Sue_Sav Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Βρίσκομαι σε διαδικασία μετακόμισης στη Θεσσαλονική λόγω δουλειάς όπου πρέπει να μείνω για τον επόμενο χρόνο. Έψαχνα σπίτι κατά βάση στην Άνω Πόλη καθώς είναι μια περιοχή που μου αρέσει και με εξυπηρετεί λόγω Περιφερειακού. Βρήκα ένα σπίτι αρκετά συμπαθητικό κοντά στη Μονή Βλατάδων. Είναι ισόγειο με κάγκελα κτλ. Κάνοντας μια βόλτα στη γειτονιά αργά το απόγευμα πέτυχα σε πολύ κοντινό σημείο ένα ζευγάρι τοξικοεξαρτημένων να -ας πούμε- κάνει το μπάνιο του. Επειδή θα μένω μόνη μου γενικώς και δεν ψήνομαι για βραδυνές ή και πρωινές επαφές τρίτου τύπου γνωρίζει κανείς να μου πει αν εκείνο το σημείο έχει τέτοιου είδους προβλήματα; Η μεσίτρια μου είπε ότι είναι πολύ ασφαλής γειτονιά κτλ αλλά είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη Ευχαριστω!
Manolo7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 το οτι η μεσιτρια σου παρουσιασε και σαν ευκαιρια ενα ισογειο στην ανω πολη, πιθανοτατα παμπαλαιο μιας και ειναι πολυ παλια τα κτηρια εκει το προσπερναμε. τιμη δεν μας ειπες. εφοσον εχεις(?) αυτοκινητο δεν ειναι ασχημα, αλλα δωσε κατι λιγο παραπανω και μεινε τουλαχιστον ανω τουμπα που παλι βολευει με περιφερειακο, το βραδυ ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα εκει που σου δειξανε. και διευκρινησε στον μεσιτη την επομενη φορα να μην σου δειχνει τα ισογεια καθολου, εφοσον θα μενεις και μονη σου. 1
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μετακόμιση από πού; Αν φεύγεις από Πατήσια και πας Άνω Πόλη, αυτοί θα πρέπει να φοβούνται εσένα. Αν φεύγεις από μονοκατοικία στην Αμοργό, λογικά θα σε σκοτώσουν τα κουφώματα και οι κατσαρίδες της Άνω Πόλης πριν ανοίξεις τη βαλίτσα. 1
ifaist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ωραια ειναι εκει πανω για καμια βολτουλα, αν αντεχεις την ανηφορα ! Αλλα μαζευει μυστηριο κοσμο, και απο αλλες περιοχες.. Δωσε κ αλλες πληροφοριες... ενοικιο , που ειναι η δουλεια σου , ποσο που μπορεις να διαθεσεις κτλ. Γενικα ασφαλης περιοχη δεν υπαρχει.
Sue_Sav Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Manolo7 είπε το οτι η μεσιτρια σου παρουσιασε και σαν ευκαιρια ενα ισογειο στην ανω πολη, πιθανοτατα παμπαλαιο μιας και ειναι πολυ παλια τα κτηρια εκει το προσπερναμε. τιμη δεν μας ειπες. εφοσον εχεις(?) αυτοκινητο δεν ειναι ασχημα, αλλα δωσε κατι λιγο παραπανω και μεινε τουλαχιστον ανω τουμπα που παλι βολευει με περιφερειακο, το βραδυ ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα εκει που σου δειξανε. και διευκρινησε στον μεσιτη την επομενη φορα να μην σου δειχνει τα ισογεια καθολου, εφοσον θα μενεις και μονη σου. Τα πάντα μέσα στο σπίτι είναι καινούρια (Κουφώματα, μπάνιο κτλ). Είδα κ κάνα δυο ερείπια στα ίδια λεφτά (Πάνω κάτω 400 ευρώ) πιο πριν και αυτό δεν έχει καμία σχέση. λόγω βραχυπρόθεσμης παραμονής στην πόλη δεν είμαι για να αγοράζω έπιπλα οπότε παίζω λίγο στο κόνσεπτ -δυστυχώς-φοιτητικό σπίτι. Η Τούμπα για πολλούς και διάφορους λόγους δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί καθόλου. Οπότε να το ξεχάσω το ισόγειο έστω και με καγκελάκι λες; 3 λεπτά πριν, ifaist είπε Ωραια ειναι εκει πανω για καμια βολτουλα, αν αντεχεις την ανηφορα ! Αλλα μαζευει μυστηριο κοσμο, και απο αλλες περιοχες.. Δωσε κ αλλες πληροφοριες... ενοικιο , που ειναι η δουλεια σου , ποσο που μπορεις να διαθεσεις κτλ. Γενικα ασφαλης περιοχη δεν υπαρχει. Μ' αρέσει η ανηφοριά, έχω και κάποιους φίλους σχετικά κοντά. Δυτικά θα πρέπει να πηγαίνω γενικώς οπότε προτιμώ να μην είμαι πιο πέρα από τον Αγ. Παύλο πχ. Το μπάτζετ δεν είναι τεραστιο, έχω βάλει ψυχολογικό ταβάνι τα 400-420. 6 λεπτά πριν, Lucifer είπε Μετακόμιση από πού; Αν φεύγεις από Πατήσια και πας Άνω Πόλη, αυτοί θα πρέπει να φοβούνται εσένα. Αν φεύγεις από μονοκατοικία στην Αμοργό, λογικά θα σε σκοτώσουν τα κουφώματα και οι κατσαρίδες της Άνω Πόλης πριν ανοίξεις τη βαλίτσα. Από κέντρο Αθήνας έρχομαι αλλά και πάλι δεν έχω όρεξη να σκιάζομαι να γυρίσω σπίτι μου, το χω ζήσει και δε με ψήνει. Κάτω είχα μηχανάκι και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δλδ αν είναι να χω στο νου μου μη μου την πέσουν το βράδυ θα συνεχίσω να κοιτάω και αλλού.
Manolo7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Sue_Sav είπε Τα πάντα μέσα στο σπίτι είναι καινούρια (Κουφώματα, μπάνιο κτλ). Είδα κ κάνα δυο ερείπια στα ίδια λεφτά (Πάνω κάτω 400 ευρώ) πιο πριν και αυτό δεν έχει καμία σχέση. λόγω βραχυπρόθεσμης παραμονής στην πόλη δεν είμαι για να αγοράζω έπιπλα οπότε παίζω λίγο στο κόνσεπτ -δυστυχώς-φοιτητικό σπίτι. Η Τούμπα για πολλούς και διάφορους λόγους δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί καθόλου. Οπότε να το ξεχάσω το ισόγειο έστω και με καγκελάκι λ 400 για ισογειο στην ανω πολη?εχουν χαζεψει? ποσα τετραγωνικα?ακομα και για φοιτητοσπιτο ΚΑΙ επιπλωμενο ειναι πολλα 6 λεπτά πριν, Sue_Sav είπε Μ' αρέσει η ανηφοριά, έχω και κάποιους φίλους σχετικά κοντά. Δυτικά θα πρέπει να πηγαίνω γενικώς οπότε προτιμώ να μην είμαι πιο πέρα από τον Αγ. Παύλο πχ. Το μπάτζετ δεν είναι τεραστιο, έχω βάλει ψυχολογικό ταβάνι τα 400-420. δυστυχως οι πιο ησυχες περιοχες ειναι απο εκει και ανατολικα δηλαδη χαριλαου τουμπα τριανδρια κλπ..κεντρο δεν σε βολευει λογω κινησης και τιμων και πιο δυτικα τα πραγματα ειναι επικινδυνα οποτε τα μερη που ψαχνεις εκει ειναι μονοδρομος. απλα απεφυγε ισογεια οι εποχες ειναι επικινδυνες και οπως ειπα το βραδυ στην ανω πολη ειναι λιγο περιεργα, δεν ειναι και βαρδαρης αλλα κοπελα κ μονη της σε ισογειο απεφυγε το.. 1
Sue_Sav Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Manolo7 είπε 400 για ισογειο στην ανω πολη?εχουν χαζεψει? ποσα τετραγωνικα?ακομα και για φοιτητοσπιτο ΚΑΙ επιπλωμενο ειναι πολλα δυστυχως οι πιο ησυχες περιοχες ειναι απο εκει και ανατολικα δηλαδη χαριλαου τουμπα τριανδρια κλπ..κεντρο δεν σε βολευει λογω κινησης και τιμων και πιο δυτικα τα πραγματα ειναι επικινδυνα οποτε τα μερη που ψαχνεις εκει ειναι μονοδρομος. απλα απεφυγε ισογεια οι εποχες ειναι επικινδυνες και οπως ειπα το βραδυ στην ανω πολη ειναι λιγο περιεργα, δεν ειναι και βαρδαρης αλλα κοπελα κ μονη της σε ισογειο απεφυγε το.. Θα το σκεφτώ λίγο καλύτερα τότε! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Jos3ph Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Θα προτιμούσα Μετέωρα , Σταυρούπολη , Ηλιούπολη , Ευοσμο, Νεάπολη και Τερψιθέα αφού πας δυτικά.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ανω πόλη είναι λίγο περίεργη περιοχή για να ζεις κανονικά. Από τη μια μπορεί να είσαι απόλυτα οκ και να περπατάς άνετα όλες τις ώρες της μέρας και από την άλλη λόγο των περίεργων που μαζεύει ίσως πετύχεις και στενές επαφές τρίτου τύπου. Εχει μπόλικα φοιτητοστέκια και όχι μόνο οπότε είναι λογικό να πετύχεις κάθε καρυδιάς καρύδια. Οπως και στο κέντρο και όλες τις επιμέρους κολλητές περιοχές πρέπει να αποφεύγεις το βράδυ τις μη πολυσύχναστες οδούς και θα χρειαστείς κάποιο διάστημα ως να μάθεις ποιες είναι αυτές. Στη θέση σου θα επέλεγα άλλη περιοχή για να έχω πρόσβαση στον περιφερειακό. Εύοσμο παράδειγμα είναι καλό και σχετικά φθηνό μέρος για δυτική Θεσσαλονίκη αν αντέξεις την ασχήμια και την χωριατίλα που την διέπει. Εχεις όμως δυνατότητα για ότι χρειάζεσαι να είναι δίπλα σου και έχει πολλές πολυσύχναστες οδούς οπότε λιγότερες πιθανότητες να πέσεις κάπου που δεν ξέρεις. Το σπίτι επίσης που βρήκες μου φέρνει το κάτουρο σε πλήρης βράση... Τι 400; Για ισόγειο; Στην άνω πόλη; Πραγματικά αυτοί που νοικιάζουν σπίτια στην Ελλάδα είναι σε εντελώς άλλη διάσταση.
manapa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 η άνω πόλη είναι ακριβή περιοχή λόγω θέας και σχετικά εύκολης πρόσβασης στα πανεπιστήμια , είναι δίπλα στον περιφερειακοί αλλά επειδή οι δρόμοι είναι στενοί έχει αρκετή κίνηση , 400€ για ισόγειο όμως είναι πάρα πολλά με αυτά τα κριτήρια για δυτικά Εύοσμος ( καλύτερα απο την κάτω μεριά του περιφερειακού ) , πλεονέκτημα οτι οι περισσότερες οικοδομές ειναι σχετικά καινούργιες , έχει καλή ζωή και φαγητό , εύκολη πρόσβαση για περιφεριακο αλλα δύσκολη για κεντρο Για ανατολικά Τούμπα , Χαρίλαου , Βουλγαρη μέχρι και 25ης Μαρτίου πυκνοκατοικημένες περιοχές με οτι αυτό συνεπαγετε σε θέματα πάρκινγκ αλλα με εύκολη πρόσβαση παντού , περιφερειακό και κέντρο
ifaist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Sue_Sav είπε Μ' αρέσει η ανηφοριά, έχω και κάποιους φίλους σχετικά κοντά. Δυτικά θα πρέπει να πηγαίνω γενικώς οπότε προτιμώ να μην είμαι πιο πέρα από τον Αγ. Παύλο πχ. Το μπάτζετ δεν είναι τεραστιο, έχω βάλει ψυχολογικό ταβάνι τα 400-420. Να κοιταξεις και Συκιες.(γειτονικος δημος) Πολυ κοντα απο εκει που εισαι αλλα δεν εχει πολλα σπιτια. Ψαξε κοντα στην Επταπυργίου ειναι πιο καλη περιοχη. Απο αυτα που ειπωθηκαν δεν θα προτιμουσα Μετεωρα. Νεαπολη ισως, αν εβρισκα καλη ευκαιρια και πανω απο Ανδρεου Παπαδρεου.. Οι υπολοιπες περιοχες ειναι μακρια απο τους γνωστους φιλους σου και απο το κεντρο... 420€ its OK. Δεν ξερω τα γουστα σου, αλλα θα προτιμουσα καμια οικοδομη με πυλωτη. Μονοκατοικια δυσκολα θα την ζεστανεις, εχει υγρασια η θεσσαλονικη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα