Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Ποια πλευρά είναι η "χαζή" είναι το θέμα.

Η ζητηση φερνει την προσφορα αναγκαστικα.
Το θεμα ειναι οτι εχουμε χαζεψει,ειδικα μετα τις καραντινες παραγγελνουμε online οτι μ@λ@κι@ μας ερθει .

Μην τυχει και σηκωσουμε τον κωλο  μας να παμε ουτε ως το περιπτερο.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Η ζητηση φερνει την προσφορα αναγκαστικα.
Το θεμα ειναι οτι εχουμε χαζεψει,ειδικα μετα τις καραντινες παραγγελνουμε online οτι μ@λ@κι@ μας ερθει .

Μην τυχει και σηκωσουμε τον κωλο  μας να παμε ουτε ως το περιπτερο.

σε αυτό έχεις δίκιο. Ειδικά μετα την καραντίνα τα παπάκια κάνουν παρέλαση. πριν λίγες μέρες καθόμουν σε ένα μαγαζί πάνω στο δρόμο και μετρούσα πόσοι πακετάδες περνούσαν. κυριολεκτικά 2 στα 3 ήταν delivery

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

πριν λίγες μέρες καθόμουν σε ένα μαγαζί πάνω στο δρόμο και μετρούσα πόσοι πακετάδες περνούσαν

Το κανω χρονια αυτο,ειδικα απογευματακι μετραω ποσα μηχανακια περνουν που ειναι διανομεις.

Καπου το θεωρω ματαιο ολο αυτο.

Ανοιγει ο καθενας μαγαζι, καφε η ψησταρια φυσικα ,βαζει και 2 διανομεις,και παλευει με τα ψεμματα.

Τα πιο πολλα απο αυτα δυστυχως κανουν εναν κυκλο απο 1 εως 3 χρονια και μετα κλεινουν με χρεη,για να παρουν τη θεση τους αλλα ιδια μαγαζια.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το κανω χρονια αυτο,ειδικα απογευματακι μετραω ποσα μηχανακια περνουν που ειναι διανομεις.

Ανοιγει ο καθενας μαγαζι, καφε η ψησταρια φυσικα ,βαζει και 2 διανομεις,και παλευει με τα ψεμματα.

Τα πιο πολλα απο αυτα δυστυχως κανουν εναν κυκλο απο 1 εως 3 χρονια και μετα κλεινουν με χρεη,για να παρουν τη θεση τους αλλα ιδια μαγαζια.

Αυτό που λένε "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται".

Έχουν γίνει τόσες οι καφετέριες και τυροπιτάδικα, που πλέον ο ένας "σκοτώνει" τον άλλο, όπως το είπες, για να βγάλουν ένα μεροκάματο.

• Like 1
Δημοσ.

έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση.

Το θέμα είναι ότι απ όλες τις επιλογές, αυτό δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά. Όλη η ελλάδα είναι με ένα καφέ στο χέρι σαν τα πρεζάκια. Οπότε σου λέει ο άλλος, κάτι μπορεί να πιάσω, ας προσπαθήσω.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

αυτό δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά

Ισα ισα που δινει τις λιγοτερες,γιατι παει ο καθε ασχετος και ανοιγει μαγαζι.
Δεν κανουμε ολοι για μαγαζια παιδες,καποιοι πρεπει να ειμαστε και υπαλληλοι.

Οταν σε καθε γωνια ο καθε τελειωμενος ανοιγει και απο ενα καφε,επειδη "πουλαει",αυτοματως παιρνει ενα κομματι απο την πιττα. Αυτοματως καταδικαζει αλλα μαγαζια,που ηταν ανω του μετριου.
Anyway,ας μην ξεφυγουμε.

Το efood 2 βραδια εχει παθει blackout,απομακρυνοντας και αλλο τον κοσμο ΚΑΙ τα καταστηματα.

Εχθες που μιλησα με ιδιοκτητη ψησταριας,μου ειπε οτι θα αποχωρησει απο την πλατφορμα,καθως τον εχουν κρεμασει πολλες φορες με ελλειπη στολο και προβληματα στην πλατφορμα.

Ηρθε και το 7.50 και εδεσε το γλυκο.
Πιστευω οτι πολλοι θα σταματησουν τη συνεργασια τους με το delivery by efood,και δεν ξερω γενικοτερα τι θα γινει με την πλατφορμα.

Δημοσ.

Ειλικρινά παιδιά ποιος  χρησιμοποιεί πλέον το efood; Είναι πανάκριβο το ελάχιστο delivery στην υπηρεσία delivered by efood επίσης δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις η κάποιους πόντους η κάτι όπως το box που δίνει πόντους.  Το wolt που έδινε κουπόνια,  εγώ πάντως χρησιμοποιώ το rocket 🚀  πλέον έχει 0 ελάχιστη παραγγελία σκυ φέρνει ότι θες ακόμα και Ένα κουλούρι το πρωί και έχει και  free delivery και βάζει και εκπτώσεις σε κάποια καταστήματα-40 %

Δημοσ.

εγώ το παράτησα εδώ και πολύ καιρό από τότε που έμαθα το box. αυτοί δίνουν και πόντους με κάθε αγορά. Δε βρίσκω ούτε ένα λογο να παραμείνω στο efood. τα ίδια καταστήματα έχει στην περιοχή μου οπότε πάει...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Συγνωμη... αλλα 2 πιτες και 1 πατατες εχουν 6€ δηλαδή ποσα πρεπει να πάρει και να φάει κάποιος? Ας μην τρελλαθουμε κιόλας......

Προφανώς αυτά θα τα φας σε ένα γεύμα το βράδυ μάλλον, αλλά θες και κάτι το πρωί, θες το μεσημέρι, θα φτιάξεις κάτι μόνος σου. Γενικά αν δεν τα πας καλά οικονομικά θα κοιτάξεις να μαγειρέψεις μόνος σου, αντε να κάνεις την παραγγελία 2 φορές την βδομάδα, δεν βάζεις την ημέρα σου με 5 ευρώ από παραγγελίες. 

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Αυτά σχεδόν γίνονται από το 2010 περιπου. Έχω την αίσθηση ότι έχουνε σταματήσει, δεν είμαι σίγουρος, μιλαω πιο πολύ για την περιοχή μου. Μερικοί άνοιξαν αλλά έκλεισαν σχετικά σύντομα, 2 έτη Μαξ, κάποιοι ούτε έτος. Βέβαια, γνωρίζω και καφετέρια σε γνωστή οδό της περιοχής που είναι γεμάτο καφέ, κάνει μάπα καφέ, αλλά για κάποιον λόγο δεν λέει να κλείσει, περνάει τόσος κόσμος από εκεί που όλο και κάποιοι θα πάνε, εμείς που έχουμε δοκιμάσει χρόνια ξέρουμε τι παίζει από εκεί και πάμε μόνο στους καλούς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα εκτροχιάσω λίγο τη συζήτηση και θα αναφερθώ στο φαινόμενο που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα, στην αδυσώπητη λαχτάρα για καφέ. 

Τι γίνεται ρε παιδιά με τον καφέ; Παντού μαγαζιά για καφέ, δεκάδες μηχανάκια πηγαινοφέρνουν κάθε μέρα , πρωί- μεσημέρι - βράδυ καφέδες, συζητήσεις και αναλύσεις στις παρέες για καφέδες, ένα σκασμός ποικιλίες που θέλεις βδομάδες για να τις δοκιμάσεις όλες και όλοι με ένα καφέ στο χέρι . Νισάφι πια , πιείτε και λίγο νερό ρε παίδες.

Επεξ/σία από sugarfree
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθε σαβατοκυριακο μου βαρανε τα κουδουνια ....Γυναικεια χειραφετηση - ουτε καφε δε φτιαχνουν τους τον ανεβαζουν ετοιμο στον οροφο :P Ελυθη με μηχανη και εκπαιδευση πως να τη χρησιμοποιει 

Παλια τον εστελνε και πισω 3 φορες το φουκαρα το delivery γιατι ο καφες δεν ειχε κατι ... vegan ; :rolleyes:

E και γιαυτο ανεβασανε το οριο στην παραγγελια 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Παλια τον εστελνε και πισω 3 φορες το φουκαρα το delivery γιατι ο καφες δεν ειχε κατι ... vegan ; :rolleyes:

Αφρογαλο vegan .

Ας μην ξεφυγουμε αλλο απο το  efood ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Εδώ θα διαφωνήσω, γιατί έτσι ευνοείται το μονοπώλιο. Είναι σαν τους φούρνους στα χωριά, είτε ψημένο, είτε άψητο, από εκεί θα πάρεις το ψωμί. Αυτό είναι όταν κάθε μαγαζί έχει την περιοχή του.

Δεν ξέρω τι κάνουν στα χωριά αλλά στη πρωτεύουσα υπάρχουν κοντά σου χαλαρά 10-15 καφετέριες 5-10 σουβλατζίδικα 2-5 πιτσαρίες. Δεν στέκει να παραγγέλνει ο άλλος από Starbucks καφέ πχ από Χαλάνδρι για ντελιβερι νέα Φιλαδέλφεια όταν υπάρχουν πολύ καλύτερα καφέ στην ίδια τη περιοχή αλλά και σε γειτονικές.

Άσε που ο καφές όταν θα φτάσει στο πελάτη μόνο καφές δεν θα είναι..

Βρίσκει ο άλλος προσφορά στις 2 πίτσες μια επιπλέον δώρο παραγγέλνει 10 χιλιόμετρα μακριά τρώει φρυγανιά με τυρί στο τέλος.

Άσε που αν δεν ξέρεις που ποιος και πώς φτιάχνει τα φαγητά/καφέδες κτλπ καλύτερα να μη παραγγέλνεις. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες εστίασης και υγιεινής. Πχ έχω δει μαγαζί να παρασκευάζει το φαγητό δίπλα σε τουαλέτες σε υπόγειο και να πηγαίνει βίτσα...

Επεξ/σία από katanalwtis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, man22 είπε

Ειλικρινά παιδιά ποιος  χρησιμοποιεί πλέον το efood; Είναι πανάκριβο το ελάχιστο delivery στην υπηρεσία delivered by efood

Αυτο συζηταμε εδω μαν,keep up.

6 ώρες πριν, katanalwtis είπε

Δεν ξέρω τι κάνουν στα χωριά αλλά στη πρωτεύουσα

Στα "χωρια" δεν παιζει τοσο ντελιβερι.
Εκτος και αν χωρια εννοεις οτιδηποτε αλλο περαν απο Αθηνα και Θεσνικη.

Και στις κωμοπολεις παντως σε καθε γωνια παιζει καφετερια,και στην πλειοψηφια εχουν και ντελιβερι.

Ομοιως και οι ψησταριες.
Καλαματα ξερω και καφε και ψησταριες που δεν εχουν διανομη παντως,και τους σεβομαι.

Αν βρειτε μαγαζι που δεν εχει διανομη,φατε και πιειτε αφοβα,σιγουρα θα εχει ποιοτητα.

Επι του θεματος ( ελαχιστη χρεωση 7.50 ).

3 μερες τωρα τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ.

Ο κοσμος παραπονιεται στα μαγαζια για την ελαχιστη,η δουλεια φουλ πεσμενη,και το προσωπικο των μαγαζιων μιλαει με τα χειροτερα λογια για το efood.
Βρεθηκα σε 4 συζητησεις σημερα,αναμεσα σε διανομεις και προσωπικο,σε διαφορετικα μαγαζια,ολες για αυτο το θεμα.

Ενας μου δηλωσε χθες οτι θα βαλει παλι δικους τους διανομεις,με αλλον σημερα συζητησαμε και εννοηθηκε κατι αναλογο,χωρις ομως να μπορει να μιλησει επισημα,λογω θεσης.

Ολους τους επηρεαζει,ειτε το αντικειμενο ειναι σαντουιτς,ειτε πιτογυρο,ειτε γλυκο/παγωτο.

Δοκιμασα να κανω τη συνηθισμενη μου παραγγελια, παγωτο και γλυκο,και ηθελα 1.5 ευρω ακομα για την ελαχιστη.

Ακομα και οι πιτσαριες θα εχουν θεμα,καθως δεν πουλανε μονο πιτσα,αλλα και αλλα προιοντα που δε φτανουν το 6ευρω.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αυτο συζηταμε εδω μαν,keep up.

Στα "χωρια" δεν παιζει τοσο ντελιβερι.
Εκτος και αν χωρια εννοεις οτιδηποτε αλλο περαν απο Αθηνα και Θεσνικη.

Και στις κωμοπολεις παντως σε καθε γωνια παιζει καφετερια,και στην πλειοψηφια εχουν και ντελιβερι.

Ομοιως και οι ψησταριες.
Καλαματα ξερω και καφε και ψησταριες που δεν εχουν διανομη παντως,και τους σεβομαι.

Αν βρειτε μαγαζι που δεν εχει διανομη,φατε και πιειτε αφοβα,σιγουρα θα εχει ποιοτητα.

Επι του θεματος ( ελαχιστη χρεωση 7.50 ).

3 μερες τωρα τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ.

Ο κοσμος παραπονιεται στα μαγαζια για την ελαχιστη,η δουλεια φουλ πεσμενη,και το προσωπικο των μαγαζιων μιλαει με τα χειροτερα λογια για το efood.
Βρεθηκα σε 4 συζητησεις σημερα,αναμεσα σε διανομεις και προσωπικο,σε διαφορετικα μαγαζια,ολες για αυτο το θεμα.

Ενας μου δηλωσε χθες οτι θα βαλει παλι δικους τους διανομεις,με αλλον σημερα συζητησαμε και εννοηθηκε κατι αναλογο,χωρις ομως να μπορει να μιλησει επισημα,λογω θεσης.

Ολους τους επηρεαζει,ειτε το αντικειμενο ειναι σαντουιτς,ειτε πιτογυρο,ειτε γλυκο/παγωτο.

Δοκιμασα να κανω τη συνηθισμενη μου παραγγελια, παγωτο και γλυκο,και ηθελα 1.5 ευρω ακομα για την ελαχιστη.

Ακομα και οι πιτσαριες θα εχουν θεμα,καθως δεν πουλανε μονο πιτσα,αλλα και αλλα προιοντα που δε φτανουν το 6ευρω.

Τότε να κάνεις και εσύ το παρακάτω, γιατί όσο παραγγέλνεις και δίνεις μεροκάματο στους ντελιβεράδες, αυτοί σε θεωρούν μα...μπιπ....

makaronia-1.jpg

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...