GATE123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, filip123go είπε Το κουτί μου ήρθε με τις ταινίες ασφαλείας κανονικά. Το κινητό είχε ζελατίνες πίσω και στο πλάι άλλα στην οθόνη δεν είχε. Το είχα ψάξει και εγώ και νόμιζα ότι δεν είχε, αλλά λογικά κάποια έχουν (πχ στα uk μοντέλα οι χρήστες λένε ότι έχει) επίσης κάποια unboxing video όπως αυτό ( στο 3.01 φαίνεται), (είναι ότι πιο κοντά σε ελληνικό μοντέλο κατάφερα να βρω) φαίνεται να έχει screen protector σαν το δικό μου. Εκτός αν το έχει προσθέσει μετά ο τύπος. Θα ξενερώσω άπειρα αν μου έδωσαν μεταχειρισμένο κινητό... Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε μεγάλη αλυσίδα για να έχεις υποτίθεται το κεφάλι σου ήσυχο.. Κάνε και έναν έλεγχο του IMEI να δεις και από ποια χώρα είναι και ότι άλλο βγάλει https://www.imei.info/ και ανέβασε φωτογραφία. Αν και νομίζω ότι είναι εργοστασιακό λάθος/πρόβλημα. Όσο μπορείς και προλαβαίνεις χρησιμοποίησε το DOA Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από GATE123 1
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Κάνε και έναν έλεγχο του IMEI να δεις και από ποια χώρα είναι και ότι άλλο βγάλει https://www.imei.info/ και ανέβασε φωτογραφία. WTF ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ IMEI ΕIΝΑi ΑΠΟ SAMSUNG GALAXY S21+ !!!! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από filip123go
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, filip123go είπε WTF ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ IMEI ΕIΝΑi ΑΠΟ SAMSUNG GALAXY S21+ !!!! Ψαξτο και εδώ... https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, koutsis είπε Ψαξτο και εδώ... https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html Mιλάω τώρα με τη samsung. Μου επιβεβαίωσαν ότι το IMEI είναι όντως για το δικό μου μοντέλο. Και το σαιτ που μου έδωσες βγάζει το σωστό μοντέλο, αλλά λέει ότι είναι ενεργοποιημένο 2 εβδομάδες, ενώ είναι 3 μέρες 😕 😕 😕 . Θα πάω σε λίγο σε ένα official service της samsung δίπλα στο σπίτι μου, τώρα μου στέλνουν τη διεύθυνση... Μόλις μίλησα με το official service της samsung στην Κυψέλη. Μου είπε ότι μπορούν να βγάλουν το screen protector για να δούνε τι ακριβώς είναι, αλλα δεν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν άλλο, γιατί λέει, αυτό γίνεται με μηχάνημα... Τώρα εγώ τι κάνω.... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από filip123go 1
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, filip123go είπε Mιλάω τώρα με τη samsung. Μου επιβεβαίωσαν ότι το IMEI είναι όντως για το δικό μου μοντέλο. Και το σαιτ που μου έδωσες βγάζει το σωστό μοντέλο, αλλά λέει ότι είναι ενεργοποιημένο 2 εβδομάδες, ενώ είναι 3 μέρες 😕 😕 😕 . Θα πάω σε λίγο σε ένα official service της samsung δίπλα στο σπίτι μου, τώρα μου στέλνουν τη διεύθυνση... Μόλις μίλησα με το official service της samsung στην Κυψέλη. Μου είπε ότι μπορούν να βγάλουν το screen protector για να δούνε τι ακριβώς είναι, αλλα δεν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν άλλο, γιατί λέει, αυτό γίνεται με μηχάνημα... Τώρα εγώ τι κάνω.... Νομίζω το site που σου έδωσα δεν αναφέρει ημέρα ενεργοποίησης αλλά ημέρα αγοράς στο περίπου. Άρα μην αγχώνεσαι για αυτό. Όσον αφορά την οθόνη, αν θέλεις να δεις αν όντως έχει θέμα η οθόνη και δεν είναι σκόνη κάτω από το protector τους λες να το βγάλουν. Αν δεν σε ενοχλεί και θες να κρατήσεις το protector το ξεχνάς... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από koutsis
Nabuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, filip123go είπε Τώρα εγώ τι κάνω.... Ζητάς αντικατάσταση με νέο χωρίς πρόβλημα. Πήγαινε να το δουν όμως
GATE123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, filip123go είπε Mιλάω τώρα με τη samsung. Μου επιβεβαίωσαν ότι το IMEI είναι όντως για το δικό μου μοντέλο. Και το σαιτ που μου έδωσες βγάζει το σωστό μοντέλο, αλλά λέει ότι είναι ενεργοποιημένο 2 εβδομάδες, ενώ είναι 3 μέρες 😕 😕 😕 . Θα πάω σε λίγο σε ένα official service της samsung δίπλα στο σπίτι μου, τώρα μου στέλνουν τη διεύθυνση... Μόλις μίλησα με το official service της samsung στην Κυψέλη. Μου είπε ότι μπορούν να βγάλουν το screen protector για να δούνε τι ακριβώς είναι, αλλα δεν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν άλλο, γιατί λέει, αυτό γίνεται με μηχάνημα... Τώρα εγώ τι κάνω.... Αν βγάλουν το screen protector δεν θα μπορέσεις να το πας στο Public για αντικατάσταση. Δεν κάνεις τίποτα και πας απευθείας σε αυτούς. 1 ώρα πριν, filip123go είπε WTF ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ IMEI ΕIΝΑi ΑΠΟ SAMSUNG GALAXY S21+ !!!! Το S21 έχεις το χτύπησα στο επίσημο site(Sammobile) για το FIRMWARE. Αλλά θέλω να δεις αν έχεις αυτό το PDA G991BXXS3AUJ7 1 1
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αλλά θέλω να δεις αν έχεις αυτό το PDA G991BXXS3AUJ7 Ναι αυτό είναι το PDA. (Βασικά το AP, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο) 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν βγάλουν το screen protector δεν θα μπορέσεις να το πας στο Public για αντικατάσταση. Δεν κάνεις τίποτα και πας απευθείας σε αυτούς. Θα πάω κατευθείαν μετά τη δουλεία στα public να δω τι θα μου πουνε και θα ενημερώσω. Έχω ξενερώσει άπειρα παντως.... έτοιμος είμαι να το επιστρέψω και να πάω σε iphone...
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι αυτό είναι το PDA. (Βασικά το AP, αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο) Θα πάω κατευθείαν μετά τη δουλεία στα public να δω τι θα μου πουνε και θα ενημερώσω. Έχω ξενερώσει άπειρα παντως.... έτοιμος είμαι να το επιστρέψω και να πάω σε iphone... Εντάξει. αν θες να το επιστρέψεις γενικά και σε ξενέρωσε, καντο 😉
Fabricated Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, filip123go είπε έτοιμος είμαι να το επιστρέψω και να πάω σε iphone... Ε; 1
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fabricated είπε Ε; Spoiler Ημουν ανάμεσα σε Iphone 12 και galaxy s21. Τελικα πήρα το galaxy γιατι βαριόμουν να τα σετάρω όλα απο την αρχη. (Anyway, βλακεία που το ανέφερα, θα γίνει κατευθείαν samsung vs apple το θέμα.) Μόλις επιστρέψω από τα public, Θα ποστάρω updates.
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ημουν ανάμεσα σε Iphone 12 και galaxy s21. Τελικα πήρα το galaxy γιατι βαριόμουν να τα σετάρω όλα απο την αρχη. (Anyway, βλακεία που το ανέφερα, θα γίνει κατευθείαν samsung vs apple το θέμα.) Μόλις επιστρέψω από τα public, Θα ποστάρω updates. Τι κινητό είχες πριν και σε ξενέρωσε τόσο το Samsung αν επιτρέπεται;
Fabricated Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ημουν ανάμεσα σε Iphone 12 και galaxy s21. Τελικα πήρα το galaxy γιατι βαριόμουν να τα σετάρω όλα απο την αρχη. (Anyway, βλακεία που το ανέφερα, θα γίνει κατευθείαν samsung vs apple το θέμα.) Μόλις επιστρέψω από τα public, Θα ποστάρω updates. Δεν ρώτησα για σύγκριση, απλά μου φάνηκε περίεργο που αποφάσισες να αλλάξεις OS επειδή πήρες ελαττωματικό προϊόν. Συμβουλή μου είναι να κάνεις το doa όπως ανέφεραν παραπάνω και να σου δώσουν άλλο η τα λεφτά σου πίσω. Αν δε γίνει αυτό το χειρότερο που θα γίνει είναι να σου βγάλουν την μεμβράνη. Εγώ τέτοια μεμβράνη είχα στο s10 και κράτησε κανα 5μηνο μετά έγινε χάλια οποτε δε χάνεις και κάτι τρελό 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Τι κινητό είχες πριν και σε ξενέρωσε τόσο το Samsung αν επιτρέπεται; Τον ξενέρωσε το πρόβλημα που ειναι κατατονητο , απλά και μενα μου φάνηκε περίεργο που απλα αποφάσισε να αλλάξει συσκευή λογισμικό όλα μαζί απλα επειδή έπεσε σε ελαττωματικό 1
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε Τι κινητό είχες πριν και σε ξενέρωσε τόσο το Samsung αν επιτρέπεται; Huawei p20 είχα, εντάξει έγινε η βλακεία και ξενέρωσα. Και με xiaomi η realme η apple να γινόταν, πάλι θα ξενέρωνα.
Fabricated Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, filip123go είπε Και με xiaomi η realme η apple να γινόταν, πάλι θα ξενέρωνα. Κατανοητό αλλα να αλλάξεις εντελώς απόφαση επειδή ξενέρωσες; δηλαδη αν έπαιρνες ελαττωματικό ps5 θα έλεγες αστο θα παρω Nintendo switch 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις