filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fabricated είπε Δεν ρώτησα για σύγκριση, απλά μου φάνηκε περίεργο που αποφάσισες να αλλάξεις OS επειδή πήρες ελαττωματικό προϊόν. Έχεις δίκιο, προφανώς και δεν θα το κάνω. Ηταν λίγο πάνω στην αγανάκτηση της στιγμής. 3 λεπτά πριν, Fabricated είπε Εγώ τέτοια μεμβράνη είχα στο s10 και κράτησε κανα 5μηνο μετά έγινε χάλια οποτε δε χάνεις και κάτι τρελό Άπο το επίσημο σερβις μου είπαν κατα λέξη ότι αυτο το screen protector είναι για να μείνει , όχι για να βγεί, και ότι αν βγεί, μετά δεν μπορούν να το ξαναβάλουν... Τώρα πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω. Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι δική μου ικασία πως είναι σκουπιδακι κάτω απο το screen protector.... Μπορεί ναι είναι σημάδι στην οθόνη.... 3 λεπτά πριν, Fabricated είπε Κατανοητό αλλα να αλλάξεις εντελώς απόφαση επειδή ξενέρωσες; δηλαδη αν έπαιρνες ελαττωματικό ps5 θα έλεγες αστο θα παρω Nintendo switch Spoiler Απάντησα πιο πάνω σχετικά με αυτό
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, filip123go είπε Huawei p20 είχα, εντάξει έγινε η βλακεία και ξενέρωσα. Και με xiaomi η realme η apple να γινόταν, πάλι θα ξενέρωνα. Από ότι είπες πάνω έχεις ξενερώσει με το Samsung άσχετα με τη σκόνη στην οθόνη. Αυτό κατάλαβα...
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Από ότι είπες πάνω έχεις ξενερώσει με το Samsung άσχετα με τη σκόνη στην οθόνη. Αυτό κατάλαβα... Λαθός διατύπωση τότε. Με την όλη κατάσταση έχω ξενερώσει. Όχι με την samsung προσωπικά (αν και κανονικά αυτό το κινητο δεν θα έπρεπε να είχε περάσει ποτε απο το QA τους)
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, filip123go είπε Λαθός διατύπωση τότε. Με την όλη κατάσταση έχω ξενερώσει. Όχι με την samsung προσωπικά (αν και κανονικά αυτό το κινητο δεν θα έπρεπε να είχε περάσει ποτε απο το QA τους) Εγώ αναφερόμουν σε αυτό που έγραψες πιο πάνω: "Πέρα από το σκουπιδάκι στην οθόνη έχει και πολλά bugs το λειτουργικό (πχ αν κλείσεις το AOD και το έχεις στη αυθεντική θήκη της samsung, δεν σου εμφανίζει Notification ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ούτε το flash screen δουλεύει, ουτε τα edge notifications, Τ Ι Π Ο Τ Α) . Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί σε κινητό 800 ευρώ ( δεν είχε και charger στη συσκευασία, αλλά οκ αυτό το ήξερα,) .." Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από koutsis
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε "Πέρα από το σκουπιδάκι στην οθόνη έχει και πολλά bugs το λειτουργικό (πχ αν κλείσεις το AOD και το έχεις στη αυθεντική θήκη της samsung, δεν σου εμφανίζει Notification ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ούτε το flash screen δουλεύει, ουτε τα edge notifications, Τ Ι Π Ο Τ Α) . Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί σε κινητό 800 ευρώ ( δεν είχε και charger στη συσκευασία, αλλά οκ αυτό το ήξερα,) .." Ναι, αυτά που γράφω ισχύουν. Αλλα για το συγκεκριμένο κινητο. Επίσης μου έστειλαν από την samsung Greece ότι υπάρχει η δυνατότητα να μπουν remote στο κινητό και να τσεκάρουν και αυτοί τις ρυθμίσεις και να το παραμετροποιήσουν (οπότε respect σε αυτο το κομμάτι) . Ενα - ένα τα προβλήματα. Ας δούμε τι θα μου πουν στα public και θα επανέλθω και σε αυτό (το οποίο, αν ήταν μόνο αυτο δεν θα με πείραζε. Software bug είναι, η θα το έφταχναν κάποια στιγμή, η στη χειρότερη θα έγραφα εγώ ένα app, να το κάνω και ακριβώς όπως το θέλω. 2
GATE123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, filip123go είπε Ναι αυτό είναι το PDA. (Βασικά το AP, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο) Θα πάω κατευθείαν μετά τη δουλεία στα public να δω τι θα μου πουνε και θα ενημερώσω. Έχω ξενερώσει άπειρα παντως.... έτοιμος είμαι να το επιστρέψω και να πάω σε iphone... Εντάξει είναι. Greece (Cosmote).
k_w_t Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Εαν το πας πισω στο Public και τελικα ειναι ενα απλο σκουπιδακι αναμεσα σε οθονη και screen protector ? Θα ζητησεις αλλαγη ? Τα λεφτα σου πισω ?
Returntolobby Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Εαν το πας πισω στο Public και τελικα ειναι ενα απλο σκουπιδακι αναμεσα σε οθονη και screen protector ? Θα ζητησεις αλλαγη ? Τα λεφτα σου πισω ? Προφανώς και πρέπει να το κάνει... Όταν πληρώνεις 1Κ, για 100 γραμμάρια, οφείλει να είναι χρυσός. 1
k_w_t Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Returntolobby είπε Προφανώς και πρέπει να το κάνει... Όταν πληρώνεις 1Κ, για 100 γραμμάρια, οφείλει να είναι χρυσός. Και το Public το κινητο τι θα το κανει μετα ? Θα δουμε αυριο post "μου πουλησαν ανοιχτο κινητο στα Public" ? Εγω εαν ημουν στο καταστημα θα το εστελνα αντιπροσωπία για να αποφασισει εκεινη... 1
Returntolobby Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Και το Public το κινητο τι θα το κανει μετα ? Θα δουμε αυριο post "μου πουλησαν ανοιχτο κινητο στα Public" ? Εγω εαν ημουν στο καταστημα θα το εστελνα αντιπροσωπία για να αποφασισει εκεινη... Το κατάστημα θα το επέστρεφε στην αντιπροσωπία, μιας και πληρώνεται αδρά για αυτό...
papp0us Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 TS δεν καταλαβαίνω γιατι τόση φασαρία Μίλησες με public ή Samsung και ΔΕΝ σε εξυπηρέτησαν, η απλά φορτώνεις απο τώρα σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο για να είσαι έτοιμος όταν φτάσεις; Δεν μου φαίνεται κανα άλυτο πρόβλημα, είτε το κατάστημα, είτε η αντιπροσωπεία θα στο λύσουν και σχετικά άμεσα και αναίμακτα μάλιστα. Το πρόβλημα με τα notifications δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται με τη θήκη. Είναι η Clearview; Γενικά μην τρελαίνεσαι προκαταβολικά, μίλα με το κατάστημα, και αν ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ πρόβλημα , τότε να αρχίσεις να φορτώνεις, τσάμπα άγχος αυτή τη στιγμή. Να πώ τέλος ότι δεν νομίζω ότι θα μπορούσε το Quality Control να πιάσει το πρόβλημα είτε είναι σκόνη, ειτε θέμα της οθόνης. Εδώ τρόμαξες να μας το δείξεις εμάς με φωτισμούς φωτογραφίες κοντινές, και κυκλάκια απο MS Paint. Ενιχάου, μίλα με Public, νομίζω οτι κατα 99.5% θα βγάλεις εύκολα άκρη. 8 λεπτά πριν, k_w_t είπε Και το Public το κινητο τι θα το κανει μετα ? Θα δουμε αυριο post "μου πουλησαν ανοιχτο κινητο στα Public" ? Εγω εαν ημουν στο καταστημα θα το εστελνα αντιπροσωπία για να αποφασισει εκεινη... Δεν έχει δουλειά η αντιπροσωπεία, στο κατάστημα θα το πάει, αυτοί πήραν τα λεφτά, οτι θέλουν ας το κάνουν. Αν είναι πρόβλημα οθόνης, πρέπει να βγεί DOA, και πρέπει να το κάνει το κατάστημα.
k_w_t Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Returntolobby είπε Το κατάστημα θα το επέστρεφε στην αντιπροσωπία, μιας και πληρώνεται αδρά για αυτό... Μαλλον δεν εχεις δουλεψει σε service .. Η αντιπροσωπια θα το στειλει πισω ως μη ελλατωματικο. Το κινητο θα το φαει το καταστημα που λεμε. Θα παει στη αποθηκη με τα ανοιχτα ,στην καλυτερη θα το αγορασει καποιος υπαλληλος σε καλη τιμη. ΥΓ. Το κερδος απο τα κινητα σε αυτες τις εταιριες ειναι γυρω στο 5% οποτε το πληρωνετε αδρα δεν ισχυει 2 λεπτά πριν, papp0us είπε TS δεν καταλαβαίνω γιατι τόση φασαρία Μίλησες με public ή Samsung και ΔΕΝ σε εξυπηρέτησαν, η απλά φορτώνεις απο τώρα σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο για να είσαι έτοιμος όταν φτάσεις; Δεν μου φαίνεται κανα άλυτο πρόβλημα, είτε το κατάστημα, είτε η αντιπροσωπεία θα στο λύσουν και σχετικά άμεσα και αναίμακτα μάλιστα. Το πρόβλημα με τα notifications δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται με τη θήκη. Είναι η Clearview; Γενικά μην τρελαίνεσαι προκαταβολικά, μίλα με το κατάστημα, και αν ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ πρόβλημα , τότε να αρχίσεις να φορτώνεις, τσάμπα άγχος αυτή τη στιγμή. Να πώ τέλος ότι δεν νομίζω ότι θα μπορούσε το Quality Control να πιάσει το πρόβλημα είτε είναι σκόνη, ειτε θέμα της οθόνης. Εδώ τρόμαξες να μας το δείξεις εμάς με φωτισμούς φωτογραφίες κοντινές, και κυκλάκια απο MS Paint. Ενιχάου, μίλα με Public, νομίζω οτι κατα 99.5% θα βγάλεις εύκολα άκρη. Δεν έχει δουλειά η αντιπροσωπεία, στο κατάστημα θα το πάει, αυτοί πήραν τα λεφτά, οτι θέλουν ας το κάνουν. Αν είναι πρόβλημα οθόνης, πρέπει να βγεί DOA, και πρέπει να το κάνει το κατάστημα. Εγραψα εαν ειναι σκονη αναμεσα σε οθονη και screen protector . Αμα ειναι ελλατωματικο ειναι αλλο θεμα και το αλλαζει το καταστημα.
Returntolobby Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μαλλον δεν εχεις δουλεψει σε service .. Η αντιπροσωπια θα το στειλει πισω ως μη ελλατωματικο. Το κινητο θα το φαει το καταστημα που λεμε. Θα παει στη αποθηκη με τα ανοιχτα ,στην καλυτερη θα το αγορασει καποιος υπαλληλος σε καλη τιμη. ΥΓ. Το κερδος απο τα κινητα σε αυτες τις εταιριες ειναι γυρω στο 5% οποτε το πληρωνετε αδρα δεν ισχυει Εγραψα εαν ειναι σκονη αναμεσα σε οθονη και screen protector . Αμα ειναι ελλατωματικο ειναι αλλο θεμα και το αλλαζει το καταστημα. Εννοείς το "5%" έξτρα του 10% που πέρνουν τα υπόλοιπα μαγαζιά "ελληναράδες".
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Λοιπόν, επανέρχομαι με update. Μόλις γύρισα από τα public στο mall. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Πήγα στο σέρβις, επιβεβαίωσε ο υπάλληλος ότι όντως έχει σημαδακι στην οθόνη, κατευθείαν καλέσε τον υποδιευθυντή και μέσα σε ένα τέταρτο είχα καινούριο κινητό, και μάλιστα μου έκαναν και δώρο την "έξτρα" εγγύηση που δίνουν τα public. Πραγματικά όλα ήταν άψογα. Αν και λίγο ακριβά τα public, μόλις κέρδισαν έναν πολύ καλό πελάτη.!! 11
samsunglife Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, filip123go είπε Θα ξενερώσω άπειρα αν μου έδωσαν μεταχειρισμένο κινητό... Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε μεγάλη αλυσίδα για να έχεις υποτίθεται το κεφάλι σου ήσυχο.. Ειδες λοιπόν ότι σωστά έπραξες! Θα είχες την ίδια εξυπηρέτηση από σκρουτζομάγαζο;;; δεν νομίζω... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις