Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

Προφανως επειδη κινειται εκτος πολης παει με "υψηλες" ταχυτητες και ετσι καιει αρκετα. Αυτα τα αυτοκινητα δεν ειναι για να βγαιμουν εκτος πολης. Θα σου καιει περισσοτερο και απο 1600 κυβικα.

Πως γίνεται να καίει οταν πηγαίνω 80-90 χιλιόμετρα σταθερά?

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή ποσο θα έπρεπε να καίει;Είναι 22 ετών αμάξι,αεροδυναμική περιπτέρου,ταλαιπωρημένο αφου καίει λάδια και με οδηγό κάποιον που δεν ξέρει να μετρήσει την κατανάλωση του.

Το carbonoff που το διάβασες και το κόλλησες στο ατος;

Κάνε του ένα καλό σερβις,μαθε αν με τσιμουχάκια βαλβίδων θα φτιάξει το κάψιμο λαδιού και θα δεις.

Καθαρίζει τον κινητήρα οπότε θεωρώ οτι ίσως και να χρειάζεται το carbonoff να επανέλθει λιγο το αμάξι.Οταν εννοείς καλο σέρβις τι εννοείς ας πούμε?

Μήπως έχει κανένα θέμα η αντλία βενζίνης γιατί οταν ανάβω το αμάξι σαν να ανεβάζει στροφές μόνο του .

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kaseri33 είπε

Καθαρίζει τον κινητήρα οπότε θεωρώ οτι ίσως και να χρειάζεται το carbonoff να επανέλθει λιγο το αμάξι.Οταν εννοείς καλο σέρβις τι εννοείς ας πούμε?

Μήπως έχει κανένα θέμα η αντλία βενζίνης γιατί οταν ανάβω το αμάξι σαν να ανεβάζει στροφές μόνο του .

Δηλαδή με 80-90 θα έκαιγε αέρα;;;;;;;;;;;;

Ασε τι διαβάζεις στο ιντερνετ ,δεν κάνουν όλα για όλους.Το carbonoff είναι για FSI κινητήρες.Τζάμπα λεφτά θα δώσεις.

Σερβις:μπουζι,φίλτρο αέρα,λαδάκια,φίλτρο βενζίνης αν έχει.

Ετσι πρεπει όταν το ανάβεις,να ανεβάζει στροφές.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Καθαρίζει τον κινητήρα οπότε θεωρώ οτι ίσως και να χρειάζεται το carbonoff να επανέλθει λιγο το αμάξι

πρώτα

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σερβις:μπουζι,φίλτρο αέρα,λαδάκια,φίλτρο βενζίνης αν έχει.

μετά (τζάμπα λεφτά για το συγκεκριμένο αμάξι) , καθαριστικό (αφού μειώσεις την κατανάλωση λαδιού)

άσε τα carbonoff

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Θα στο πω ευγενικά, απο΄τη μία δηλώνεις στο πρώτο μήνυμα πως δεν έχεις ιδέα από το άθλημα, από την άλλη κάνεις υποθέσεις για αντλία βενζίνης που θα πόνταρα πως δεν ξέρεις καν με τι μοιάζει ή που βρίσκεται. Ε δεν κολλάνε αυτά τα 2 μεταξύ τους, όπως σου είπαν κάνε τα προβλεπόμενα service/επισκευές και μέτρα σωστά την κατανάλωση. 

Επεξ/σία από konc
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kaseri33 είπε

Ναι συμφωνώ,αλλα αν υποθέσουμε οτι έχει κατανάλωση 7λίτρα/100 χιλιόμετρα και αλλάξω φίλτρο λαδιού,βενζίνης,.μπουζί και έναν καθαρισμό carbonoff,δεν θα βελτιωθεί σε ικανοποιητικό ποσοστό ?

Επίσης να πω και οτι περίπου κάθε 1000-1500χλμ συμπληρώνω λάδι γιατι καίει λάδια.

και να παει στα 6.8 θα σωθεις?

Αυτα που μετρανε πολυ στη καταναλωση ειναι το βαρος, το ποδι του οδηγου στο γκαζι, και ο αερας των ελαστικων

Αρχικα ξεφορτωσου ο,τι αχρηστη σαβουρα μπορει να κουβαλας καθε μερα στο αμαξι. πχ εργαλεια.

εγω ειχα βγαλει και ρεζερβα και γρυλο.

φουσκωσε τα λαστιχα σωστα, ισως και 1-2 Psi παραπανω

και οδηγα πιο χαλαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Γιατί είναι αμάξι παλιάς τεχνολογίας 21-22 ετών. Φυσιολογικά καίει. Δηλαδή πόσο θα ήθελες εσύ να καίει? με 40 ευρώ να κάνεις 1000 χιλιόμετρα ας πούμε?

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Γιατί είναι αμάξι παλιάς τεχνολογίας 21-22 ετών. Φυσιολογικά καίει. Δηλαδή πόσο θα ήθελες εσύ να καίει? με 40 ευρώ αν κάνεις 1000 χιλιόμετρα ας πούμε?

Όχι εννοείται,θα κάνω τα προβλεπόμενα service και θα το δώ,τώρα οσο αφορά το βάρος δεν νομίζω να έχω κάτι βαρύ.Απλώς ρώτησα για να ξέρω γιατι άλλοι μου λένε οτι καίει και άλλοι οτι είναι νορμάλ αυτό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

και να παει στα 6.8 θα σωθεις?

Αυτα που μετρανε πολυ στη καταναλωση ειναι το βαρος, το ποδι του οδηγου στο γκαζι, και ο αερας των ελαστικων

Αρχικα ξεφορτωσου ο,τι αχρηστη σαβουρα μπορει να κουβαλας καθε μερα στο αμαξι. πχ εργαλεια.

εγω ειχα βγαλει και ρεζερβα και γρυλο.

φουσκωσε τα λαστιχα σωστα, ισως και 1-2 Psi παραπανω

και οδηγα πιο χαλαρα.

ενώ εσύ σώθηκες που αφαίρεσες 25-30 κιλά 😛

το μόνο που πραγματικά μπορεί να παίξει ρόλο από τα παραπάνω είναι ο τρόπος οδήγησης, η μεταβολή του βάρους ή/και τις πίεσης των ελαστικών κατά 3-4% είναι αστειότητες 

Δημοσ.

Απλα νομιζεις οτι καιει περισσοτερο, επειδη ανεβηκε η τιμη της βενζινης. Και απο την στιγμη που ποτε δεν το κοιτουσες εως τωρα (αλλιως θα ηξερες ποσο καιει) δεν εχει καποιο νοημα να πεταξεις λεφτα σε αμφιβολες και παροδικες "λυσεις"

Ασε τα καρμπον οφ και κρατα τα λεφτα σου για την απαιτουμενη συντηρηση και οτι σου σκασει μελλοντικα, αφου λες οτι καιει λαδι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kaseri33 είπε

Όχι εννοείται,θα κάνω τα προβλεπόμενα service και θα το δώ,τώρα οσο αφορά το βάρος δεν νομίζω να έχω κάτι βαρύ.Απλώς ρώτησα για να ξέρω γιατι άλλοι μου λένε οτι καίει και άλλοι οτι είναι νορμάλ αυτό.

Εγώ πάλι από όσα γράφεις άλλο διαπίστωσα, πως το ότι καίει πολύ το θεωρείς δεδομένο, και αυτό που ρωτάς είναι κατά πόσο θα βοηθήσει το service μαζί με carbonoff.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Kaseri33 είπε

Εντάξει ηρεμήστε λίγο,απλα το είδα ως λύση αυτό δεν χρειάζεται να με φάτε.

απλά κατάλαβες πόσο ακραίο ακούγεται :)

ξέχασα να σου αναφέρω και το σημαντικό , στο σέρβις να τσεκάρεις θερμοστάτη γιατί αν είναι κολλημένος και γυρνά τα νερά συνέχεια αργεί το μοτερ να πιάσει θερμοκρασία, είναι κάτι φθηνό και απλό αλλά όπως και τα λάστιχα παίζει ρόλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, AristidisZ είπε

ενώ εσύ σώθηκες που αφαίρεσες 25-30 κιλά 😛

το μόνο που πραγματικά μπορεί να παίξει ρόλο από τα παραπάνω είναι ο τρόπος οδήγησης, η μεταβολή του βάρους ή/και τις πίεσης των ελαστικών κατά 3-4% είναι αστειότητες 

Φυσικα και σωθηκα, οταν το αμαξι ειναι 820 κιλα χωρις εμενα, τα 25-30 κιλα ειναι τεραστια διαφορα.

3% απο εδω 3% απο εκει, μαζευονται

σκεψου πως οι εταιριες ελαστικων κανουν εξελιξεις ελαστικων ωστε να εχουν μειωμενη ανισταση κυλισης και να γλιτωνεις 2% στην καταναλωση...

Επεξ/σία από Ntinaras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...