Conan2046 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Για τα ελαστικά ούτως ή άλλως καλό είναι να έχουν σωστή πίεση, για το βάρος τώρα για να τλυτώσω 0,1 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα δεν θα το έκανα, με την ίδιο, όπως όταν ζεσταίνομαι ή κρυώνω θα ανάψω και τον κλιματισμό. Πάντως έχω κάνει κατά διαστήματα δοκιμές πόσο μπορώ να μειώσω την κατανάλωση και το πόσο απότομα πατάς το γκάζι, το φρένο, αλλάζεις έγκαιρα τις ταχύτητες επηρεάζει σημαντικά την κατανάλωση, ισχύει βέβαια ακόμα περισσότερο και για το πόσο μπορεί να αυξηθεί η κατανάλωση αν οδηγάς επιθετικά.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Conan2046 είπε Για τα ελαστικά ούτως ή άλλως καλό είναι να έχουν σωστή πίεση, για το βάρος τώρα για να τλυτώσω 0,1 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα δεν θα το έκανα, με την ίδιο, όπως όταν ζεσταίνομαι ή κρυώνω θα ανάψω και τον κλιματισμό. Πάντως έχω κάνει κατά διαστήματα δοκιμές πόσο μπορώ να μειώσω την κατανάλωση και το πόσο απότομα πατάς το γκάζι, το φρένο, αλλάζεις έγκαιρα τις ταχύτητες επηρεάζει σημαντικά την κατανάλωση, ισχύει βέβαια ακόμα περισσότερο και για το πόσο μπορεί να αυξηθεί η κατανάλωση αν οδηγάς επιθετικά. Αν εχεις αμάξι που σου δείχνει στιγμιαία κατανάλωση σε βοηθάει να έχεις απαλό πόδι.Αλλιώς πας με το σύστημα του αυγού.
Conan2046 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αν εχεις αμάξι που σου δείχνει στιγμιαία κατανάλωση σε βοηθάει να έχεις απαλό πόδι.Αλλιώς πας με το σύστημα του αυγού. Του αυγού ή του πως να ...σπάσεις τα νεύρα του πίσω οδηγού στο φανάρι περιμένοντας να επιταχύνεις ομαλά, ομαλά!!
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε Του αυγού ή του πως να ...σπάσεις τα νεύρα του πίσω οδηγού στο φανάρι περιμένοντας να επιταχύνεις ομαλά, ομαλά!! Κάτι θα σπάσεις.Το αυγό;Τα νεύρα του απο πίσω;
Conan2046 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Επίσης να προσθέσουμε τα ...διλλήματα που γεννιούνται, θα εξοικονομήσεις περισσότερη βενζίνη επιταχύνοντας ομαλά και σταματώντας στο επόμενο φανάρι ή μήπως σε συμφέρει να γκαζώσεις για να το προλάβεις πράσινο.
Macosj Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχει νόημα να μετράτε έτσι την κατανάλωση, ειδικά μέσα στην Αθήνα με αυτοκίνητο που είσαι πρώτη-Δευτέρα και σταματάς κάθε 10 μέτρα. Αν σου έκαψε τόσα στα 330 χιλιόμετρα μια χαρά είσαι, η μηχανή μου περισσότερα καίει από αυτό Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Macosj
Joshua21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Δεν έχει νόημα να μετράτε έτσι την κατανάλωση, ειδικά μέσα στην Αθήνα με αυτοκίνητο που είσαι πρώτη-Δευτέρα και σταματάς κάθε 10 μέτρα. Αν σου έκαψε τόσα στα 330 χιλιόμετρα μια χαρά είσαι, μηχανή μου περισσότερα καίει από αυτό Προφανώς δεν διάβασες όλα τα post: Στις 4/11/2021 στις 11:15 ΜΜ, Kaseri33 είπε Ξέχασα να αναφέρω ότι κινούμαι εκτός πόλης και οχι μέσα σε πόλη.Επίσης,δεν έχω κανει ακόμα σέρβις αλλα σκέφτομαι και το carbonoff ίσως βελτιώσει την κατανάλωση.
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 11:04 ΜΜ, Kaseri33 είπε Καλησπέρα σας,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,εχω hyundai atos 1000αρι 2000' μοντέλο και παρατηρώ σαν να καίει (να σημειώθει οτι δεν έχω πολλές γνώσεις) παραπάνω απο όσο θα έπρεπε,ας πουμε με τιμή βενζίνης 1,750 (ίσως και λίγο παραπάνω) έβαλα 40 ευρώ και μου έβγαλε 330 χιλιόμετρα δεν ξέρω πόσα λίτρα καίει αν /100χλμ αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν καίει έστω και λίγο παραπάνω και αν υπάρχει κάποια λύση. Υ.Γ ΄Όσους έχω ρωτήσει μου λένε οτι είναι καλά αλλοι οτι τσιμπάει για αυτο μπήκα στον κόπο να ρωτήσω και εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Αυτο απο μονο του τσιμαπει για χιλιαρακι! Δηλαδη για εντος τα 8λ τα εχεις στο τσεπακι! Τωρα για εθνικη και με νορμαλ ταχυτητες κατω απο 100χλμ αν σου φτανει ευκολα τα 6.5λ να το κοιταξεις.. Εγω που το ειχα οδηγησει ενα διαστημα φαινοταν οτι κατεβαζε και δεν τραβαγε οπως επρεπε.. Αντιπαραβολη με το picanto η μερα με τη νυχτα!
Kaseri33 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Αυτο απο μονο του τσιμαπει για χιλιαρακι! Δηλαδη για εντος τα 8λ τα εχεις στο τσεπακι! Τωρα για εθνικη και με νορμαλ ταχυτητες κατω απο 100χλμ αν σου φτανει ευκολα τα 6.5λ να το κοιταξεις.. Εγω που το ειχα οδηγησει ενα διαστημα φαινοταν οτι κατεβαζε και δεν τραβαγε οπως επρεπε.. Αντιπαραβολη με το picanto η μερα με τη νυχτα! Δεν ξέρω απλώς σκέφτομαι μετα το σέρβις αν θσ βελτιωθεί η κατανάλωση.
Bitbit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 δεν πρόσεξα αν γράφτηκε αλλά τώρα το πήρες; τα προηγούμενα χρόνια πόσο έκαιγε;
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Kaseri33 είπε Δεν ξέρω απλώς σκέφτομαι μετα το σέρβις αν θσ βελτιωθεί η κατανάλωση. Αμα ξερεις το αμαξι σου πως πρεπει κανονικα να τραβαει και δεν τραβαει το ιδιο τοτε θα δεις διαφορα απο το service! Αν σου καιει πολλα λαδια να βγαζεις να ελεγχεις τα μπουζι σου για καθαρισμο ή αλλαγη!
Kaseri33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, Bitbit είπε δεν πρόσεξα αν γράφτηκε αλλά τώρα το πήρες; τα προηγούμενα χρόνια πόσο έκαιγε; οχι το είχαν τα αδέρφια μου.Στην Αθήνα οταν ήταν έβγαζε 10-20 ευρώ την εβδομάδα.Τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα καλύτερα.
Nabuko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε έβγαζε 10-20 ευρώ την εβδομάδα. good wines
korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε Στην Αθήνα οταν ήταν έβγαζε 10-20 ευρώ την εβδομάδα σε δολάρια πόσο ? παίζει ρόλο γιαυτό 😁 η διαφορά ,με ακρίβεια φαίνεται την Μεγάλη εβδομάδα (για το 10-20€ κάλυψε η απάντηση παραπάνω) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από korakios
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Kaseri33 είπε οχι το είχαν τα αδέρφια μου.Στην Αθήνα οταν ήταν έβγαζε 10-20 ευρώ την εβδομάδα.Τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα καλύτερα. Καμία ελπίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα