Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό pc (q6600, 4gb ddr2, ASRock g31m-s). Έχω περάσει win 10 home 64-bit. Μέχρι σήμερα όλα τα updates γινόντουσαν κανονικά. Τις τελευταίες φορές που άνοιγα τον υπολογιστή στις ρυθμίσεις στο update έγραφε ότι σε αυτο τον υπολογιστή δεν μπορούν να περαστούν win11. Εγώ δεν θέλω να περάσω τα 11. Έκανα επανεκκίνηση για να περάσει κάποια update και στα την διάρκεια της διαδικασίας μου έγραψε ότι δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η διαδικασία των update και μετά από επανεκκίνηση που έκανε 2 φορές μου έγραψε ότι γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές για αναίρεση των αλλαγών που δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν. Μετά μπήκε κανονικά στα windows. Το ερώτημα μου είναι να το αφήσω έτσι αλλά θα έχω και το άγχος μην ξανασυμβεί και δημιουργηθει κάποιο μόνιμο προβλήμα στα windows ή να περάσω μια εφαρμογή καλή (Windows Update Blocker v1.6) με την οποία δε επιτρέπεις να γίνονται updates. Σε ένα παλιό λάπτοπ που έκανε θέματα με τα win10 στα updates την έτρεξα και ηρεμησα. Στο pc Έχει περαστεί η έκδοση 20h0. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε

Ναι τι??? Δεν κατάλαβα....εγώ για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα έγραψα και τι λύση θα προτείνατε ρώτησα.

Παίζει να έχω και την 20Η1 όταν ανοίξω το pc θα δω 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Τις τελευταίες φορές που άνοιγα τον υπολογιστή στις ρυθμίσεις στο update έγραφε ότι σε αυτο τον υπολογιστή δεν μπορούν να περαστούν win11. Εγώ δεν θέλω να περάσω τα 11

και να ήθελες χωρίς τριπλα δεν γίνεται Μέχρι το 2025  ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται

19 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Το ερώτημα μου είναι να το αφήσω έτσι αλλά θα έχω και το άγχος μην ξανασυμβεί και δημιουργηθει κάποιο μόνιμο προβλήμα στα windows ή να περάσω μια εφαρμογή καλή (Windows Update Blocker v1.6) με την οποία δε επιτρέπεις να γίνονται updates

λειτουργικό χωρίς update βαρέλι δίχως πάτο

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Αν σου βγάζει πρόβλημα με τα update δοκίμασε να κάνεις clear την cache μήπως στρώσει. 

https://computergarage.org/how-to-manually-clear-the-windows-10-update-cache.html

Αλλιώς αν έχεις να κάνεις καιρό clean install δοκίμασε να κάνεις και τρέξε μετα τα update. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...