Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα εχθές ένα samsung galaxy s21 από τα public και σήμερα παρατήρησα ένα μικρό σημαδάκι στην οθόνη. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι; Φαίνεται σαν να έχει screen protector το κινητό από default και να έχει "παγιδευτεί" κάποιο σκουπιδάκι μέσα. Δοκίμασα να βγάλω το screen protector αλλά δεν έβγαινε (δεν έβαλα πολύ δύναμη, αλλά σίγουρα δεν είναι από αυτές τις ζελατίνες που είναι για να βγουν μόλις βγάλουμε το κινητό από τη θήκη) . Τι μου προτείνετε να κάνω;  Σας ευχαριστώ πολύ... 

εδώ και φώτο

Επεξ/σία από filip123go
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Του Gorilla Glass θα είναι.

Λες δηλαδή να είναι από το ίδιο το Gorilla Glass της οθόνης και όχι από το screen protector ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε

Λες δηλαδή να είναι από το ίδιο το Gorilla Glass της οθόνης και όχι από το screen protector ;

Έχει screen protector to s21?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filip123go είπε

Φαίνεται να έχει pre-installed. Δες την φώτο, κοντά στην κάμερα: 

Στα γρήγορα που είδα στο google δεν έχει λέει. Μήπως το είχε αγοράσει άλλος του έβαλε screen protector και το επέστρεψε έτσι?  Και στο δώσανε εσένα?

Με επιφύλαξη το γράφω. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Στα γρήγορα που είδα στο google δεν έχει λέει. Μήπως το είχε αγοράσει άλλος του έβαλε screen protector και το επέστρεψε έτσι?  Και στο δώσανε εσένα?

Με επιφύλαξη το γράφω. 

Το κουτί μου ήρθε με τις ταινίες ασφαλείας κανονικά. Το κινητό είχε ζελατίνες πίσω και στο πλάι άλλα στην οθόνη δεν είχε. Το είχα ψάξει και εγώ και νόμιζα ότι δεν είχε, αλλά λογικά κάποια έχουν (πχ στα uk μοντέλα οι χρήστες λένε ότι έχει) επίσης κάποια unboxing video όπως αυτό ( στο 3.01 φαίνεται), (είναι ότι πιο κοντά σε ελληνικό μοντέλο κατάφερα να βρω) φαίνεται να έχει screen protector σαν το δικό μου. Εκτός αν το έχει προσθέσει μετά ο τύπος. 
Θα ξενερώσω άπειρα αν μου έδωσαν μεταχειρισμένο κινητό... Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε μεγάλη αλυσίδα για να έχεις υποτίθεται το κεφάλι σου ήσυχο.. 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Θα ξενερώσω άπειρα αν μου έδωσαν μεταχειρισμένο κινητό... Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σε μεγάλη αλυσίδα για να έχεις υποτίθεται το κεφάλι σου ήσυχο.. 

Εντάξει ας μην σκέφτεσαι το κακό σενάριο. Όπως είπε και ο @GATE123 πήγαινε από κει και δες τι και πως. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Εντάξει ας μην σκέφτεσαι το κακό σενάριο. Όπως είπε και ο @GATE123 πήγαινε από κει και δες τι και πως. 

Υπάρχει συζήτηση και στο reddit. Στην Αμερική λέει δεν έχει, αλλά στις άλλες χώρες έχει...
Δες εδώ και εδώ αν σε ενδιαφέρει. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απατήσεις σου

Επεξ/σία από filip123go
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, filip123go είπε

Φαίνεται να έχει pre-installed. Δες την φώτο, κοντά στην κάμερα: 

https://postimg.cc/ct1gtG6C

Με βάση τη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάτι πάνω από την οθόνη. Ρωτα στο μαγαζί που το πήρες τι έγινε. Αν ήταν βέβαια σφραγισμένο μπορεί να είναι από το εργοστάσιο...

Δημοσ.

Έστειλα εχθές email στη samsung. Λένε απαντάνε μέσα σε 24 ώρες, οπότε θα ποστάρω εδώ την απάντηση. Και το απόγευμα θα πάω και από τα public... Πάντως το κινητό με έχει απογοητεύσει. Πέρα από το σκουπιδάκι στην οθόνη έχει και πολλά bugs το λειτουργικό (πχ αν κλείσεις το AOD και το έχεις στη αυθεντική θήκη της samsung, δεν σου εμφανίζει Notification ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ούτε το flash screen δουλεύει, ουτε τα edge notifications, Τ Ι Π Ο Τ Α) . Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί σε κινητό 800 ευρώ ( δεν είχε και charger στη συσκευασία, αλλά οκ αυτό το ήξερα,) ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλες οι ναυαρχίδες της Samsung έρχονται με προεγκατεστημένο protector το οποίο δεν είναι ακριβώς σαν αυτά του εμπορίου αλλά πιο "ειδικά" και για να γίνει αντικατάσταση με αντίστοιχο πρέπει να πας στην Smartec.

Μάλλον κατά την εγκατάσταση από το εργοστάσιο θα πέρασε κάποιο σκουπιδάκι ανάμεσα στο προστατευτικό και στην οθόνη. Με κλειστή την οθόνη φαίνεται;

Όπως και να έχει ακόμα και στο panel να είναι το πρόβλημα, θα το καλύψει η εγγύηση.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, filip123go είπε

Έστειλα εχθές email στη samsung. Λένε απαντάνε μέσα σε 24 ώρες, οπότε θα ποστάρω εδώ την απάντηση. Και το απόγευμα θα πάω και από τα public... Πάντως το κινητό με έχει απογοητεύσει. Πέρα από το σκουπιδάκι στην οθόνη έχει και πολλά bugs το λειτουργικό (πχ αν κλείσεις το AOD και το έχεις στη αυθεντική θήκη της samsung, δεν σου εμφανίζει Notification ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ούτε το flash screen δουλεύει, ουτε τα edge notifications, Τ Ι Π Ο Τ Α) . Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί σε κινητό 800 ευρώ ( δεν είχε και charger στη συσκευασία, αλλά οκ αυτό το ήξερα,) ...

Από όσο ξέρω στα samsung δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται notification, ακούγεται μόνο ο ήχος και πρέπει να το ανάψεις εσυ για να δεις το notification.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Με κλειστή την οθόνη φαίνεται;

Ναι, φαίνεται ένα άσπρο, αν ρίξω πολύ φως πάνω του. (Τωρα θα ανεβάσω και φώτο)

IMG_20211105_105449.jpg

3 λεπτά πριν, koutsis είπε

Από όσο ξέρω στα samsung δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται notification, ακούγεται μόνο ο ήχος και πρέπει να το ανάψεις εσυ για να δεις το notification.

Ναι έτσι γίνεται. Αλλά δεν θα έπρεπε να γίνεται έτσι. Γιατί μέσα στις επιλογές και στο flash screen και στο edge notifications σου έχει την επιλογή να εμφανίζονται ακόμα και όταν είναι κλειστή η οθόνη. Κατι που δεν συμβαίνει. Επίσης με την αυθεντική θήκη clear View,  και ενω έχω ανοιχτό το AOD (εκεί μου εμφανίζονται κανονικά τα notifications), η ωρα και η ημερομηνία δεν φαίνεται να αλλάζουν θέση, οπότε το burn in είναι αναπόφευκτο. Και μιλάμε για 60€ θήκη έτσι...

Επεξ/σία από filip123go
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...