nikpro4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα , Γνωριζει κανενας ποια πληκτρολογια ειναι καλα για typing ,οχι για gaming .Να εχει switches που να μην κανεις ευκολα λαθος πληκτρολογηση.Ποια switces προτεινεται cherry blue?
anestis_top Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου. Έχοντας δουλέψει για χρόνια Outemu Blue και Outemu Red (ουσιαστικά είναι κλώνοι των Cherry MX) θα σου πως πως προσωπικά προτιμώ τους RED. Αλλά εγώ κυρίως τον δουλεύω περισσότερο σε Gaming παρά σε δακτυλογράφηση και θέλω πληκτρολόγιο γραμμικό, ευκολότερο στο πάτημα και αθόρυβο σχετικά. Οι Blue από την άλλη, σχεδιάστηκαν κυρίως για τον σκοπό που θες. Για δακτυλογράφηση, με clicky αίσθηση και μεγαλύτερο force (γύρο στα 60g) για να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο. Βολεύει η clicky αίσθηση για να ξέρεις πότε πατήθηκε όντως ένα πλήκτρο και έτσι κάνεις λιγότερα λάθη. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου όμως είναι η αρκετή φασαρία που κάνουν οι μπλε. Αν δεν σε ενοχλεί εσένα και δεν έχεις κι άλλους στον χώρο να τους ζαλίζεις με την φασαρία που θα κάνεις τότε επέλεξε blue. Αν όμως χρειάζεσαι την Clicky αίσθηση αλλά δεν θα ήθελες τόση φασαρία θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τους Brown. αρκετά πιο αθόρυβοι και έχουν την clicky αίσθηση των Blue.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα