Προς το περιεχόμενο

No signal on screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.  Εχω ενα πρόβλημα με το πσ . Δεν μου δινει σημα στην οθόνη. Καποιες φορες ανοίγει αλλα μετα απο λιγο κλείνει παλι. 

Εχω δοκιμάσει να αλλάξω display port.  οθόνη. καθάρισα τα βύσματα ολο το πσ μηπως φταίει η σκόνη καθάρισα τις ραμ τους αλλαξα θεση και τπτ. 

Τα χαρακτηριστικά του ειναι :

Amd ryzen 5800 x 

Gigabyte radeon rx vega 56 oc 

Msi b450 max 

Ram g skill 2 x 8 

Adata XPG Gammix S11 Pro SSD 512GB M.2 NVMe

Μπορω να τα γραψω και πιο αναλυτικά αν χρειαστει. 

Επεξ/σία από Epicos
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δούλευε το pc και τώρα όχι;

Είναι νέο build;

To τροφοδοτικό ποιο είναι;

Η μητρική έχει πάρει update σε bios για να δεχτεί τον 5800x;

Δουλευε  κανονικα. Το εχω 1.5 χρονο περιπου. Μονο ο επεξεργαστής ειναι καινουριος. Του εχω περασει τα bios και δουλευε κανονικα . Το τροφοδοτικό ειναι enigma 750  

Δημοσ.

Έχει δουλέψει το pc με τον 5800x επάνω του ή τώρα μπήκε ο επεξεργαστής και δεν δουλεύει;

Αν δούλευε με τον 5800x τότε πας για βασικό troubleshooting.

Δοκιμάζεις με 1 μνήμη, σε διαφορετικά σλοτ, δοκιμάζεις άλλη κάρτα γραφικών και άλλο τροφοδοτικό.

Αν δεν δούλευε με τον 5800x με τον 5800x το ένα σενάριο είναι να μην έχει την κατάλληλη version bios ή να μη σου έχει κουμπώσει καλά(;)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Έχει δουλέψει το pc με τον 5800x επάνω του ή τώρα μπήκε ο επεξεργαστής και δεν δουλεύει;

Αν δούλευε με τον 5800x τότε πας για βασικό troubleshooting.

Δοκιμάζεις με 1 μνήμη, σε διαφορετικά σλοτ, δοκιμάζεις άλλη κάρτα γραφικών και άλλο τροφοδοτικό.

Αν δεν δούλευε με τον 5800x με τον 5800x το ένα σενάριο είναι να μην έχει την κατάλληλη version bios ή να μη σου έχει κουμπώσει καλά(;)

2 βδομαδες τον εχω και δουλευε κολπε. Τωρα που δοκίμασα να περασω τα bios  παλι μου το εκανε και μεσα στo προγράμμα του bios 

Δημοσ.

Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο σύμπτωμα όταν κάρτα γραφικών υπερθερμαίνεται.
Πρώτα όμως, δοκίμασε άλλο μόνιτορ γιατί το ίδιο κάνει και όταν το τροφοδοτικό του έχει φουσκωμένους πυκνωτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...