andreas1gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Δεν ξέρω αν κάνεις χιούμορ αλλά δεν γίνεσαι εγκληματίας από ένα παιχνίδι. Πιο παλιά δηλαδή που παίζαμε κλέφτες και αστυνόμοι και όλοι θέλαμε να είμαστε κλέφτες; Όταν λέω πιο παλιά αναφέρομαι στις πολύ αρχές '80...... Δεν γίναμε νομίζω όλοι κλέφτες. Για άλλους λόγους ανεβαίνει η εγκληματικότητα. Εγώ είχα γίνει κλέφτης (έκλεβα το βάζο με την σπιτική μαρμελάδα σύκο... την κατασπάραζα....) 2
Twisted_Metal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Rosbou είπε Ενω στην πραγματικότητα αν κάποιος πυροβολούσε διπλα σου, δεν θα γινοσουν Κεντέρης; Επίσης δεν εχει υπερήλικες αν θυμαμαι σωστα το GTA.
chrisde Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, NickTG είπε Εννοείται! Ευτυχώς ηρέμησαν αυτοί που έπαιζαν Carmageddon και πλέον βγαίνουμε άνετα στο δρόμο χωρίς να μας κυνηγούν αυτοκίνητα! Νομίζεις... Στη γειτονιά μου κάτι ξέρουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν κυκλοφορούν πλέον... Το λιώναμε όλοι μικροί... 1
Argonaute Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις πωλήσεις μετράνε και τα εκατομμύρια που το πήραν τζαμπέ απο το EPIC σαν καραντινιάτικο δωρακι?
makis269 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 το έχω λιώσει στο ps3 ,ps4 και στο pc . αγαπημένο game. 1
Dr_73 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Εντάξει μπροστά στα χρόνια που κράτησε το diablo II , φρέσκο είναι ...
MDefender Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Εντάξει ρε παιδιά,βγάλατε το καλύτερο game στην ιστορία,το καταλάβαμε,το τερματίσαμε δύο φορές,κάναμε χαβαλέ στο online αλλά δεν πάει άλλο. Για δύο πράγματα θα περιμένουμε σε όλη μας τη ζωή. Να έρθει το GTA VI kαι να τελιώσει το One Piece.
asmilon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Argonaute είπε Στις πωλήσεις μετράνε και τα εκατομμύρια που το πήραν τζαμπέ απο το EPIC σαν καραντινιάτικο δωρακι? Το παιχνιδι βγηκε το 2013 και ειχε κανει ρεκορ πωλησεων. Το οτι αρκετοι το πηραν χωρις κοστος απο το Epic Store δε σημαινει πως η Take-Two δεν πηρε αρκετα χρηματα απο την Epic για να συμφωνησει. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από asmilon
GamingMaster424 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε Ενω στην πραγματικότητα αν κάποιος πυροβολούσε διπλα σου, δεν θα γινοσουν Κεντέρης; Επίσης δεν εχει υπερήλικες αν θυμαμαι σωστα το GTA. Κάποιος μάλλον δεν έχει παίξει GTA: San Andreas 😄
ChimairaX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, neo80 είπε ωραία παιχνίδια εκπαιδέυσαι στο πως να κλέβεις, να σκοτώνεις κτλ. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ανεβαίνει η εγκληματικότητα 🤬 btw το είχα παίξει όταν ήμουν έφηβος και δεν το βρήκα καθόλου διασκεδαστικό. Νομίζω η εκπαίδευση από το GTA για μελλοντικούς εγκληματίες είχε ξεκινήσει από την Β' ή την Γ' σταυροφορία, δε θυμάμαι ακριβώς.
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Η ΡΟΚΣΤΑΡ ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΚΙΝΓΚ ΤΟ GTA 5. Φωνάζουν οσοι εχουν αγορασει το GTA 5 σε 3 κονσολες και πληρωνουν τα κερατά τους σε καρτες με λεφτα 1 1
Twisted_Metal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Κάποιος μάλλον δεν έχει παίξει GTA: San Andreas 😄 Πολυ πρόσφατα εχω τα 4 & 5 που τα εχω τερματίσει δις έκαστο. Η αληθεια είναι πως το SA πανε πολλα χρονια που το επαιξα και μαλιστα οχι για πολύ. Εχει παπουληδες με μπαστουνακια; Άντε!
SONIRAM Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) αδερφε μαυτο το σκεπτικο του αν παιζω gta θα γινω δολοφονος, εμεις που παιζαμε ασταματητα pro επρεπε να ειμαστaν ηδη στην superleague αλλα τελικα ...μας εφαγε το τεννις 😁😁 οσον αφορα τα games ολοι κονομανε...πως τα καταφερνουν οι μπαγασιδες με ενα ιδιο παιχνιδι για 10 χρονια σερι να κονομανε ... μονο ο θεος τον πιξελ ξερει Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από SONIRAM
comfuzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Γιατί κάποιος να πληρώσει λεφτά για κάρτες στο Online οταν με 1 Cayo Perico heist βγάζεις σε 45' από 850κ ως 1,5εκ; Λεπτό δεν τους έχω δώσει και έχω σχεδόν τα πάντα και 12εκ στην άκρη
neo80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 ρωτήστε έναν ψυχολόγο να σας πει πως επηρεάζουν αυτά τα παιχνίδια την ψυχολογία ενός παιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα