Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα . Μετά από πολλούς μήνες  υπομονής επιτέλους έχω στα χέρια μου μία 3080 ti και θέλω να την πλαισιώσω με τον κατάλληλο επεξεργαστή , μητρική , μνήμη και ψυκτρα επεξεργαστή .

Χρήση υπολογιστή : Gaming σε οθόνη 2κ/144 και τηλεόραση oled 4κ

Ποσό που διαθέτω : 700 με 800 ευρώ 

Αγορά επεξεργαστή και μητρικής από πλαίσιο , για τις μνήμες και ψύκτρας επεξεργαστή από οπουδήπουτε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Δημοσ.

αμδ καλυτερα με πολλους πυρηνες κ οβερκλοκ. κατι σε καλη ποιοτητα μητρικης.

αλλιως κατι σε ι9 

αν τα παρεις απο πλαισιο ολα μαζι θα εχεις κ εγγυηση. με το καλο να το χαρεις

με τοσα λεφτα,χωρις κουτι τροφοδοτικο σκληρους κλπ παιρνεις χαι εντ 

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω κλίνω προς intel 12600 + asus z690 PRIME-D4  με κόστος 350+229=579 και επειδή τρέχει και το asus promotion  μου επιστρέφει 50 ευρώ , όποτε το τελικό κόστος έρχεται 529 ευρώ. Νομίζω καλά είναι, τώρα για μνήμες κατι σε ddr 4 στα 3800 με καλό cl . Aν έχετε τίποτα να μου προτείνετε  για μνήμες και ψήκτρα ακούω και γενικά για την σύνθεση..   

Δευτέρα λέω να προχωρήσω σε παραγγελία!  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ΠΡΟΜΗ είπε

Από αυτά που διαβάζω κλίνω προς intel 12600 + asus z690 PRIME-D4  με κόστος 350+229=579 και επειδή τρέχει και το asus promotion  μου επιστρέφει 50 ευρώ , όποτε το τελικό κόστος έρχεται 529 ευρώ. Νομίζω καλά είναι, τώρα για μνήμες κατι σε ddr 4 στα 3800 με καλό cl . Aν έχετε τίποτα να μου προτείνετε  για μνήμες και ψήκτρα ακούω και γενικά για την σύνθεση..   

Δευτέρα λέω να προχωρήσω σε παραγγελία!  

Αν και τις prime δεν τις συμπαθώ(έχουν από τα πιο κακά thermals στα συγκριτικά), σε αυτή την τιμή(179) φαίνεται πολύ καλή προσφορά συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά.

Αν δεν έχεις υπομονή να πέσουν οι τιμές είναι καλό το set που διαλέξεις.

Για μνήμες ως vfm πάντα προτίνω τις ballistix (3600/cl16). Για παραπάνω με καλό latency δεν ξέρω πόσα θα πληρώσεις... θα ξεκινήσεις με 16gb;

Για ψύκτρα τώρα ανάλογα τι θα μείνει από το υπόλοιπο budget. Λογικά πας για αέρα; Θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή καθώς αν έχω καταλάβει καλά η παλιές οι ψύκτρες δεν κάθονται πολύ καλά χωρίς νέο λαμάκι στο 1700.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι ballistix και προσιτές για 16gb που σκέφτομαι να βάλω για αρχή . Τώρα μένει το θέμα της ψυκτας   αν υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση σε αέρα ή και υδροψυξη   αν το κουτί μου comsos-s την παίρνει δεν θα έλεγα οχι αφού είμαι μέσα στο badget. 

Με μια γρήγορη ματιά στις ψύκτρες δεν μπορώ να βρω κάποια που να είναι συμβατή με τον 12600..         

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.bequiet.com/en/insidebequiet/27

If you require an LGA-1700 mounting kit, please use our contact form. Note that delivery can take up to two weeks, depending on your location. Only the material required for the installation of the selected cooler will be shipped. After proof of the purchase of one of the listed coolers as well as a corresponding LGA-1700 motherboard or an Intel Core-i processor of the 12th generation, the mounting kit will be shipped free of charge. Without any invoice, the mounting kit can also be purchased for the small nominal fee of 5,46€ / 6,38 USD (excl. VAT plus shipping costs). Once again, our customer service will take care of

The following coolers are compatible with the mounting kit for the new Intel Socket LGA-1700

δηλαδή να στείλεις email Με την απόδειξη αγοράς μητρικής ή επεξεργαστή, ΚΑΙ μιας από τις παραπάνω ψύκτρας , τότε παραγγέλνεις κ το κιτ που δίνουν για να μπει σε socket 1700 η ψύκτρα !

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠΡΟΜΗ είπε

Με μια γρήγορη ματιά στις ψύκτρες δεν μπορώ να βρω κάποια που να είναι συμβατή με τον 12600..         

https://www.skroutz.gr/s/31745961/Noctua-NH-U12A-chromax-black-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-AM3-AM3.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...