fogeo933 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Αγόρασα το tp link ac1200 archer vr400 . Μου ανάβουν ολα τα λαμπάκια στη συσκευή κανονικά εκτος από αυτο του ίντερνετ ξερει κανεις γιατί? Είχα το ρουτερ του ΟΤΕ αλλα έβγαλε καηκε δεν αναβει καν. Εκανα αιτημα να μου δώσουν αλλο και ακόμα περιμένω έγκριση. Για αυτό επειδή δουλεύω από το σπιτι αγόρασα αυτο . Μέχρι στιγμής βολεύομαι με του γείτονα το ρουτερ - μόντεμ ( εχει το ίδιο και αυτος cosmote) 2 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Αγόρασα το tp link ac1200 archer vr400 . Μου ανάβουν ολα τα λαμπάκια στη συσκευή κανονικά εκτος από αυτο του ίντερνετ ξερει κανεις γιατί? Είχα το ρουτερ του ΟΤΕ αλλα καηκε δεν αναβει καν. Εκανα αιτημα να μου δώσουν αλλο και ακόμα περιμένω έγκριση. Για αυτό επειδή δουλεύω από το σπιτι αγόρασα αυτο . Μέχρι στιγμής βολεύομαι με του γείτονα το ρουτερ - μόντεμ ( εχει το ίδιο και αυτος cosmote)
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Τους κωδικούς συνδεσης της κοσμοτε τους έβαλες
fogeo933 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τους κωδικούς συνδεσης της κοσμοτε τους έβαλες Πως το βρίσκω αυτο
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Αν καηκε ο ρουτερ δεν μπορείς, πρεπει να μιλήσεις με την κοσμοτε
fogeo933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν καηκε ο ρουτερ δεν μπορείς, πρεπει να μιλήσεις με την κοσμοτε Δεν μπορω να καταλάβω γιατί καινουριο ρουτερ δεν μπορει να συνδεθει στο ίντερνετ
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Δεν μπορω να καταλάβω γιατί καινουριο ρουτερ δεν μπορει να συνδεθει στο ίντερνετ γιατί δεν έβαλες... 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τους κωδικούς συνδεσης της κοσμοτε... Τι άλλο να σου πούμε; Αν δούλευε το παλιό ρούτερ ίσως τους έβρισκες αλλά τώρα πρέπει να επικοινωνήσεις με cosmote και να τους παρακαλέσεις (και αν δεήσουν) να σου δώσουν τους κωδικούς για (να βρεις τον τρόπο) να τους βάλεις μόνος σου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καλωδιακό ίντερνετ όπως σε άλλες χώρες που απλά κουμπώνεις το καλώδιο στη συσκευή και έχεις ίντερνετ. Εδώ έχουμε σύνδεση με κωδικούς. Πάντως, και να σου δώσουν κωδικούς για ίντερνετ, μην περιμένεις να καταφέρεις να κουμπώσεις και τηλέφωνο. Αυτούς (τους voip) νομίζω δεν τους δίνουν σε καμία περίπτωση. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από micos000
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, micos000 είπε γιατί δεν έβαλες... Τι άλλο να σου πούμε; Αν δούλευε το παλιό ρούτερ ίσως τους έβρισκες αλλά τώρα πρέπει να επικοινωνήσεις με cosmote και να τους παρακαλέσεις (και αν δεήσουν) να σου δώσουν τους κωδικούς για (να βρεις τον τρόπο) να τους βάλεις μόνος σου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καλωδιακό ίντερνετ όπως σε άλλες χώρες που απλά κουμπώνεις το καλώδιο στη συσκευή και έχεις ίντερνετ. Εδώ έχουμε σύνδεση με κωδικούς. Πάντως, και να σου δώσουν κωδικούς για ίντερνετ, μην περιμένεις να καταφέρεις να κουμπώσεις και τηλέφωνο. Αυτούς (τους voip) νομίζω δεν τους δίνουν σε καμία περίπτωση. Η κοσμοτε δίνει και τους κωδικούς voip
fogeo933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, micos000 είπε γιατί δεν έβαλες... Τι άλλο να σου πούμε; Αν δούλευε το παλιό ρούτερ ίσως τους έβρισκες αλλά τώρα πρέπει να επικοινωνήσεις με cosmote και να τους παρακαλέσεις (και αν δεήσουν) να σου δώσουν τους κωδικούς για (να βρεις τον τρόπο) να τους βάλεις μόνος σου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καλωδιακό ίντερνετ όπως σε άλλες χώρες που απλά κουμπώνεις το καλώδιο στη συσκευή και έχεις ίντερνετ. Εδώ έχουμε σύνδεση με κωδικούς. Πάντως, και να σου δώσουν κωδικούς για ίντερνετ, μην περιμένεις να καταφέρεις να κουμπώσεις και τηλέφωνο. Αυτούς (τους voip) νομίζω δεν τους δίνουν σε καμία περίπτωση. Ρωτάω γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει. Για αυτό. Eνταξει παιδια μου εδωσε απο το 13788 τους κωδικους που χρειαζονται και τους περασα.. μπαινει κανονικα... δεν ηξερα τιποτα περι του θεματος, νομιζα θα βαλω το καλωδιο dsl και τελος... 1
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Voip; Σέταρες; Σου έδωσαν τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις για την τηλεφωνία;
fogeo933 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, micos000 είπε Voip; Σέταρες; Σου έδωσαν τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις για την τηλεφωνία; Αυτό που αγόρασα δεν εχει θύρα για τηλ ...μου το είπε ο ανθρωπος να μου δώσει αλλα ειπα οχι γιατί δεν χρησιμοποιώ καν σταθερο
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αν έχεις τους κωδικούς και τα στοιχεία θα μπορείς να τα περάσεις σε κάποια εφαρμογή voip στο κινητό σου και να έχεις το σταθερό μαζί σου. 1
Candela Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Στα modem/router που πουλάνε οι πάροχοι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέσεις τα καλώδια και θα ανάβουν όλα τα λαμπάκια και θα μπαίνει κανονικά στο internet χωρίς να κάνεις κάποια ρύθμιση?
Candela Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 5/11/2021 στις 12:57 ΠΜ, micos000 είπε γιατί δεν έβαλες... Τι άλλο να σου πούμε; Αν δούλευε το παλιό ρούτερ ίσως τους έβρισκες αλλά τώρα πρέπει να επικοινωνήσεις με cosmote και να τους παρακαλέσεις (και αν δεήσουν) να σου δώσουν τους κωδικούς για (να βρεις τον τρόπο) να τους βάλεις μόνος σου. Τους κωδικούς μέσω του Router του παρόχου πως τους βρίσκουμε για να μπορέσουμε να συνδέσουμε και να να ανάβει το λαμπάκι του internet σε ένα Modem/Router αγορασμένο από κατάστημα που δεν είναι του πάροχου?
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Για voip δεν τους βρίσκεις. Πρέπει να στους δώσει ο πάροχος. Για την σύνδεση στο internet συνήθως δε θέλει κωδικούς αλλά δεν δέχονται ευκολα οι πάροχοι να βάλεις άλλο modem/router και αν το δεχτούν θα πρέπει να το ρυθμίσεις μόνος σου. Γενικά, πρώτα μιλάς με την εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πουν αν γίνεται και πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα