Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα , Πριν ενα μηνα περιπου αποφασισα να διαγραψω εναν παλιο λογαριασμο μου στο Instagram.Καθως η διαδικασια εγινε κανονικα και μ εδωσαν ημερομηνιας οριστικης διαγραφης , μετα απο δυο βδομαδες συνδεθικα για να δω αν η διαγραφη προχωραει κανονικα.Αντι για αυτο ειδα πως ο λογαριασμος διαγραφηκε επειδη παραβιαζα τους ορους χρησης.Ξερει κανεις τι μπορει να συνεβη?Δεν χρησιμοποιησα τον λογαριασμο επειτα απο την διαγραφη και αναρωτιεμαι αν στο διαστημα αυτο των δυο εβδομαδων καποιος χακαρε τον λογαριασμο μου και εκανε παρανομες ενεργειες και για αυτο ο λογαριασμο εκλεισε για παραβιαση ορων χρησης.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συνεβη?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δεν με πειραζει οτι διαγραφηκε ,απλως θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει παθει κατι παρομοιο.Το μονο που φοβαμαι ειναι να με εχουν χακαρει επειδη ο λογαριασμος ειχε περιεχομενο μου και μηνυματα και τα λοιπα .
thiva7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μου θυμίζει κατάσταση από σχέσης. Όχι δεν με χώρισες εσύ.... Εγω σε χώρισα. Δηλαδή ενώ ζήτησες να διαγραφεί ο λογαριασμός μετά σου έδειξε ότι στο κλείνουν εκείνοι? 😅
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ακριβως.Και εγω δεν το καταλαβαινω .Εντωμεταξυ χρησιμοποιουσα δυσκολο κωδικο και προσεχα μου κανει εντυπωση καποιος να με χακαρε...αλλα μονο αυτο μπορω να σκεφτω
DrKo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ή, ο support associate του Instagram να επέλεξε αυτό τον τρόπο για να σου κλείσει τον λογαριασμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα