Liverpool89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για κοιτα https://platanas.gr/ Εχει και γνησια και εμποριου για Honda Ποιο Honda εχεις ? Αυτο το κατάστημα το γνωριζω, απλα επειδη αυτα που ψαχνω τα πουλανε σετ με την μετωπη π.χ ή με ολο το πισω κομματι ή ολο το bodykit, που εμενα δεν με λειπει, σπανια τα δινουν ξεχωριστα, αυτη την περίπτωση βρηκα εγω αλλα χωρις να μπορω να εξυπηρετήσω τον εαυτο μου ακομα. Honda civic 2008 5dr. Στο car.gr δεν υπαρχουν. Και αγγλια που με ειπε ενας φιλος γιατι κοιτας εκει, εκει αυτα τα αμαξια τα δινουν 2000-3000 λιρες κομπλε ακομα και το type r, αλλα αν δεν εισαι έμπορος το τελωνείο ειναι ασύμφορο. Εχει και καταστημα το coxmotorpart αλλα για αμαξι 12+χρόνων για τεσσερα μικροπραγματα τα 400€ ειναι πολλα. Ο αδερφος μου μενει Αγγλία (Liverpool) τον εβαλα να ψαξει και εκει στα μεταχειρισμένα θελουν πινακιδα οχηματος, κατι να αποδεικνυει οτι ειναι ολα κομπλε, κάτι τέτοια μου ελεγε και δεν εβγαλα ακρη. Στο ebay κανείς δεν στελνει ελλαδα. Να φανταστεις ειναι προτειμοτερο να αγορασεις ολο το bodykit παρα αυτα που θελω εγω σε τιμη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Αυτο το κατάστημα το γνωριζω, απλα επειδη αυτα που ψαχνω τα πουλανε σετ με την μετωπη π.χ ή με ολο το πισω κομματι ή ολο το bodykit, που εμενα δεν με λειπει, σπανια τα δινουν ξεχωριστα, αυτη την περίπτωση βρηκα εγω αλλα χωρις να μπορω να εξυπηρετήσω τον εαυτο μου ακομα. Honda civic 2008 5dr. Στο car.gr δεν υπαρχουν. Και αγγλια που με ειπε ενας φιλος γιατι κοιτας εκει, εκει αυτα τα αμαξια τα δινουν 2000-3000 λιρες κομπλε ακομα και το type r, αλλα αν δεν εισαι έμπορος το τελωνείο ειναι ασύμφορο. Εχει και καταστημα το coxmotorpart αλλα για αμαξι 12+χρόνων για τεσσερα μικροπραγματα τα 400€ ειναι πολλα. Ο αδερφος μου μενει Αγγλία (Liverpool) τον εβαλα να ψαξει και εκει στα μεταχειρισμένα θελουν πινακιδα οχηματος, κατι να αποδεικνυει οτι ειναι ολα κομπλε, κάτι τέτοια μου ελεγε και δεν εβγαλα ακρη. Στο ebay κανείς δεν στελνει ελλαδα. Να φανταστεις ειναι προτειμοτερο να αγορασεις ολο το bodykit παρα αυτα που θελω εγω σε τιμη. Αν και ασχετο ωραιο αμαξι ...Το ειχα με αυτοματο cvt κιβωτιο .
Liverpool89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αν και ασχετο ωραιο αμαξι ...Το ειχα με αυτοματο cvt κιβωτιο . Ναι ωραιαο αλλα με πολλα κουβαλαει μερικες ατελειες σε σχεση με τον προκάτοχό του, που στο επομενο διορθωθηκαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα