BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Για να συνεχίσει άλλα 5-6 χρόνια έτσι, να δούμε τι θα γίνει όμως, να αρχίσουν να αλλάζουν χέρια τα συμβόλαια. Θα δειξει ,δεν μου φενεται παραξενο και οι Raptor Lake να πατανε παλι τους Ryzen. Πλεον το θεμα δεν ειναι μονο οικονομικο,φαγανε πολυ κραξιμο τα τελευταια 2-3 χρονια. Επισης θελω πολυ να δω την αξιοπιστια της AMD. Mην ξεχναμε οτι ακομα και οι πρωτοι Ryzen τωρα σιγα σιγα κλεινουν 3ετια και βγαινουν εκτος εγγυησης. Για φαντασου να εχουν μεσω ορο ζωης 4-5 χρονια οταν Intel 20ετιας τα πουλανε με εγγυηση καλης λειτουργιας (refurbished). Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από BlurayMoviesGreece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 9 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Για φαντασου να εχουν μεσω ορο ζωης 4-5 χρονια οταν Intel 20ετιας τα πουλανε με εγγυηση καλης λειτουργιας Για φαντάσου να πέσει ένας μετεωρίτης στα HQ της Intel και σκοτώσει τους πάντες. 😛 Εντάξει, δεν είναι εταιρεία που έσκασε ξαφνικά το 2017 από το πουθενά λες κι είναι κινεζιά.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Για φαντάσου να πέσεις ένα μετεωρίτης στα HQ της Intel και σκοτώσει τους πάντες. 😛 Εντάξει, δεν είναι εταιρεία που έσκασε ξαφνικά το 2017 από το πουθενά λες κι είναι κινεζιά. Επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι γενιες απο 8086 εως και τωρα ξερω πολυ καλα τι λεω. Στο παρελθον ειχε απειρες φολες και προβληματα οποτε με την ιδια λογικη δεν γινεται να τα εκανε ολα τελεια μονο το 2017 και 20 χρονια να ηταν κινεζια. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από BlurayMoviesGreece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Επειδη εχω περασει απο τα χερια μου ολα οι γενιες απο 8086 εως και τωρα ξερω πολυ καλα τι λεω. Στο παρελθον ειχε απειρες φολες και προβληματα οποτε με την ιδια λογικη δεν γινεται να τα εκανε ολα τελεια μονο το 2017. Δεν είπα κάπου ότι τα έκανε όλα τέλεια, αλλά από που κι ως που βγήκαν υποψίες ότι μπορεί να έχει συγκεκριμένα τέτοιο θέμα? Wishful thinking?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν είπα κάπου ότι τα έκανε όλα τέλεια, αλλά από που κι ως που βγήκαν υποψίες ότι μπορεί να έχει συγκεκριμένα τέτοιο θέμα? Wishful thinking? Mεχρι να σου χαλασει κατι εχει 50% πιθανοτητες να χαλασει και 50% να μη χαλασει Aν ανατρεξεις λοιπον στο παρελθον και δεις προιοντα και διαρκεια ζωης των 2 εταιριων απο εκει προκυπτει και η αξιοπιστια που εχω μονο στη μια απο τις 2 εταιριες. Αν παλι ριξεις μια ματια στα refurbished δεν θα δεις κανενα AMD ενω κατι dual core 775 κανουν παρελαση με εγγυησουλα. Τωρα πχ γραφω απο εναν 3770 που δουλευει 24/7 σε full load απο το 2012. Και βλεπω ταινια σε ενα dual core 2,4 του 2006. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από BlurayMoviesGreece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στατιστικό δείγμα από τα Lidl όμως, με ό,τι να 'ναι συμπεράσματα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Στατιστικό δείγμα από τα Lidl όμως, με ό,τι να 'ναι συμπεράσματα. Mου εκανες καλη πασα. Αν αγοραζεις μια Κετσαπ απο το Σκλαβενιτη και εισαι ευχαριστημενος εδω και 30 χρονια θα αγοραζες μια κετσαπ απο τα Lidl για να γλιτωσεις 10 λεπτα ή γιατι λέει οτι εχει 10ml παραπανω στη συσκευασια; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από BlurayMoviesGreece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, BlurayMoviesGreece said: Mου εκανες καλη πασα. Αν αγοραζεις μια Κετσαπ απο το Σκλαβενιτη και εισαι ευχαριστημενος εδω και 30 χρονια θα αγοραζες μια κετσαπ απο τα Lidl για να γλιτωσεις 10 λεπτα; Δεν ξέρω, αν βγω έξω για να πάω SM, έχω 50% πιθανότητα να πεθάνω και 50% να ζήσω.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν ξέρω, αν βγω έξω για να πάω SM, έχω 50% πιθανότητα να πεθάνω και 50% να ζήσω. Aρα εσυ θα κατσεις μεσα και θα τρως κετσαπ απο τα Lidl και θα πανηγυριζεις οτι κερδισε κομματι της αγορας ενω εγω θα παραμεινω σε αυτο που εκανα εδω και 30 χρονια χωρις κανενα προβλημα και χωρις πειραματα με κετσαπ που στο παρελθον πηγαιναν απο γαστρεντεριτιδα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από BlurayMoviesGreece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δεν θα πάω καν στα Lidl, 50% θανάτου όταν βγω από το σπίτι είναι αρκετά υψηλή.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Δεν θα πάω καν στα Lidl, 50% θανάτου όταν βγω από το σπίτι είναι αρκετά υψηλή. Αυτο που εχει σημασια ειναι σε ποιο δρομο θα περπατησεις. Αν στο δρομο που πας να περπατησεις πεθαιναν τα περασμενα χρονια χιλιαδες ναι ουτε εγω θα εβγαινα γιατι πριν 3 χρονια εστρωσαν πισα. Θα προτιμησω ενα δρομο ασφαλη χωρις ατυχηματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Όποιος νύχτα περπατεί...
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν ξέρω, αν βγω έξω για να πάω SM, έχω 50% πιθανότητα να πεθάνω και 50% να ζήσω. Aν κοιτάξεις την τσέπη σου υπάρχουν 50% πιθανότητες να έχεις 1 δις € και 50% πιθανότητες να μην έχεις 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Mεχρι να σου χαλασει κατι εχει 50% πιθανοτητες να χαλασει και 50% να μη χαλασει To ψόφησες. Μπερδεύεις τα probabilities με τα possibilities Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Herald 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Herald είπε Aν κοιτάξεις την τσέπη σου υπάρχουν 50% πιθανότητες να έχεις 1 δις € και 50% πιθανότητες να μην έχεις To ψόφησες. Μπερδεύεις τα probabilities με τα possibilities Eγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν αγοραζω κατι και δεν εχει παρουσιασει ποτε ελαττωμα ουτε εχει χαλασει "νωρις" το εμπιστευομαι περισσοτερο απο ενα αλλο που στο παρελθον ηταν ελατωματικο και αλλαξε συσκευασια τα τελευταια 3 χρονια. Μπορει και τα 2 να βγουν οντως καλα,μπορει το 1 να κρατησει 5-10 χρονια παραπανω,μπορει 1002 αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα μπω στη διαδικασια να κανω πειραματα εφοσον αυτο που αγοραζα τοσα χρονια ηταν πολυ πιο αξιοπιστο απο οτιδηποτε αλλο. Εκτος αν μου δωσει πχ 10 χρονια εγγυηση εκει μπορει να το σκεφτω. Τωρα για αυτους που αλλαζουν cpu καθε 1-2 χρονια και πουλανε το προηγουμενο klain main ας παρουν οτι θελουν εφοσον θα εχουν παντα εγγυηση 3 χρονια. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από BlurayMoviesGreece
Aten-Ra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αυτό που έβαλες είναι Use base και όχι πωλήσεις, https://www.statista.com/statistics/735904/worldwide-x86-intel-amd-market-share/ Supplementary notes - The market share is made up of thousands of test benchmark results. - This graph counts the baselines submitted during these time period and therefore is representative of CPUs in use rather than CPUs purchased. και πριν μίλησες για 5% ολικό market share και όχι για τζίρους. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Aten-Ra 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα