Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro 13 Mid 14 - Freeze Loading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ένα φιλαράκι  εχει να πρόβλημα με το Macbook του. Συγκεκριμένα την ώρα που το ανοίγει και βάζει τον κωδικό του φορτώνει η μπάρα και μόλις φτασει στο τέλος κολλάει εκεί. Το μονο που μπορεί να κάνει ειναι να μπει σας επισκέπτης στον safari.  Τι μπορεί να φταίει ?

Ευχαριστω.  

Δημοσ.
Στις 5/11/2021 στις 10:48 ΠΜ, onelonelystar είπε

πολλά μπορει να φταίνε.

δοκίμασε να κάνει εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία?

https://support.apple.com/el-gr/guide/mac-help/mh21245/mac

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα περίμενα να πάρω το λαπτοπ στα χέρια μου . Δοκίμασα να κανω εκκίνηση σε safe mode αλλά δεν μπαίνει κάθε φορα ξεκινάει κανονικά.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Άνοιξε το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα command-option-R (⌘+⌥+R), για boot στο Internet Recovery. 
2. Πήγαινε στο Βοήθημα δίσκων και προσπάθησε να επισκευάσεις τον δίσκο.
3. Σε επιτυχή έκβαση τρέξε την ρουτίνα Επανεγκατάσταση macOS.

Το θέμα φαίνεται να έχει προκληθεί από σφάλμα στον δίσκο, οπότε αναμένεται να  μπορέσεις να κάνεις login.

Επεξ/σία από epinki
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, epinki είπε

1. Άνοιξε το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα command-alt-R (⌘+⌥+R), για boot στο Internet Recovery. 
2. Πήγαινε στο Βοήθημα δίσκων και προσπάθησε να επισκευάσεις τον δίσκο.
3. Σε επιτυχή έκβαση τρέξε την ρουτίνα Επανεγκατάσταση macOS.

Το θέμα φαίνεται να έχει προκληθεί από σφάλμα στον δίσκο, οπότε αναμένεται να  μπορέσεις να κάνεις login.

Όταν κανω το 1 . Μου βγάζει μια υδρόγειο και ένα θαυμαστικο και γράφει   apple.com/support   -2006F .

Δοκίμασα με Command+R μου εβγαλε ενα Menu και επέλεξα <Βοήθημα δίσκων>  Πάτησα να κανει το Τεστ και έβγαλε < Η διεργασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς>

Αμα επιλέξω < Εκ νέου εγκατάσταση Mac Os > θα κάνει Format και εγκατάσταση το λειτουργικο ? 

backup να φανταστώ δεν μπορώ να παρω με τίποτα.

Δημοσ.

Δοκίμασε ξανά, μπορεί το σφάλμα να ήταν περιστασιακό.

Όπως και να έχει τρέξε πρώτα την εκ νέου εγκατάσταση, δεν θα κάνει format, απλά θα περάσει μια νέα κόπια του macOS πάνω την υφιστάμενη. Ρυθμίσεις, αρχεία κλπ. δεν θα επηρεασθούν.

Backup δεν μπορείς να πάρεις τώρα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, epinki είπε

Δοκίμασε ξανά, μπορεί το σφάλμα να ήταν περιστασιακό.

Όπως και να έχει τρέξε πρώτα την εκ νέου εγκατάσταση, δεν θα κάνει format, απλά θα περάσει μια νέα κόπια του macOS πάνω την υφιστάμενη. Ρυθμίσεις, αρχεία κλπ. δεν θα επηρεασθούν.

Backup δεν μπορείς να πάρεις τώρα.

Ξερω σε ζάλισα αλλά επειδή δεν γνωρίζω απο Mac ...  Λοιπόν κανω αυτό που λες αλλά όταν προχωράει να κανει το install μου λέει οτι δεν επαρκεί ο χωρος.  Αμα γυρίσω πισω στην επιλογή <Βοηθημα Δισκων> και επιλέξω <σβήσιμο> θα αποδεσμευση  χώρο και θα μπορώ να προχωρήσω με το install ? 

Δημοσ.

Τα σημάδια δείχνουν ότι ο δίσκος μας άφησε χρόνους. Μακάρι να κάνω λάθος.

Μην τον σβήσεις, θα χαθούν τα πάντα.

Για προσπάθησε για boot στο Internet Recovery, θα πρέπει να σε αφήσει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, epinki είπε

Τα σημάδια δείχνουν ότι ο δίσκος μας άφησε χρόνους. Μακάρι να κάνω λάθος.

Μην τον σβήσεις, θα χαθούν τα πάντα.

Για προσπάθησε για boot στο Internet Recovery, θα πρέπει να σε αφήσει.

Απο το Internet Recovery είμαι  , οπως μου είχες πει.  Στο τεστ για τον δισκο δεν φαίνεται να βγάζει πρόβλημα .

Spoiler

47364199_MacbookhardTestup.png.faf4716ca380b7e3ec363d7a8ce10dae.png

102544050_MacbooknospaceUp.png.08ef7da2116a3639f86e222d1684e635.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, epinki είπε

Για πήγαινε στο βοήθημα δίσκων. Στην χωρητικότητα & Διαθέσιμα, τι αναφέρεται ;.

disk.jpg.91bdc1ddb64d343874e6644193b72ac6.jpg

To εκανα erase και Install ολα πήγαν μια χαρά. Έκανε μερικες ώρες αλλα τέλος καλό ολα καλά .  Χίλια ευχαριστώ, να 'σαι καλά !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...