Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και καιρο καποια ανταλλακτικά (μεταχειρισμένα)για το αμαξι τα οποια μονο Αγγλία τα εχω βρει και λογο Brexit, δεν μπορω να τα πάρω.

Χτες ειδα ενα κατάστημα ανταλλακτικών στην λαρισα ότι τα εχει, μίλησα μαζι τους, απλα για να μπορεσει να με κανει καλύτερη τιμη, μου πρότεινε να πάω απο κει να τα πάρω. Ή αν έχω καποιον γνωστο να πάει να τα πληρώσει και να μου τα στειλει.

Για μενα ειναι δυσκολο να πάω λαρισα, μένω Χαλκιδική. Αν καποιος εχει χρονο και καλη διαθεση, ας γραψει για να μιλησουμε. Αλλα με πρόθεση να κανει μια εξυπηρέτηση και οχι να ανοιξω θεμα, εμπιστευτηκα τον ταδε και με πήρε τα λεφτα.

Αλλιως απλα θα χασω την ευκαιρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

απλα για να μπορεσει να με κανει καλύτερη τιμη, μου πρότεινε να πάω απο κει να τα πάρω. Ή αν έχω καποιον γνωστο να πάει να τα πληρώσει και να μου τα στειλει.

Άμα θέλει να τα πληρωθεί μαύρα χωρίς απόδειξη, στα στέλνει σαν ιδιώτης με αντικαταβολή. Δεν βρίσκω κάποιον άλλο λόγο να στο πει αυτό

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Nα σε εξυπηρετησουμε αλλα οχι να ρισκαρουμε τα λεφτα μας....

Δεν νομιζω να εγραψα καπου οτι θα δωσει κανεις λεφτα απο την τσεπη του. Ειμαι πολλα χρονια μελος εδω μεσα. Δεν θα το εκανα αυτο. Καποιοι με ξερουν εδω και με αλλους εχω πιει και καφε.

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Άμα θέλει να τα πληρωθεί μαύρα χωρίς απόδειξη, στα στέλνει σαν ιδιώτης με αντικαταβολή. Δεν βρίσκω κάποιον άλλο λόγο να στο πει αυτό

Ναι λογικο και αυτο αλλα κατι τετοιο μου προτεινε. Έμπορος ανταλλακτικων ειναι, σιγουρα θα το ηξερε και αυτο. 

Εμενα δεν με πηγε καν το μυαλο να του πω κατι τετοιο, γιατί ξερω ότι οι ποιο πολλές μεταφορικές δεν δέχονται αντικαταβολή.

Δημοσ.

Τι ανταλλακτικά είναι αυτά; Είναι ογκώδη; Αν είναι διαχειρίσιμα και με βολεύει η τοποθεσία τού μαγαζιού, μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Απλά δεν έχω αυτοκίνητο, γι' αυτό μου 'ναι λίγο δύσκολο, σε περίπτωση που μου είναι μακριά κι είναι βαριά/ογκώδη. Αν υπάρχει κάποιος συντοπίτης με αυτοκίνητο, ας κάνει το καλό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Ναι λογικο και αυτο αλλα κατι τετοιο μου προτεινε. Έμπορος ανταλλακτικων ειναι, σιγουρα θα το ηξερε και αυτο. 

Εμενα δεν με πηγε καν το μυαλο να του πω κατι τετοιο, γιατί ξερω ότι οι ποιο πολλές μεταφορικές δεν δέχονται αντικαταβολή.

Ολες δέχονται αντικαταβολή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Ψαχνω εδω και καιρο καποια ανταλλακτικά (μεταχειρισμένα)για το αμαξι τα οποια μονο Αγγλία τα εχω βρει και λογο Brexit, δεν μπορω να τα πάρω.

Χτες ειδα ενα κατάστημα ανταλλακτικών στην λαρισα ότι τα εχει, μίλησα μαζι τους, απλα για να μπορεσει να με κανει καλύτερη τιμη, μου πρότεινε να πάω απο κει να τα πάρω. Ή αν έχω καποιον γνωστο να πάει να τα πληρώσει και να μου τα στειλει.

Για μενα ειναι δυσκολο να πάω λαρισα, μένω Χαλκιδική. Αν καποιος εχει χρονο και καλη διαθεση, ας γραψει για να μιλησουμε. Αλλα με πρόθεση να κανει μια εξυπηρέτηση και οχι να ανοιξω θεμα, εμπιστευτηκα τον ταδε και με πήρε τα λεφτα.

Τόσο σπάνια ανταλλακτικά που πρέπει να φέρεις από Αγγλία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Klausx είπε

Τόσο σπάνια ανταλλακτικά που πρέπει να φέρεις από Αγγλία;

Για honda γνησια ναι, αλλιως Σαρακάκη καινούργιο, μονο παραγγελία.

39 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Τι ανταλλακτικά είναι αυτά; Είναι ογκώδη; Αν είναι διαχειρίσιμα και με βολεύει η τοποθεσία τού μαγαζιού, μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Απλά δεν έχω αυτοκίνητο, γι' αυτό μου 'ναι λίγο δύσκολο, σε περίπτωση που μου είναι μακριά κι είναι βαριά/ογκώδη. Αν υπάρχει κάποιος συντοπίτης με αυτοκίνητο, ας κάνει το καλό. 

Ογκωδη δεν ειναι, σκεψου οση η περιμετρος του θολου, επι 4, ειναι τα τοξα, αλλα λογικα για να πας θα θέλει αμαξι. Δεν θελω να βαλω καποιον να παιδευτει. 

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μπορει να σου τα στειλει με μεταφορικη... Με αντικαταβολη...

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις εσύ εντολή σε courier να πάει να τα πληρώσει και να τα παρει. Απλά ενημερώνεις τον έμπορο να τα έχει σωστά συσκευασμένα για να ταξιδέψουν

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Μπορείς να δώσεις εσύ εντολή σε courier να πάει να τα πληρώσει και να τα παρει. Απλά ενημερώνεις τον έμπορο να τα έχει σωστά συσκευασμένα για να ταξιδέψουν

Θα ρωτησω απο Δευτέρα, ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτό θα σου πρότεινα για να μην μπλέκεις. Να στείλεις εσύ courier να τα πάρει. Το έχω κάνει στο παρελθόν και ήταν εύκολη διαδικασία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. 

Πηγα ACS μονο για την υπηρεσία χρεώνει 20€ συν μεταφορικά. Πιστεύω ειναι λιγο τσιμπιμενη στις τιμες.

Ελτα κούριερ δεν το κανει, τουλάχιστον στην περιοχη μου. Να πάει να του δωσει λεφτά, μονο παραλαβη. Οποτε κι αυτη δεν με εξυπηρετεί. Γιατι το θεμα μου ειναι να του δωσω τα λεφτα.

Μονο η speedex χρεωνει 10€ για να το παραλάβει και να το φερει (μεταφορικα) και 6€ το κόστος για να του δωσει τα λεφτα. 

Σήμερα το κατάστημα είναι κλειστό, απο Δευτέρα θα το πάρω να δω αν μπορώ να το κάνω ετσι, αλλιως πρέπει να ανοιξω λογαριασμό στην winbank να το κανω με την υπηρεσία "λεφτα στο λεπτό"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2021 στις 9:31 ΜΜ, Liverpool89 είπε

Για honda γνησια ναι, αλλιως Σαρακάκη καινούργιο, μονο παραγγελία.

Ογκωδη δεν ειναι, σκεψου οση η περιμετρος του θολου, επι 4, ειναι τα τοξα, αλλα λογικα για να πας θα θέλει αμαξι. Δεν θελω να βαλω καποιον να παιδευτει. 

Για κοιτα   https://platanas.gr/   

Εχει και γνησια και εμποριου για Honda 

Ποιο Honda εχεις ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...