ziaba Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν μπορει να βαλει αγραφο και να ρυθμιστει σε δυναμομετρο ωστε να δινει την μεγιστη ιπποδυναμη με τον τροπο που θελει ο πελατης? Ναι ναι θα το κάνουν να πετάει παίζει να δίνουν δώρο αλεξίπτωτο
firtis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 5/11/2021 στις 7:32 ΜΜ, Billis2021 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω . Έχω ένα Toyota Starlet EP82 1300cc με κινητήρα 2E-E ατμοσφαιρικό χρονολογίας 1991 και θέλω να του αλλάξω εγκέφαλο και να βάλω εγκέφαλο από starlet με 16 βαλβίδες . Η ερώτηση είναι θα έχω κάποιο θέμα με την καλωδίωση του αυτοκινήτου ή κάποιο άλλο θέμα ; Καλησπέρα και από μένα, λοιπόν με την καλωδίωση μάλλον θα έχεις, από όσο γνωρίζω το 2ΕFE είναι με καρμπιρατέρ.ενω το 4ΕFE (1.3 88hp) είναι με μπεκ ψεκασμού το οποίο σημαίνει ότι έχει περισσότερα καλώδια οπότε περισσότερα βισματα και στον εγκέφαλο, επίσης όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω δεν έχει πολύ νόημα να κάνεις αυτό το μοτέρ,πάρε μεταχειρισμένο έναν 4ΕFE και βαλτον μαζί με εγκέφαλο στο αμάξι σου,εγώ έχω ένα corollaτου 93 με αυτόν το κινητήρα και πίστεψέ πάει μια χαρά Εγνατία οδό με 140 σταθερα ,οπότε στο δικό σκάφος που είναι πιο ελαφρύ θα πάει πολύ καλύτερα άσε που ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι από τους ποιο αξιοπιστους που έβγαλαν,για μια δεκαετία σερί τον είχαν σε παραγωγή
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, firtis είπε από όσο γνωρίζω το 2ΕFE είναι με καρμπιρατέρ.ενω το 4ΕFE (1.3 88hp) είναι με μπεκ ψεκασμού Δεν τα ξέρεις καλά, το E στο τέλος σημαίνει Electronic fuel injection. Η διαφορά 2E και 4E είναι πως ο ένας έχει χωρητικότητα 1.295 ή 1.296cc ενώ ο άλλος 1.331cc. Επίσης ο 4E-FE απέδιδε έως και 99 hp σε κάποια μοντέλα. Και τέλος δεν νομίζω να υπάρχει 2E-FE, 2E-E ήταν ο κωδικός του ψεκαστού ενώ 2E του καρμπυρατεράτου.
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, ziaba είπε Ναι ναι θα το κάνουν να πετάει παίζει να δίνουν δώρο αλεξίπτωτο Να πεταει οχι αλλα μπορεις να αλλαξεις τον τροπο που αποδιδει τα αλογα.. να κερδισεις καποια ροπη στις χαμηλοτερες στροφες και σε συνδιασμο με χταποδι-εξατμιση,φιλτρο σιγουρα βλεπεις μια καλη διαφορα! Σε ενα παλιο καλο ιαπωνικο αν του ανεβασεις συμπιεση,καλο προγραματισμο σε αγραφο.. να πειραξεις τις σχεσεις μεταδοσης αν χρειαζεται.. και με μια συγκεκριμενη οδηγηση δεν θα εχεις πολυ καλυτερη καταναλωση για μεσα στην πολη??? Ειναι αυτονοητο λογω της αυξημενης συμπιεσης δεν το πατας-ζοριζεις..!
NT1G Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Να πεταει οχι αλλα μπορεις να αλλαξεις τον τροπο που αποδιδει τα αλογα.. να κερδισεις καποια ροπη στις χαμηλοτερες στροφες και σε συνδιασμο με χταποδι-εξατμιση,φιλτρο σιγουρα βλεπεις μια καλη διαφορα! Σε ενα παλιο καλο ιαπωνικο αν του ανεβασεις συμπιεση,καλο προγραματισμο σε αγραφο.. να πειραξεις τις σχεσεις μεταδοσης αν χρειαζεται.. και με μια συγκεκριμενη οδηγηση δεν θα εχεις πολυ καλυτερη καταναλωση για μεσα στην πολη??? Ειναι αυτονοητο λογω της αυξημενης συμπιεσης δεν το πατας-ζοριζεις..! Θα τα έκανες όλα αυτά σε αμάξι που πουλιέται μεταχειρισμένο, 2,5-3 χιλιάρικα;
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, NT1G είπε Θα τα έκανες όλα αυτά σε αμάξι που πουλιέται μεταχειρισμένο, 2,5-3 χιλιάρικα; Δυνητικα γιατι οχι!!! Αν ξερεις οτι θα εχεις παραγματικα χαμηλη καταναλωση για εντος κατω απο 6λ! Το αμαξι ειναι καλοσυντηρημενο και πενα και υπαρχουν πληθωρα after market και τουλαχιστον για τα επομενα 15χρονια θα κυκλοφορουν ακομα αυτοκινητα εσωτερικης καυσης.. Γιατι και ενα αμαξι πολης που θα παρεις στα 6000ευρω 8ετιας με 100.000χλμ στα χερια σου ολο και κατι θα αρχιζει να ζηταει..(πιο ακριβα ανταλλακτικα) και απο θεμα καταναλωσης μπορει να καιει και κατι παραπανω!
tigergreg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Αναρωτιεμαι αν στο φιατ παντα μπαινει καλωδιωση και "εγκεφαλος" απο AMG A45....🤣😍😂
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αναρωτιεμαι αν στο φιατ παντα μπαινει καλωδιωση και "εγκεφαλος" απο AMG A45....🤣😍😂 Θέλει λίγο κόψε-ράψε, από AMG B45 όμως μπαίνει κουτί
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 7/11/2021 στις 3:03 ΜΜ, NT1G είπε Θα τα έκανες όλα αυτά σε αμάξι που πουλιέται μεταχειρισμένο, 2,5-3 χιλιάρικα; Ποιος δίνει 2.5κ για στάρλετ? Lol
NT1G Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ziaba είπε Ποιος δίνει 2.5κ για στάρλετ? Lol Δεν ξέρω, τόσο βλέπω ζητάνε στις αγγελίες.
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 7/11/2021 στις 3:22 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Δυνητικα γιατι οχι!!! Αν ξερεις οτι θα εχεις παραγματικα χαμηλη καταναλωση για εντος κατω απο 6λ! Το αμαξι ειναι καλοσυντηρημενο και πενα και υπαρχουν πληθωρα after market και τουλαχιστον για τα επομενα 15χρονια θα κυκλοφορουν ακομα αυτοκινητα εσωτερικης καυσης.. Γιατι και ενα αμαξι πολης που θα παρεις στα 6000ευρω 8ετιας με 100.000χλμ στα χερια σου ολο και κατι θα αρχιζει να ζηταει..(πιο ακριβα ανταλλακτικα) και απο θεμα καταναλωσης μπορει να καιει και κατι παραπανω! 6 λίτρα με φίλτρο, χταπόδι, άγραφο σε 30 χρόνων αυτοκίνητο? Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις 7 λεπτά πριν, NT1G είπε Δεν ξέρω, τόσο βλέπω ζητάνε στις αγγελίες. Ίσως έχουν κάνει τα παιδιά τους μέσα και τώρα θέλουν να τους πληρώσουν τα γαμ&###€κα
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, ziaba είπε 6 λίτρα με φίλτρο, χταπόδι, άγραφο σε 30 χρόνων αυτοκίνητο? Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις Πραγματικα αυτο που το γραφω??? Δεν μπορω να πιστεψω οτι διαβασες τα post μου λαθος αλλα τα διαστρεβλώνεις μονο και μονο για να γραψεις στο τελος αυτο ''Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις''
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Πραγματικα αυτο που το γραφω??? Δεν μπορω να πιστεψω οτι διαβασες τα post μου λαθος αλλα τα διαστρεβλώνεις μονο και μονο για να γραψεις στο τελος αυτο ''Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις'' Αν σε πείραξε τόσο ζητώ ειλικρινά συγγνώμη... Έστω σε 30 χρόνων αυτοκίνητο κατανάλωση 6 λίτρα? Παίζει τέτοιο σενάριο εκτός αν είναι σε απότομη κατηφόρα ίσως
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ziaba είπε Αν σε πείραξε τόσο ζητώ ειλικρινά συγγνώμη... Έστω σε 30 χρόνων αυτοκίνητο κατανάλωση 6 λίτρα? Παίζει τέτοιο σενάριο εκτός αν είναι σε απότομη κατηφόρα ίσως Ειδες οτι το συνεχιζεις..!!! Δινω την απαντηση αυτη σε μελος μας γιατι η ερωτηση του ηταν αν αξιζει να το κανεις σε ενα αυτοκινητο με εμπορικη αξια 2500-3000ευρω. Και η απαντηση μου ξεκιναει με την λεξη δυνητικα! Και σε σενα απανταω με ερωτηση οχι με τοποθετηση..!!! (((Σε ενα παλιο καλο ιαπωνικο αν του ανεβασεις συμπιεση,καλο προγραματισμο σε αγραφο.. να πειραξεις τις σχεσεις μεταδοσης αν χρειαζεται.. και με μια συγκεκριμενη οδηγηση δεν θα εχεις πολυ καλυτερη καταναλωση για μεσα στην πολη???))) Αρα δεν εχει κατι να με πειραξει γιατι μεχρι στιγμης ξερω τι γραφω και πως το γραφω..! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από PLACEBO_89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα