yanyul Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Χαιρετώ την μεγάλη παρέα μας. Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας για την επιλογή ενός φτηνού και αξιόπιστου android tv box. Δε το θέλω για να παίζω παιχνίδια ή να το φορτώσω βαριά apps, το θέλω για μία θεία μου, που θέλει να βλέπει youtube και online tv. Δε θέλει να δώσει πολλά λεφτά, όμως μην πάρω καμία πατάτα. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 2/16Gb.
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα, τι εννοεις οταν λες online tv; Εγω εχω το mi box s το οποιο τωρα που το σκεφτομαι θα το βαλω σε αγγελια γιατι χαλασε η παλια τηλεοραση που το ειχα και πλεον καθεται στο κουτι του. 😂 Για νετφλιξ και youtube το ειχα, εχει και το chromecast που βολευει απειρα για διαφορα πραγματα, γενικα θεωρω οτι ειναι αρκετα δυνατο boxaki και vfm
yanyul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Καλησπερα, τι εννοεις οταν λες online tv; Εγω εχω το mi box s το οποιο τωρα που το σκεφτομαι θα το βαλω σε αγγελια γιατι χαλασε η παλια τηλεοραση που το ειχα και πλεον καθεται στο κουτι του. 😂 Για νετφλιξ και youtube το ειχα, εχει και το chromecast που βολευει απειρα για διαφορα πραγματα, γενικα θεωρω οτι ειναι αρκετα δυνατο boxaki και vfm Καλημέρα, όταν λέω online tv, εννοώ παρακολούθηση ενός πακέτου ξένων καναλιών σε μορφή m3u8, μέσω εφαρμογής Ottplayer. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές, αλλά αυτή με βόλεψε πιο πολύ. Βρήκα στο aliexpress T95 Smart Tv Box Android 10 4k 6k 4g 32gb με 40 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από την Τσεχία, και φαίνεται αρκετά δυνατή συσκευή ( στην Ελλάδα ίδια συσκευή βγαίνει πάνω από 60 ευρώ.) Εννοείται θα προτιμούσα να το αγοράσω από την Ελλάδα, αλλά είναι αρκετά μεγάλη διαφορά. Για το mi box s που το είχα και αυτό υπόψιν, διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια στο Skroutz.gr, και με έκανε να κάνω πίσω για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Πολλοί κάτοχοι έχουν πρόβλημα με το WiFi και τις επανεκκινήσεις. Μπορεί να ήσουν τυχερός, και να μη σου παρουσίασε τέτοιου είδους προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα