Προς το περιεχόμενο

Χαλαρή δουλειά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, leontas3 είπε

Επαγγελματίας trader.

coinbase pro ->solana ή avax -> profit

Πολύς κόσμος έχει παρατήσει τη δουλειά του και ζει από αυτό. Το μυστικό είναι να αγοράζεις πάντα στο support και να πουλάς στο 1ο ή 2ο resistance. 9 στα 10 trades θα είσαι κερδισμένος

Αυτή είναι μια επιλογή out of the box

Διδαξε μας μπαλιτσα μαστερ.Απο τη παραλια παντα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 23/11/2021 στις 11:22 ΠΜ, leontas3 είπε

Επαγγελματίας trader.

coinbase pro ->solana ή avax -> profit

Πολύς κόσμος έχει παρατήσει τη δουλειά του και ζει από αυτό. Το μυστικό είναι να αγοράζεις πάντα στο support και να πουλάς στο 1ο ή 2ο resistance. 9 στα 10 trades θα είσαι κερδισμένος

Αυτή είναι μια επιλογή out of the box

Αυτο κανω εδω και καιρο...σιγουρα αργα σταθερα ανοδικα εισοδηματα....

επομενος στοχος για  κερδος  τα  17,000 για γ 4μηνο  21...ηδη στα 12600 στις 2 11 21

9 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Αυτο κανω εδω και καιρο...σιγουρα αργα σταθερα ανοδικα εισοδηματα....

επομενος στοχος για  κερδος  τα  17,000 για γ 4μηνο  21...ηδη στα 12600 στις 2 11 21

Τί γλώσσα μιλάτε? 😀 Μια ανάλυση please...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 5/11/2021 στις 3:34 ΠΜ, Alexandros747 είπε

Θέλω ένα ποιο ανθρώπινο μεροκάματο

Λες ότι έχεις δουλέψει ως υπάλληλος, πωλητής κλπ. Είσαι άνεργος και χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές. Αν μπορούν να σε βοηθήσουν γονείς ή αν έχεις στην άκρη ένα ποσό γύρω στις 10κ θα μπορούσες να ανοίξεις ένα μαγαζί δικό σου. Έτσι θα ήταν πιο χαλαρά αφού δεν θα είχες κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, που τόσο σε ενοχλεί απ' όσο κατάλαβα. Εφόσον έχεις βλέψεις για ένα μισθό 300-400Ε, νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις. Βρες ένα αντικείμενο εύκολο που θα το ήθελες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, 1comment είπε

10κ θα μπορούσες να ανοίξεις ένα μαγαζί δικό σου

Τι μαγαζί ανοίγεις με τέτοιο ποσό?

Επεξ/σία από pi314
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες δουλειες που εχουν καθισιο ειναι φυλακας, σεκιουριτυ, οδηγος (κατα προτιμηση εξω απο την πολη με λιγοτερη κινηση και φαναρια), οι περισσοτερες δουλειες γραφειου, κλπ

Παραδοξως, υπαρχουν καποιες δουλειες που φαινομενικα ειναι δυσκολες, αλλα στην ουσια κανεις κατι απλο, πολλες φορες καθιστος. Πχ εχω δουλεψει σε εργοστασιο πολυ παλια σε διαφορα ποστα. Απο ποστα που πηγαινες 8 ωρες γκαζωτος ασταματητα εως ποστα που απλα καθοσουν μπροστα σε ενα μηχανημα και ελεγχες, η πατουσες κανα δυο κουμπια καθε 5 λεπτα, κλπ. Ητανε και λιγο θεμα τυχης που θα σε εβαζαν να δουλεψεις. 

Εγω θα σου προτεινα να ψαχτεις γενικα μεχρι να βρεις κατι που θα σου αρεσει.

Το κακο ειναι πως αφησες τον εαυτο σου ολα αυτα τα χρονια σε μια πορεια που πλεον σε κατατασσει τους ανειδικευτους, με ο,τι αυτο συνεπαγεται στις επιλογες που εχεις στην αγορα εργασιας. Το καλυτερο ειναι να δωσεςι μια ειδικοτητα στον εαυτο σου, εστω και τωρα στα 31 σου. Εχεις ακομα 30+ χρονια εργασιακο βιο μπροστα σου.

Επεξ/σία από archer100

Στις 7/11/2021 στις 3:18 ΠΜ, Alexandros747 είπε

Για λόγους διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων δεν θέλω να πω,γιατί ήδη έχω εκθέσει πληροφορίες και κάποιος που με ξέρει αν γράψω τι έχω σπουδάσει θα καταλάβαινε άνετα ποιος είμαι...

Ηλικία,όνομα,εργασία,απόψεις,ε αν κολλήσω και τις σπουδές(που είναι ιδιαίτερο και σπάνιο επάγγελμα) σίγουρα αν το δει κανένας γνωστός μπορεί να με καταλάβει και δεν θέλω...

Θα μου πεις και τι έγινε,σιγά το πράγμα,όμως είναι φόρουμ και καλό θα ήταν να μένουμε ανώνυμοι(Αλλιώς θα έκανα αυτές τις συζητήσεις στο fb)

Ωστόσο ο κύριος λόγος που δεν το αναφέρω είναι γιατί παράτησα αυτό το επάγγελμα λόγο επειδή δεν μου άρεσε και θέλω να αποφύγω ερωτήσεις του τύπου"και γιατί το παράτησες κτλ..."

Αυτό το επάγγελμα/πτυχίο είναι σαν να μην το πήρα ποτέ...

Κορνίζα μόνο και αναμνήσεις

αν ειναι κατι ιδιαίτερο και σπάνιο σιγουρα θα εχει και την ανάλογη ζήτηση. επίσης τα ιδιαίτερα και σπανια δεν είναι τόσο σπανια όσο νομίζεις. δε σου άρεσε οπως το σπούδασες, εχεις σχεφτεί ποτέ όμως οτι μπορείς να το αξιοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο? επειδη είσαι 31 κι επειδη φανταζομαι έχεις υποχρεώσεις που δεν καλύπτονται με τα 400 ευρω το μήνα ψάξε να κανεις κάτι που να γουσταρεις. δεν εχεις καποιο ενδιαφέρον, καποιο ταλέντο, κάποιο χόμπι? κατι που με καποιο τρόπο θα σου δώσει και χρήματα?  κι αν δεν εχεις εχεις σκεφτεί να αλλαξεις επάγγελμα με σπουδές πανω σε κατι νέο? οχι απαραίτητα πανεπιστημιο αλλά και σε ενα ιεκ ή επαλ να μαθεις κάποιο τεχνικό επάγγελμα. επίσης σκεψου σε εταιρίες με τεχνικά εργα να πας σαν βοηθός χειριστή και μετα από λίγα χρόνια να εχεις την αδεια χειριστή μηχανήματος? ειδικά σε μερικά μηχανήματα που ειναι λιγο πιο πολύπλοκα καθως περιέχουν και ηλεκτρονικα συστήματα πρεπει να έχεις και την τεχνική γνώση αλλά και εξοικείωση με τις συγχρονες τεχνολογίες και δυσκολεύονται αρκετα να βρουν ατομα. (μην ψαχνεις σε αγγελίες για τετοιες θεσεις, πηγαινε σε εργοτάξια ή στα γραφεία εταιριων και δωσε βιογραφικό δηλωνοντας οτι ενδιαφέρεσαι να εργαστεις σαν βοηθός χειριστή). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...