Megatontnt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Χαιρετω το forum, θελω να μαθω για τα thermal pads αυτης της καρτας, τι παχος εχουν. Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα ακρηβης απαντηση, πιστευω 2,5mm- 3mm απο οτι λενε στο ιντερνετ. Εχει αλλαξει καποιος να μας πει? Ευχαριστω
triplex1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Megatontnt είπε Χαιρετω το forum, θελω να μαθω για τα thermal pads αυτης της καρτας, τι παχος εχουν. Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα ακρηβης απαντηση, πιστευω 2,5mm- 3mm απο οτι λενε στο ιντερνετ. Εχει αλλαξει καποιος να μας πει? Ευχαριστω απο 0.5mm εως 3.0mm βαζεις , αναλογως πως την χρησιμοποιεις εισαι μεσα σ'αυτα τα χιλιοστα 1
Megatontnt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 8 minutes ago, triplex1 said: απο 0.5mm εως 3.0mm βαζεις , αναλογως πως την χρησιμοποιεις εισαι μεσα σ'αυτα τα χιλιοστα Δηλαδη βαζω οτιδηποτε θελω μεχρι 3mm?
triplex1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Megatontnt είπε Δηλαδη βαζω οτιδηποτε θελω μεχρι 3mm? ναι μπορεις να βαλεις μεχρι 3 χιλιοστα εσυ θα το κοιταξεις αυτο και θα κρινεις αναλογως τι θερμοκρασιες ειχες στην καρτα ( κοιτα μηπως ανεβαζει και απο το cpu) , ενδεικτικα θα σε πω οτι μια 580 φοραει 0,5 με 1,0 χιλιοστο , βλεπεις και κανεις αναλογα τι χρειαζεται , μπορεις επισης να βρεις πακετο με τις διαστασεις αυτες 0,5-3.0 και απο to ali
Megatontnt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 8 minutes ago, triplex1 said: ναι μπορεις να βαλεις μεχρι 3 χιλιοστα εσυ θα το κοιταξεις αυτο και θα κρινεις αναλογως τι θερμοκρασιες ειχες στην καρτα ( κοιτα μηπως ανεβαζει και απο το cpu) , ενδεικτικα θα σε πω οτι μια 580 φοραει 0,5 με 1,0 χιλιοστο , βλεπεις και κανεις αναλογα τι χρειαζεται , μπορεις επισης να βρεις πακετο με τις διαστασεις αυτες 0,5-3.0 και απο to ali Σε ευχαριστω πολυ!
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Megatontnt είπε Δηλαδη βαζω οτιδηποτε θελω μεχρι 3mm? Όχι, βάζεις ότι έχει το εργοστασιο. Αν βάλεις ότι να ναι ή δεν θα κάθεται ο πυρήνας, ή δεν θα ψύχονται μνήμες ή και VRM. 1 1
Megatontnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Just now, Sheogorath said: Όχι, βάζεις ότι έχει το εργοστασιο. Αν βάλεις ότι να ναι ή δεν θα κάθεται ο πυρήνας, ή δεν θα ψύχονται μνήμες ή και VRM. Ναι αυτό είναι το σωστό, αλλά δεν έχω παχύμέτρο
triplex1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Megatontnt είπε Ναι αυτό είναι το σωστό, αλλά δεν έχω παχύμέτρο σε ειπα 0,5 ή 1.0 ειναι η 580 , παρε ενα και ενα , χωρις να ειμαι σιγουρος 100% νομιζω με 1 χιλιοστο θα κανεις δουλεια https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=thermal+pad , διαβασε αξιολογησεις καποιος θα λεει που τα εχει βαλει θα βγαλεις ακρη Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από triplex1
papajohn87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εγώ που έχω RX 580 0,5mm φοράει σίγουρα. Τα έχω αλλάξει πρόσφατα και έχω καλύτερες θερμοκρασίες από τα εργοστασιακά. Και συγκεκριμένα έβαλα της ARCTIC τα thermal pads https://www.skroutz.gr/s/20667995/Arctic-Thermal-Pad-145-x-145-x-0-5-mm.html?from=catspan Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από papajohn87 1 1
Herald Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 5:17 ΜΜ, Sheogorath είπε Όχι, βάζεις ότι έχει το εργοστασιο. Αν βάλεις ότι να ναι ή δεν θα κάθεται ο πυρήνας, ή δεν θα ψύχονται μνήμες ή και VRM. Ότι θες βάζεις ρε, από 0.5mm έως 3.5 μέτρα. Οι μνήμες θα ψύχονται μια χαρά, απλά το die δεν θα κάνει επαφή και θα χτυπήσει 200c. Κλάιν, δεν παθαίνει τιπότα, είναι made in russia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα