 3 κατηγορίες Mavic. Το mavic 3 λοιπόν και mavic 3 cine ποιά απο τις 3 αντικαθιστά ? Η λογική λέει το Pro.Εκτός και αν έχει σκοπό να βγάλει Mavic 3 Pro...Ή εκτός και αν η εταιρία δημηούργησε μια νέα κατηγορία πάνω απο το pro και μπερδεύοντας το σύμπαν την είπε Mavic 3 και Mavic 3 Cine. Αυτό όμως μόνο μπέρδεμα προκαλεί καθώς αν είναι ξεχωριστή κατηγορία και όχι αντικαταστάτης του Pro τότε αναμένουμε pro 3 , air 3 , mini 3 ? αν όντως είναι αντικαταστάτης γιατί δεν κράτησε το PRΟ και να το πεί Pro 3 ? Ίσως επειδή δεν θα δικαιολογούσε το price bump ? Eπίσης που πατάει ανάμεσα σε Pro 2 και Insipre το οποίο Insipre η εταιρία έχει στην κατηγορία Professional ? Aνακεφαλαιωση : Αν πρόκειται για νέα κατηγορία τότε η τιμή βγάζει νόημα , εαν ωστόσο πρόκειται για αντικαταστάτη του PRO τότε η τιμή είναι πολύ πολύ υψηλοτερη.Βάση του ότι η εταιρία έχει βάλει αυτό στο site στη θέση του PRO μάλλον πως πρόκειται για αντικαταστάτη του PRO οπότε δίκαια το κοινό είναι αρνητικό στην τιμή του. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Chocobo 1
tsarouc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, ironrinzler είπε Ακούω εδώ και πολλές μέρες γκρίνια κυρίος απο τους απλούς χρήστες. Θα προσπαθήσω να ειμαι οσο ποιο συνοπτικός γίνεται Το Drone αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ . Δεν κάνει ούτε για εμένα που ειμαι βιντεογράφος που η main μου δουλειά ειναι γάμοι βαπτίσεις και διαφημιστικά. Θεωρητικά ειναι κινηματογραφικού επιπέδου (ε όχι και Hollywood) Γράφει ο ΄΄αρθρογράφος΄΄ Εντύπωση προκαλεί η τιμολογιακή πολιτική της DJI . Ωραία να το δίνουμε δώρο με μια τυρόπιτα? Για συγκεντρωθείτε λίγο... Ειναι ενα επαγγελματικό μηχάνημα, ανάλογη θα ειναι και η τιμή του φυσικά και λόγο specs. Σωστά. Ξέφυγαν τα χαρακτηριστικά ξέφυγε λίγο και η τιμή. Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το περίεργο. Και μην λες "όχι και για holywood" γιατί σκηνές δράσης κυρίως με ένα καλό φιλτράρισμα και καλό upscaling και λίγο motion blur βγαίνουν άνετα στη μεγάλη οθόνη. Εγώ από την άλλη με τέτοια χαρακτηριστικά θα το θεωρούσα και φτηνό. 1
ironrinzler Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Κλασσικό σχόλιο κάτω απο Χ τεχνολογικό προιόν για να μαζέψει likes απο τους fans της εκάστοτε εταιρίας.. Πάμε λίγο να δούμε τα πράγματα καθαρά. Δεν φταίει ο ρθρογράφος όταν η DJI τα έχει κάνει σαλάτα όσον αφορά τα μοντέλα. Εαν ξεκαθάριζε ποια κατηγορία έρχεται να καλύψει το εν λόγω δεν θα υπήρχε σύγχυση.Να προσθέσω στο official site της DjI το Mavic 3 είναι στην κατηγορία ''Consumer Drone'' και όχι ''Professional Drones'' ούτε ''Enterprise'' Οπότε το επαγγελματικό το λές εσύ...Βάση τον δικών σου αναγκών είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο. Στα consumer drones λοιπόν η DJi στην αγορά έχει Μini , Air , Pro με τα αντιστοιχα νέα και πρόσθετα μοντέλα τύπου zoom, s κλπ. Μιλάμε όμως για 3 κατηγορίες Mavic. Το mavic 3 λοιπόν και mavic 3 cine ποιά απο τις 3 αντικαθιστά ? Η λογική λέει το Pro.Εκτός και αν έχει σκοπό να βγάλει Mavic 3 Pro...Ή εκτός και αν η εταιρία δημηούργησε μια νέα κατηγορία πάνω απο το pro και μπερδεύοντας το σύμπαν την είπε Mavic 3 και Mavic 3 Cine. Αυτό όμως μόνο μπέρδεμα προκαλεί καθώς αν είναι ξεχωριστή κατηγορία και όχι αντικαταστάτης του Pro τότε αναμένουμε pro 3 , air 3 , mini 3 ? αν όντως είναι αντικαταστάτης γιατί δεν κράτησε το PRΟ και να το πεί Pro 3 ? Ίσως επειδή δεν θα δικαιολογούσε το price bump ? Eπίσης που πατάει ανάμεσα σε Pro 2 και Insipre το οποίο Insipre η εταιρία έχει στην κατηγορία Professional ? Aνακεφαλαιωση : Αν πρόκειται για νέα κατηγορία τότε η τιμή βγάζει νόημα , εαν ωστόσο πρόκειται για αντικαταστάτη του PRO τότε η τιμή είναι πολύ πολύ υψηλοτερη.Βάση του ότι η εταιρία έχει βάλει αυτό στο site στη θέση του PRO μάλλον πως πρόκειται για αντικαταστάτη του PRO οπότε δίκαια το κοινό είναι αρνητικό στην τιμή του. Φυσικά και σχόλιο μου ειναι κλασικό γιατί ειναι η πραγματικότητα και φυσικά αυτό πονάει γιατι άμα δεν έχεις τα φράγκα να το αγοράσεις τι άλλο θα κάνεις θα το κράξεις.Και δεν ειμαι καθόλου fan καμίας εταιρίας γιατι απλά δεν πληρώνομαι απο καμία εταιρία και πάντα ότι αγοράζω κοιτάζω η δουλειά που θα παράγει το μηχάνημα γιατι για εμένα ειναι μηχάνημα και οχι χόμπυ να ειναι αντάξια των χρημάτων που δίνω μπορώ να σου παραθέσω αν θέλεις τα reviews που έχω κάνει σε διάφορες εταιρίες για να δεις ποσο αντικειμενικός ειμαι Πάμε να δούμε τα πράγματα ακόμα ποιό καθαρά. Δεν θέλω κανένα Like καμία επιβράβευση ούτε θα πάρω καποιο βραβείο αν εχω 100 likes Το σχόλιο σου λυπηρό,και χωρίς σταγόνα των νέων εξελίξεων που αφορά νομοθεσίες περι Drones και κατηγορίες..ειδικά στην Αμερική Μην μιλήσουμε για Βάρος, για άδειες, κατηγορίες κλπ... ας πιάσουμε τα μαλακά πρώτα. ¨¨αν ξεκαθάριζε ποια κατηγορία έρχεται να καλύψει το εν λόγω δεν θα υπήρχε σύγχυση.Να προσθέσω στο official site της DjI το Mavic 3 είναι στην κατηγορία ''Consumer Drone'' και όχι ''Professional Drones'' ούτε ''Enterprise''¨¨ Γιατι η εταιρία να δημιουργήσει νέα σειρά? Έχει την σειρά Mavic. Ειναι καθαρά θέμα marketing. Αν το βάλει στα Pros πιθανον να χάσει τον consumer γιατί θα πάει στο Air 2S το οποίο ειναι απο τα καλυτερα βάση απόδοσης-χρημάτων.Η εταιρία θέλει να πουλήσει ρε παιδιά...O Murica boy εχει χρήμα... δεν ειναι με μισθούς πείνας σαν και εμάς... Οπότε το επαγγελματικό το λές εσύ...Βάση τον δικών σου αναγκών είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο. Αν μιλήσουμε βάση χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων τοτε ΝΑΙ το drone ειναι καθαρά επαγγελματικό για έναν απλό consumer ειναι απλά σπατάλη χρημάτων Στα consumer drones λοιπόν η DJi στην αγορά έχει Μini , Air , Pro με τα αντιστοιχα νέα και πρόσθετα μοντέλα τύπου zoom, s κλπ. Μιλάμε όμως για 3 κατηγορίες Mavic. Το mavic 3 λοιπόν και mavic 3 cine ποιά απο τις 3 αντικαθιστά ? Η λογική λέει το Pro.Εκτός και αν έχει σκοπό να βγάλει Mavic 3 Pro...Ή εκτός και αν η εταιρία δημηούργησε μια νέα κατηγορία πάνω απο το pro και μπερδεύοντας το σύμπαν την είπε Mavic 3 και Mavic 3 Cine. Ξαναγράφω λοιπόν το Drone μπήκε επίτιδες εκεί. 'Αλλο να χαρακτηριστεί professional απο την εταιρία και άλλο consumer, απ'ότι φαίνεται έρχονται καινούργιοι νόμοι με τεράστιες αλλαγές. Βάση λογικής δεν θα βγάλει νέο Mavic Pro. Αυτό όμως μόνο μπέρδεμα προκαλεί καθώς αν είναι ξεχωριστή κατηγορία και όχι αντικαταστάτης του Pro τότε αναμένουμε pro 3 , air 3 , mini 3 ? αν όντως είναι αντικαταστάτης γιατί δεν κράτησε το PRΟ και να το πεί Pro 3 ? Ίσως επειδή δεν θα δικαιολογούσε το price bump ? Δεν υπάρχει κανένα price bump.Τα πράγματα ειναι απλά και πολύ ξεκάθαρα .Η εταιρία σου προσφέρει ενα Drone με τάδε χαρακτηριστικά .Σου υπερκαλύπτει τις ανάγκες? Πας σε μικρότερο. Καλα ρε συ οταν αγοράζεις ενα αμάξι πρώτα δεν βάζεις κάτω τις ανάγκες σου? Τα βασικά θα λέμε? Eπίσης που πατάει ανάμεσα σε Pro 2 και Insipre το οποίο Insipre η εταιρία έχει στην κατηγορία Professional ? Ξαναλέω Μπήκε επίτιδες στους consumer για πάρα πολλους λόγους πιθανον για αντικατάσταση του Pro ,για μένα πατάει μέσα στα professional , αν θέλεις να το πούμε entry cine, μην ξεχνάμε compact size και το βασικότερο το βάρος του Drone Aνακεφαλαιωση : Αν πρόκειται για νέα κατηγορία τότε η τιμή βγάζει νόημα , εαν ωστόσο πρόκειται για αντικαταστάτη του PRO τότε η τιμή είναι πολύ πολύ υψηλοτερη.Βάση του ότι η εταιρία έχει βάλει αυτό στο site στη θέση του PRO μάλλον πως πρόκειται για αντικαταστάτη του PRO οπότε δίκαια το κοινό είναι αρνητικό στην τιμή του. Εχεις κανείς Depon 2
Chocobo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, ironrinzler είπε Φυσικά και σχόλιο μου ειναι κλασικό γιατί ειναι η πραγματικότητα και φυσικά αυτό πονάει γιατι άμα δεν έχεις τα φράγκα να το αγοράσεις τι άλλο θα κάνεις θα το κράξεις.Και δεν ειμαι καθόλου fan καμίας εταιρίας γιατι απλά δεν πληρώνομαι απο καμία εταιρία και πάντα ότι αγοράζω κοιτάζω η δουλειά που θα παράγει το μηχάνημα γιατι για εμένα ειναι μηχάνημα και οχι χόμπυ να ειναι αντάξια των χρημάτων που δίνω μπορώ να σου παραθέσω αν θέλεις τα reviews που έχω κάνει σε διάφορες εταιρίες για να δεις ποσο αντικειμενικός ειμαι Δεν έχω φράγκα να το αγοράσω....Αυτό το συμπέρασμα πως ακριβώς προκύπτει ? Τι σκεπτικό 15 χρονου είναι αυτό ? Δεν είμαι φαν....περίεργο γιατί αυτό λένε όλοι όσοι είναι φαν και στη συνέχεια γράφουν 2 παραγράφους με ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , τις οποίες ούτε η ίδια η εταιρία έχει πάρει θέση ακόμα....Δεν χρειάζεται κανένα review σου για να δώ πόσο αντικειμενικός είσαι φτάνει το εδώ πόστ......p.s χαλάρωσε λίγο απο το ζόρι σου έχεις γράψει 3 σειρές χωρίς ένα κόμμα και πονέσανε τα μάτια μου. Το σχόλιο σου λυπηρό,και χωρίς σταγόνα των νέων εξελίξεων που αφορά νομοθεσίες περι Drones και κατηγορίες..ειδικά στην Αμερική Μην μιλήσουμε για Βάρος, για άδειες, κατηγορίες κλπ... ας πιάσουμε τα μαλακά πρώτα. Aς μιλήσουμε.Για πές τη διαφορετική άδεια θέλει το 3 απο το PRO και για πές και τις διαφορές στο βάρος.... Γιατι η εταιρία να δημιουργήσει νέα σειρά? Έχει την σειρά Mavic. Ειναι καθαρά θέμα marketing. Αν το βάλει στα Pros πιθανον να χάσει τον consumer γιατί θα πάει στο Air 2S το οποίο ειναι απο τα καλυτερα βάση απόδοσης-χρημάτων.Η εταιρία θέλει να πουλήσει ρε παιδιά...O Murica boy εχει χρήμα... δεν ειναι με μισθούς πείνας σαν και εμάς... Κανένα νόημα όλο αυτό που γράφεις.Νέα σειρά στην οικογένεια Mavic μιλάμε δηλαδή , mini - air - pro - cine.Δεν έχει κανένα λόγο ο consumer να πάει στο 2s είναι σα να λές ότι το PRO τόσο καιρό δεν πουλούσε επειδή υπάρχει το 2/2s. Murica boy κλπ βλακίες που λές τις προσπερνάω. Αν μιλήσουμε βάση χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων τοτε ΝΑΙ το drone ειναι καθαρά επαγγελματικό για έναν απλό consumer ειναι απλά σπατάλη χρημάτων Παιδί μου είσαι με τα καλά σου ? Για εσένα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι καθαρά επαγγελματικά.Η ίδια η εταιρία το κατατάσει σε consumer. Τα επαγγελματικά της κοστίζουν 15-20 χιλιάδες.Οπότε όσο και να χτυπιέσαι δεν είναι ένα επαγγελματικό drone. Ξαναγράφω λοιπόν το Drone μπήκε επίτιδες εκεί. 'Αλλο να χαρακτηριστεί professional απο την εταιρία και άλλο consumer, απ'ότι φαίνεται έρχονται καινούργιοι νόμοι με τεράστιες αλλαγές. Βάση λογικής δεν θα βγάλει νέο Mavic Pro. ''Μπήκε επίτηδες εκεί''....Αυτό είναι καθαρά άλλη μια δική σου θεωρία και εκτίμηση και δεν αντανακλά κάποιο official statement της εταιρίας.''Απο ότι φαίνεται'' άλλη μια υπόθεση ενώ στην πράξη δεν θέλεις άλλη άδεια για να πετάξεις PRO και Mavic 3 καθώς έχουν ίδιο βάρος. Δεν υπάρχει κανένα price bump.Τα πράγματα ειναι απλά και πολύ ξεκάθαρα .Η εταιρία σου προσφέρει ενα Drone με τάδε χαρακτηριστικά .Σου υπερκαλύπτει τις ανάγκες? Πας σε μικρότερο. Καλα ρε συ οταν αγοράζεις ενα αμάξι πρώτα δεν βάζεις κάτω τις ανάγκες σου? Τα βασικά θα λέμε? Μια εταιρία όταν βγάζει ένα προιόν που ανήκει σε μια υπάρχουσα οικογένεια προϊόντων, πρέπει να ξεκαθαρίσει σε ποια υποκατηγορία ανήκει.Αν η Apple βγάλει το απλό Iphone 14 το Σεπτέμβρη στα 1500 δεν πρέπει να γίνει άμεση σύγκριση με το απλό iphone 13 ? Ή θα πεταχτείς να πας πείς πως η εταιρία πουλάει αυτό το τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά και αν σε καλύπτει πάρτο. Η εταιρία πρέπει να ξεκαθαρίσει αν και τι αντικαθστά το Mavic 3 ώστε να μπορεί να υπολογιστεί αν η τιμή είναι αυξημένη. Ξαναλέω Μπήκε επίτιδες στους consumer για πάρα πολλους λόγους πιθανον για αντικατάσταση του Pro ,για μένα πατάει μέσα στα professional , αν θέλεις να το πούμε entry cine, μην ξεχνάμε compact size και το βασικότερο το βάρος του Drone ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ Εχεις κανείς Depon Zορίστηκες απο τις υποθέσεις που έκανες ? Ρίξε και λίγο διάβασμα (και άσε τις αρλούμπες και τις υποθέσεις ) όσον αφορά τα τωρινά αλλά και μελλοντικά(2022-2023) δεδομένα στη νομοθεσία περί drones How to Register Your Drone (faa.gov) Απορώ πως δεν καταλαβαίνεις πόσο fanboy είσαι.Κυριολεκτικά η εταιρία έχει δώσει μισό παζλ και δεν έχει πάρει καμμία θέση και προσπαθείς με θεωρίες και δικές σου υποθέσεις να ολοκληρώσεις αυτό το παζλ. Χιλιάδες άτομα περιμένουν κάτι official καθώς η τιμή είναι τσιμπιμένη αν πρόκειται για αντικαταστάτη και ο μέσος ινσόμνιακ λέει τα δικά του. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Chocobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα