Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, filip123go είπε

Το κουτί μου ήρθε με τις ταινίες ασφαλείας κανονικά. Το κινητό είχε ζελατίνες πίσω και στο πλάι άλλα στην οθόνη δεν είχε. Το είχα ψάξει και εγώ και νόμιζα ότι δεν είχε, αλλά λογικά κάποια έχουν (πχ στα uk μοντέλα οι χρήστες λένε ότι έχει) επίσης κάποια unboxing video όπως αυτό ( στο 3.01 φαίνεται), (είναι ότι πιο κοντά σε ελληνικό μοντέλο κατάφερα να βρω) φαίνεται να έχει screen protector σαν το δικό μου. Εκτός αν το έχει προσθέσει μετά ο τύπος. 
Θα ξενερώσω άπειρα αν μου έδωσαν μεταχειρισμένο κινητό... Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε μεγάλη αλυσίδα για να έχεις υποτίθεται το κεφάλι σου ήσυχο.. 

Κάνε και έναν έλεγχο του IMEI να δεις και από ποια χώρα είναι και ότι άλλο βγάλει https://www.imei.info/ και ανέβασε φωτογραφία.

Αν και νομίζω ότι είναι εργοστασιακό λάθος/πρόβλημα.

Όσο μπορείς και προλαβαίνεις χρησιμοποίησε το DOA 

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Κάνε και έναν έλεγχο του IMEI να δεις και από ποια χώρα είναι και ότι άλλο βγάλει https://www.imei.info/ και ανέβασε φωτογραφία.

WTF ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ IMEI ΕIΝΑi ΑΠΟ SAMSUNG GALAXY S21+  !!!!

image.png.6923a444cb58410c47628cb11a1447cc.png

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, koutsis είπε

Mιλάω τώρα με τη samsung. Μου επιβεβαίωσαν  ότι το IMEI είναι όντως για το δικό μου μοντέλο. Και το σαιτ που μου έδωσες βγάζει το σωστό μοντέλο, αλλά λέει ότι είναι ενεργοποιημένο 2 εβδομάδες, ενώ είναι 3 μέρες 😕 😕 😕 .

Θα πάω σε λίγο σε ένα official service της samsung δίπλα στο σπίτι μου, τώρα μου στέλνουν τη διεύθυνση...

Μόλις μίλησα με το official service της samsung στην Κυψέλη. Μου είπε ότι μπορούν να βγάλουν το screen protector για να δούνε τι ακριβώς είναι, αλλα δεν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν άλλο, γιατί λέει, αυτό γίνεται με μηχάνημα...
Τώρα εγώ τι κάνω....

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, filip123go είπε

Mιλάω τώρα με τη samsung. Μου επιβεβαίωσαν  ότι το IMEI είναι όντως για το δικό μου μοντέλο. Και το σαιτ που μου έδωσες βγάζει το σωστό μοντέλο, αλλά λέει ότι είναι ενεργοποιημένο 2 εβδομάδες, ενώ είναι 3 μέρες 😕 😕 😕 .

Θα πάω σε λίγο σε ένα official service της samsung δίπλα στο σπίτι μου, τώρα μου στέλνουν τη διεύθυνση...

Μόλις μίλησα με το official service της samsung στην Κυψέλη. Μου είπε ότι μπορούν να βγάλουν το screen protector για να δούνε τι ακριβώς είναι, αλλα δεν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν άλλο, γιατί λέει, αυτό γίνεται με μηχάνημα...
Τώρα εγώ τι κάνω....

Νομίζω το site που σου έδωσα δεν αναφέρει ημέρα ενεργοποίησης αλλά ημέρα αγοράς στο περίπου. Άρα μην αγχώνεσαι για αυτό. Όσον αφορά την οθόνη, αν θέλεις να δεις αν όντως έχει θέμα η οθόνη και δεν είναι σκόνη κάτω από το protector τους λες να το βγάλουν. Αν δεν σε ενοχλεί  και θες να κρατήσεις το protector το ξεχνάς...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, filip123go είπε

Τώρα εγώ τι κάνω....

Ζητάς αντικατάσταση με νέο χωρίς πρόβλημα. Πήγαινε να το δουν όμως

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, filip123go είπε

Τώρα εγώ τι κάνω....

Αν βγάλουν το screen protector  δεν θα μπορέσεις να το πας στο Public για αντικατάσταση.

Δεν κάνεις τίποτα και πας απευθείας σε αυτούς.

1 ώρα πριν, filip123go είπε

WTF ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ IMEI ΕIΝΑi ΑΠΟ SAMSUNG GALAXY S21+  !!!!

image.png.6923a444cb58410c47628cb11a1447cc.png

Το S21 έχεις το χτύπησα στο επίσημο site(Sammobile) για το FIRMWARE.

Αλλά θέλω να δεις αν έχεις αυτό το PDA G991BXXS3AUJ7

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Αλλά θέλω να δεις αν έχεις αυτό το PDA G991BXXS3AUJ7

Ναι αυτό είναι το PDA. (Βασικά το AP, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο)

1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Αν βγάλουν το screen protector  δεν θα μπορέσεις να το πας στο Public για αντικατάσταση.

Δεν κάνεις τίποτα και πας απευθείας σε αυτούς.

Θα πάω κατευθείαν μετά τη δουλεία στα public να δω τι θα μου πουνε και θα ενημερώσω. Έχω ξενερώσει άπειρα παντως.... έτοιμος είμαι να το επιστρέψω και να πάω σε iphone...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ναι αυτό είναι το PDA. (Βασικά το AP, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο)

Θα πάω κατευθείαν μετά τη δουλεία στα public να δω τι θα μου πουνε και θα ενημερώσω. Έχω ξενερώσει άπειρα παντως.... έτοιμος είμαι να το επιστρέψω και να πάω σε iphone...

Εντάξει. αν θες να το επιστρέψεις γενικά και σε ξενέρωσε, καντο 😉

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fabricated είπε

Ε; 

Spoiler

Ημουν ανάμεσα σε Iphone 12 και galaxy s21. Τελικα πήρα το galaxy γιατι βαριόμουν να τα σετάρω όλα απο την αρχη. (Anyway, βλακεία που το ανέφερα, θα γίνει κατευθείαν samsung vs apple το θέμα.) Μόλις επιστρέψω από τα public, Θα ποστάρω updates.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ημουν ανάμεσα σε Iphone 12 και galaxy s21. Τελικα πήρα το galaxy γιατι βαριόμουν να τα σετάρω όλα απο την αρχη. (Anyway, βλακεία που το ανέφερα, θα γίνει κατευθείαν samsung vs apple το θέμα.) Μόλις επιστρέψω από τα public, Θα ποστάρω updates.

Τι κινητό είχες πριν και σε ξενέρωσε τόσο το Samsung αν επιτρέπεται; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν ρώτησα για σύγκριση, απλά μου φάνηκε περίεργο που αποφάσισες να αλλάξεις OS επειδή πήρες ελαττωματικό προϊόν. Συμβουλή μου είναι να κάνεις το doa όπως ανέφεραν παραπάνω και να σου δώσουν άλλο η τα λεφτά σου πίσω. Αν δε γίνει αυτό το χειρότερο που θα γίνει είναι να σου βγάλουν την μεμβράνη. Εγώ τέτοια μεμβράνη είχα στο s10 και κράτησε κανα 5μηνο μετά έγινε χάλια οποτε δε χάνεις και κάτι τρελό 

1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Τον ξενέρωσε το πρόβλημα που ειναι κατατονητο , απλά και μενα μου φάνηκε περίεργο που απλα αποφάσισε να αλλάξει συσκευή λογισμικό όλα μαζί απλα επειδή έπεσε σε ελαττωματικό 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Huawei p20 είχα,
εντάξει έγινε η βλακεία και ξενέρωσα. Και με xiaomi η realme η apple να γινόταν, πάλι θα ξενέρωνα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Και με xiaomi η realme η apple να γινόταν, πάλι θα ξενέρωνα.

Κατανοητό αλλα να αλλάξεις εντελώς απόφαση επειδή ξενέρωσες; δηλαδη αν έπαιρνες ελαττωματικό ps5 θα έλεγες αστο θα παρω Nintendo switch 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...