Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Ειδες λοιπόν ότι σωστά έπραξες!

Θα είχες την ίδια εξυπηρέτηση από σκρουτζομάγαζο;;; δεν νομίζω...

Δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά πιθανότατα όχι..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Εγώ το 2017 είχα πάρει ένα s7 edge από σκρουτζομάγαζο στο κέντρο. Μετά από κάποιες μέρες το κινητό έσβησε και δεν ξανά άνοιξε ποτέ. 

Πήγα πίσω στο μαγαζί και μου είπαν πως θέλω να το δώσω πίσω doa και να πάρω ένα καινούριο. Μου είπαν πως η διαδικασία είναι να πάει πρώτα service και μετά να δουν πως θα γίνει. Μετά από 3 μέρες με πήραν από το μαγαζί, μου είπαν πως διαπιστώθηκε η βλάβη και μπορούσα να πάω από το μαγαζί για την αντικατάσταση. 

Έφτασα και μόλις είπα για ποιο λόγο είχα πάει μου είπαν πως είχαν κρατήσει 1 κινητό στο χρώμα που είχα επιλέξει και κάνα δυο αλλά χρώματα που είχαν στοκ. 

Κατέβασαν ένα καινούριο από το ράφι το πήρα και έφυγα. 

Με αυτήν την ιστορία θέλω να πω πως ούτε όλα τα σκρουτζομάγαζα είναι καλό να τα τσουβαλιάζουμε αρνητικά αλλά ούτε όλες τις μεγάλες αλυσίδες να τις θεοποιούμε. 

Στη δική μου ιστορία δεν ήταν τόσο απλά όσο στου φίλου αλλά η κατάληξη τελικά ήταν η ίδια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εγώ το 2017 είχα πάρει ένα s7 edge από σκρουτζομάγαζο στο κέντρο. Μετά από κάποιες μέρες το κινητό έσβησε και δεν ξανά άνοιξε ποτέ. 

Πήγα πίσω στο μαγαζί και μου είπαν πως θέλω να το δώσω πίσω doa και να πάρω ένα καινούριο. Μου είπαν πως η διαδικασία είναι να πάει πρώτα service και μετά να δουν πως θα γίνει. Μετά από 3 μέρες με πήραν από το μαγαζί, μου είπαν πως διαπιστώθηκε η βλάβη και μπορούσα να πάω από το μαγαζί για την αντικατάσταση. 

Έφτασα και μόλις είπα για ποιο λόγο είχα πάει μου είπαν πως είχαν κρατήσει 1 κινητό στο χρώμα που είχα επιλέξει και κάνα δυο αλλά χρώματα που είχαν στοκ. 

Κατέβασαν ένα καινούριο από το ράφι το πήρα και έφυγα. 

Με αυτήν την ιστορία θέλω να πω πως ούτε όλα τα σκρουτζομάγαζα είναι καλό να τα τσουβαλιάζουμε αρνητικά αλλά ούτε όλες τις μεγάλες αλυσίδες να τις θεοποιούμε. 

Στη δική μου ιστορία δεν ήταν τόσο απλά όσο στου φίλου αλλά η κατάληξη τελικά ήταν η ίδια. 

Ισχύει αυτό. Παρόμοια ιστορία είχε και ο αδερφός μου από σκρουτζομάγαζο.  Ας μην τσουβαλιάζουμε τα καταστήματα επειδή είναι στο σκρουτζ. Υπάρχουν παντού καλοί επαγγελματίες. Αντίθετα εγώ με ένα nintendo 3ds που είχα πάρει από άλλη μεγάλη αλυσίδα, μου έβγαλαν τη πίστη για να αναγνωρίσουν DOA. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Returntolobby είπε

Εννοείς το "5%" έξτρα του 10% που πέρνουν τα υπόλοιπα μαγαζιά "ελληναράδες". 

Capture.JPG

Η δευτερη φωτο απο πιο site ειναι ?

Απο κανονικο μαγαζι ή skroutzομαγαζο ? 

Εαν και εκει εχει 748 ο πιο φτηνος..

Γιατι τα μεγαλα καταστηματα που αγοραζουν απο την εδω αντιπροσωπεια εχουν ενιαία τιμη .

Για αυτο εαν το εχει αλλη μεγαλη αλυσιδα πιο φτηνα σου κανουν εκπτωση.

Πχ το συγκεκριμενο το εχει το Πλαισιο 749€ το δειχνεις στον πωλητη και σου το κανει σε αυτην την τιμη λογο ανταγωνισμου.

Την διαφορα τιμης θα την ζητησει απο την Samsung το εμπορικο τμημα.

Και ναι το ποσοστο κερδους απο την συσκευη ειναι απο 5-8%.

Τα λεφτα τα βγαζουν απο τις θηκες (50% κερδος)τα τζαμακια (200%) και τις εξτρα εγγυησεις (μονο κερδος εαν δεν κανεις χρηση).

Για αυτο σου τα κανουν ζεπελιν να αγορασεις κατι απο αυτα.

ΥΓ. Εχω πανω απο 15 χρονια ενσημα σε τετοια μαγαζια.

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, samsunglife είπε

Το πιο πιθανό είναι να μην του σήκωναν ούτε το τηλέφωνο και να μην έβγαζε άκρη, μιας και δεν έχουν φυσικό κατάστημα τα περισσότερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_w_t είπε

Γιατι τα μεγαλα καταστηματα που αγοραζουν απο την εδω αντιπροσωπεια εχουν ενιαία τιμη .

Για αυτο εαν το εχει αλλη μεγαλη αλυσιδα πιο φτηνα σου κανουν εκπτωση.

Πχ το συγκεκριμενο το εχει το Πλαισιο 749€ το δειχνεις στον πωλητη και σου το κανει σε αυτην την τιμη λογο ανταγωνισμου.

Η τιμή εχει να κανει με την διαθεσιμότητα κάποια χρονική στιγμή και την ποσότητα που έχουν αγοράσει .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Μου αρέσει όταν κάποιο θέμα είναι λήξαν αλλά η συζήτηση συνεχίζεται

Συμβαίνει συχνά.! Που να δεις το προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει για ένα τρακάρισμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου. 

• Moderators
Δημοσ.

Οοοοοοποτε, αφου εληξε το θεμα και ολα καλα, κλειδωνει και το νημα γιατι ειναι οριακα να ξεφυγει. Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...