Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Δεν ξέρω αν κάνεις χιούμορ αλλά δεν γίνεσαι εγκληματίας από ένα παιχνίδι. Πιο παλιά δηλαδή που παίζαμε κλέφτες και αστυνόμοι και όλοι θέλαμε να είμαστε κλέφτες; Όταν λέω πιο παλιά αναφέρομαι στις πολύ αρχές '80...... Δεν γίναμε νομίζω όλοι κλέφτες. Για άλλους λόγους ανεβαίνει η εγκληματικότητα.

Εγώ είχα γίνει κλέφτης (έκλεβα το βάζο με την σπιτική μαρμελάδα σύκο... την κατασπάραζα....) 

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Rosbou είπε

gta.jpg

Ενω στην πραγματικότητα αν κάποιος πυροβολούσε διπλα σου,  δεν θα γινοσουν Κεντέρης; 

Επίσης δεν εχει υπερήλικες αν θυμαμαι σωστα το GTA.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εννοείται! 

Ευτυχώς ηρέμησαν αυτοί που έπαιζαν Carmageddon και πλέον βγαίνουμε άνετα στο δρόμο χωρίς να μας κυνηγούν αυτοκίνητα! 

Νομίζεις... Στη γειτονιά μου κάτι ξέρουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν κυκλοφορούν πλέον... Το λιώναμε όλοι μικροί...

• Like 1
Δημοσ.

Στις πωλήσεις μετράνε και τα εκατομμύρια που το πήραν τζαμπέ απο το EPIC σαν καραντινιάτικο δωρακι?

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά,βγάλατε το καλύτερο game στην ιστορία,το καταλάβαμε,το τερματίσαμε δύο φορές,κάναμε χαβαλέ στο online αλλά δεν πάει άλλο.

Για δύο πράγματα θα περιμένουμε σε όλη μας τη ζωή.

Να έρθει το GTA VI kαι να τελιώσει το One Piece.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Argonaute είπε

Στις πωλήσεις μετράνε και τα εκατομμύρια που το πήραν τζαμπέ απο το EPIC σαν καραντινιάτικο δωρακι?

Το παιχνιδι βγηκε το 2013 και ειχε κανει ρεκορ πωλησεων. Το οτι αρκετοι το πηραν χωρις κοστος απο το Epic Store δε σημαινει πως η Take-Two δεν πηρε αρκετα χρηματα απο την Epic για να συμφωνησει.

Επεξ/σία από asmilon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

Ενω στην πραγματικότητα αν κάποιος πυροβολούσε διπλα σου,  δεν θα γινοσουν Κεντέρης; 

Επίσης δεν εχει υπερήλικες αν θυμαμαι σωστα το GTA.

Κάποιος μάλλον δεν έχει παίξει GTA: San Andreas 😄

Δημοσ.
6 ώρες πριν, neo80 είπε

ωραία παιχνίδια εκπαιδέυσαι στο πως να κλέβεις, να σκοτώνεις κτλ.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ανεβαίνει η εγκληματικότητα 🤬

btw το είχα παίξει όταν ήμουν έφηβος και δεν το βρήκα καθόλου διασκεδαστικό. :P

Νομίζω η εκπαίδευση από το GTA για μελλοντικούς εγκληματίες είχε ξεκινήσει από την Β' ή την Γ' σταυροφορία, δε θυμάμαι ακριβώς.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Κάποιος μάλλον δεν έχει παίξει GTA: San Andreas 😄

Πολυ πρόσφατα εχω τα 4 & 5 που τα εχω τερματίσει δις έκαστο. 
Η αληθεια είναι πως το SA πανε πολλα χρονια που το επαιξα και μαλιστα οχι για πολύ.

Εχει παπουληδες με μπαστουνακια; Άντε! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αδερφε μαυτο το σκεπτικο του αν παιζω gta θα γινω δολοφονος, εμεις που παιζαμε ασταματητα pro επρεπε να ειμαστaν ηδη στην superleague αλλα τελικα ...μας εφαγε το τεννις 😁😁

οσον αφορα τα games ολοι κονομανε...πως τα καταφερνουν οι μπαγασιδες με ενα ιδιο παιχνιδι για 10 χρονια σερι να κονομανε ... μονο ο θεος τον πιξελ ξερει

Επεξ/σία από SONIRAM
Δημοσ.

Γιατί κάποιος να πληρώσει λεφτά για κάρτες στο Online οταν με 1 Cayo Perico heist βγάζεις σε 45' από 850κ ως 1,5εκ; 
Λεπτό δεν τους έχω δώσει και έχω σχεδόν τα πάντα και 12εκ στην άκρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...