Προς το περιεχόμενο

Toyota Starlet EP82 12v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω . Έχω ένα Toyota Starlet EP82 1300cc με κινητήρα 2E-E ατμοσφαιρικό χρονολογίας 1991 και θέλω να του αλλάξω εγκέφαλο και να βάλω εγκέφαλο από starlet με 16 βαλβίδες . Η ερώτηση είναι θα έχω κάποιο θέμα με την καλωδίωση του αυτοκινήτου ή κάποιο άλλο θέμα ;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Billis2021 είπε

Καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω . Έχω ένα Toyota Starlet EP82 1300cc με κινητήρα 2E-E ατμοσφαιρικό χρονολογίας 1991 και θέλω να του αλλάξω εγκέφαλο και να βάλω εγκέφαλο από starlet με 16 βαλβίδες . Η ερώτηση είναι θα έχω κάποιο θέμα με την καλωδίωση του αυτοκινήτου ή κάποιο άλλο θέμα ;

Μηπως να κοίταζες απο glanza που είναι τούρμπο;

Εκτός αν δεν μπορείς να κουμαντάρεις τα πολλά άλογα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θελω να το κρατήσω ατμοσφαιρικό προς το παρόν

27 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Είναι όπως τότε που φλασάραμε firmware από HD 5870 σε HD 5850.

Δηλαδή ;

28 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Είναι όπως τότε που φλασάραμε firmware από HD 5870 σε HD 5850.

Δηλαδή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Billis2021 είπε

Χωρις να ειμαι μηχανικος, πρωην κατοχος glanza με το σκαλισματακι του, πιστευω οτι δεν θα δεις τιποτα παραπανω σε αποδοση. Αν θα δουλευει σωστα ή οχι; Πιστευω ναι, με σωστο προγραμματισμο θα τον κανεις να υπο-λειτουργει στα δεδομενα του τωρινου σου εγκεφαλου. Εχε υποψην σου ο 2Ε-Ε εβγαινε μεχρι 88 αλογα ατμο οποτε αν εισαι εκει γυρω και θες παραπανω αλλα οχι τουρμπο, πας σε τετραπεταλουδο.

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

31 λεπτά πριν, SinAkuma είπε

Δεν νομίζω να δεις διαφορά εκτός και αν κουμπώσεις ένα Glanza για να απογειωθεί.

This is the only way. Αλλιώς άστο όπως έχει. Τόσο χρονών μοτέρ ταλαιπωρημένο είναι, θα σου σκάσει.

Δημοσ.

Καλύτερα να βάλεις εγκέφαλο από 20 βαλβιδο τουοτα παίρνει 33,5 άλογα στον τροχό έτσι έχω ακούσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrigane είπε

Χωρις να ειμαι μηχανικος, πρωην κατοχος glanza με το σκαλισματακι του, πιστευω οτι δεν θα δεις τιποτα παραπανω σε αποδοση. Αν θα δουλευει σωστα ή οχι; Πιστευω ναι, με σωστο προγραμματισμο θα τον κανεις να υπο-λειτουργει στα δεδομενα του τωρινου σου εγκεφαλου. Εχε υποψην σου ο 2Ε-Ε εβγαινε μεχρι 88 αλογα ατμο οποτε αν εισαι εκει γυρω και θες παραπανω αλλα οχι τουρμπο, πας σε τετραπεταλουδο.

Εντάξει σας ευχαριστώ για την βοήθεια 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ziaba είπε

Καλύτερα να βάλεις εγκέφαλο από 20 βαλβιδο τουοτα παίρνει 33,5 άλογα στον τροχό έτσι έχω ακούσει

Δεν μπορει να βαλει αγραφο και να ρυθμιστει σε δυναμομετρο ωστε να δινει την μεγιστη ιπποδυναμη με τον τροπο που θελει ο πελατης?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Δεν μπορει να βαλει αγραφο και να ρυθμιστει σε δυναμομετρο ωστε να δινει την μεγιστη ιπποδυναμη με τον τροπο που θελει ο πελατης?

Μπορεί. αλλά ο άγραφος και η ρύθμιση θα κοστίσει περισσότερο από όσο κάνει το αμάξι σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή μιλάτε σοβαρά;Δεν τρολάρετε;;;;;

Τι είναι ο εγκέφαλος απο άλλο μοντέλο να τον βάλετε πάνω και να δείτε διαφορά;Απο που θα παίρνει τιμές;

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...