iphotographer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Με δυσκολεύει πολύ να κάνω ένα Select και με δυσκολεύει και στο να το διατυπώσω... Έχω ένα πίνακα πχ Apartment | Category_1 | Category_2 | Category_3 Room1 | House | Garden | Balcony Room2 | House | Bathroom | Balcony Room3 | Room | Garden | Bathroom Room4 | House | Kitchen | Bathroom Τώρα αν επιλέξει κάποιος πχ House και Bathroom, θα του εμφανίσει τα αποτελέσματα Room1 Room2 Room4 Εγώ θέλω για το ίδιο παράδειγμα να μου εμφανίζει House // Τιτλος κατηγορίας Room1 Room2 Room4 Bathroom // Τιτλος κατηγορίας Room2 ----> Και ας έχει ξαναεμφανιστεί στο House Room4 ----> Και ας έχει ξαναεμφανιστεί στο House Δηλαδη: Εγώ θέλω όταν επιλέγω κάποια κατηγορία ή κατηγορίες να μου εμφανίζει τα προιόντα γκρουπαρισμένα έτσι ασχετα αν είναι στην categoy_1, category_2 ή category_3 και αν ματσάρει και με 2η κατηγορία να εμφανιστεί και εκεί.
Papakaliati Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Filtering ανάλογα τις κατηγορίες πρεπει να κάνεις. Bathroom select -> @change = "filter" Και στο filter τσεκαρεις ποια κατηγορία είναι διαλέγμενη στο σελεκτ και filtrareis ανάλογα τα αποτελέσματα.
MastroGiannis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μήπως: SELECT Cat, Apartment FROM ( SELECT 'House' AS Cat, Apartment FROM Table WHERE Category_1 = 'House' OR Category_2 = 'House' OR Category_3 = 'House' UNION SELECT 'Bathroom' AS Cat, Apartment FROM Table WHERE Category_1 = 'Bathroom' OR Category_2 = 'Bathroom' OR Category_3 = 'Bathroom' ) GROUP BY Cat, Apartment;
iphotographer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, MastroGiannis είπε Μήπως: SELECT Cat, Apartment FROM ( SELECT 'House' AS Cat, Apartment FROM Table WHERE Category_1 = 'House' OR Category_2 = 'House' OR Category_3 = 'House' UNION SELECT 'Bathroom' AS Cat, Apartment FROM Table WHERE Category_1 = 'Bathroom' OR Category_2 = 'Bathroom' OR Category_3 = 'Bathroom' ) GROUP BY Cat, Apartment; Ευχαριστώ φίλε. Αν και το έφτιαξα κάπως με if στο foreach στην php, θα δοκιμάσω και το τρόπο σου, για περισσότερη βελτιστοποίηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα