Προς το περιεχόμενο

iPhone 12 Pro Max bezel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γιατί το bezel γύρω γύρω ειναι φθαρμένο ενώ δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω?Προτεινετε κάποια λύση?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Soldatos13 είπε

Παιδιά γιατί το bezel γύρω γύρω ειναι φθαρμένο ενώ δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω?Προτεινετε κάποια λύση?

Βάλε μια φωτογραφία να καταλάβουμε τι εννοείς!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, koutsis είπε

Λογικά από τη θήκη θα έχει γίνει. Λύση δεν νομίζω να υπάρχει...

Αλλάζει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα καλα πως ειναι δυνατον μια θηκη να φθειρει τοσο πολυ ολο το πλαινο ατσαλινο περιγραμα? 

Αν το ειχε εκτος θηκης να το  καταλαβαινω, αλλα  μεσα σε θηκη πως ειναι δυνατον να εγινε τετοια ζημια?

Υποτιθεται την θηκη την βαζουμε για προστασια οχι για ζημια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λευκό ειναι(silver)?

Αν ναι ειναι κλασικο θέμα (το είχα στο 11 pro) πάρε μια glanol και ενα πανάκι μικροινών, τρίψτο και θα φύγουν όλα!

gla3-850x850.jpg.3380a8043b20ea4af9f295d9ad431db3.jpg

Επεξ/σία από vaggos2586
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggos2586 είπε

Το λευκό ειναι(silver)?

Αν ναι ειναι κλασικο θέμα (το είχα στο 11 pro) πάρε μια glanol και ενα πανάκι μικροινών, τρίψτο και θα φύγουν όλα!

gla3-850x850.jpg.3380a8043b20ea4af9f295d9ad431db3.jpg

Το silver είναι ναι.Θα κάνει δουλειά λες?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Soldatos13 είπε

Το silver είναι ναι.Θα κάνει δουλειά λες?

Ειναι καραδοκιμασμένο, σε xs, 11 pro και όλα silver...αν ψάξεις στο utube θα βρείς και βίντεο με διάφορα άλλα όμως τη glanol την έχω δοκιμάσει και  ξέρω, με πανάκι μικροινών και τρίψε μέχρι να φύγουν!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Ειναι καραδοκιμασμένο, σε xs, 11 pro και όλα silver...αν ψάξεις στο utube θα βρείς και βίντεο με διάφορα άλλα όμως τη glanol την έχω δοκιμάσει και  ξέρω, με πανάκι μικροινών και τρίψε μέχρι να φύγουν!

Είναι το ιδιο υλικο όμως ?η μπορεί να κανω ζημιά 

Δημοσ.

Χειρότερο απ'οτι ειναι δε νομίζω να γίνει, απο εκει και πέρα με μία αναζήτηση στο internet θα δείς οτι και τα τρία τηλέφωνα που αναφέρονται στο ποστ ειναι απο stainless steel το frame τους...εγώ πρότεινα δοκιμασμένη λύση αν θές ακολούθεις!

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Χειρότερο απ'οτι ειναι δε νομίζω να γίνει, απο εκει και πέρα με μία αναζήτηση στο internet θα δείς οτι και τα τρία τηλέφωνα που αναφέρονται στο ποστ ειναι απο stainless steel το frame τους...εγώ πρότεινα δοκιμασμένη λύση αν θές ακολούθεις!

Θα ακολουθήσω ναι αδερφέ,ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 5/11/2021 στις 11:38 ΠΜ, vaggos2586 είπε

Αδερφέ το έκανα κ όντως έχει πολύ καλά αποτελέσματα.Το πανάκι γιατί μαύρισε τόσο πολύ όμως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Soldatos13 είπε

Αδερφέ το έκανα κ όντως έχει πολύ καλά αποτελέσματα.Το πανάκι γιατί μαύρισε τόσο πολύ όμως?

Είναι η βρωμια που βγάζει όταν το γυαλίζεις, είναι απολύτως φυσιολογικό!

Τρίψε μέχρι να το φτάσεις σε οσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα!

Επεξ/σία από vaggos2586

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...